Kdy zamluvit datum svatby?

41882
26.8.11 08:42

Kdy zamluvit datum svatby?

Ahojda holky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho dopředu jste si zamlouvaly na radnici datum svatby? My bychom chtěli nejspíš duben a vůbec nemám představu, kdy tam zajít :nevim: Jsme z Pardubic-kdyby někdo věděl aktuálně i tam…Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1863
26.8.11 08:49

záleží jak moc atraktivní destinaci si zvolíte, někde jsou čekačky i rok dopředu, ale pokud je to jen na radnici, tak tam asi ne, zavolala bych tam a zeptala se - ideálně :palec: oni to tam budou vědět nejlíp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.11 08:49

Nevím, jak v Pardubicích, ale leckde jsou jisté termíny a datumy zamluvené hodně dlouho dopředu. A jiné, třeba pátek ráno v devět, tak ten si můžeš zamluvit skoro ze dne na den.

Doporučila bych ti normálně brknout na matriku a pozeptat se, jak je to se zamluveností, domluvit pak možné volné termíny doma (jakože v poledne už ne, ale v jednu by to ještě bylo volné) a pak si tam zaskočit pro jistotu ten termín už definitivně zamluvit. Půl roku není ani brzy, ale ani pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.8.11 08:50

My jsme byli asi extrém - ani ne měsíc předem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.8.11 09:03

V dubnu není moc svateb, takže opravdu záleží na datumu- jestli nevychází nějaký krásný. Klidně už si ho ale zamluvit mužete a budete mít jistotu. Zvlášť, jestli chystáte větší svatbu, tak kvuli pozvánkách a aby si příbuzní udělali čas :palec: Já zamlouvala dva měsíce dopředu, ale byla to rychlosvatba (taky v dubnu :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.8.11 09:05

Díky holky, no velká svatba to určo nebude, ale taky bych to měla pro jistotu zamluvené, já teda chtěla květen, ale to jsem si zase vyslechla, že je nějaká pověra a aby se mě každej celej život ptal, jestli jsme se nebáli se brát v květnu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
26.8.11 09:09

ahoj lyrico :mavam: my zamlouvali tuším dva tři měsíce předem, brali jsme se v říjnu :kytka: :wink: podle mě duben by neměl být problém :nevim:

Příspěvek upraven 26.08.11 v 09:10

• Citovat
  • Upravit
41882
26.8.11 09:10
sterezie píše:
ahoj lyrico :mavam: my zamlouvali tuším da tři měsíce předem, brali jsme se v říjnu :kytka: :wink: podle mě duben by neměl být problém :nevim:

Ahojkyy :mavam: :mavam:
Tak já to teď zatím hrotit nebudu a zamluvíme to po Novym roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
26.8.11 09:12

My jsme si zamlouvali cca 6m před dnem D. Čím dřív si datum zamluvíš, tím větší šanci budeš mít i na výběr přesné hodiny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.8.11 09:19

my se tady taky brali v dubnu a byli jsme na radnici v lednu - na začátku a první volný termín krom 13.4 - co byl pátek byl až 27.4.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
26.8.11 09:32

Byt tebou necekam a zavolam tam hned. V nejhorsim, pokud jeste nebudou vytistene pozvanky, to jetse mjzete zmenit, ale kdyz po Novem roce nebude volny termin, nic s tim nenadelate… Resp. treba bude, ale v patek… nebo v sobotu brzy rano. Ja si zamlouvala termin svatby nekdy brzy na jare, na leto a v podstate jsem mela na sobotu krom brzkych terminu pred desatou jedinou moznost, nastesti se to zrovna hodilo.A to oddavali po ctvrt hodine,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.8.11 09:34

Ahoj,já se vdávala teď v sobotu a termín jsme zamlouvali necelé 2 měsíce předem. A v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
26.8.11 09:34

Jeste lepsi to bylo se saty, jsme se brali v cervenci, saty jsem vybirala v kvetnu a koukali na me, ze jdu jako pozde :mrgreen: Ale ted uz je salonu asi vsude kvanta, tak to nebude problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
26.8.11 09:38

u nás ve městě můžeš zamlouvat nejvíce půl roku předem, ale min. tam chtějí asi 14 dní předem :-) teda toto se vztahuje na obřady na radnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.8.11 10:01

My zamlouvali v březnu a svatba byla v srpnu,ale u nás to jde i týden před pokud je volný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí