Kdy zamluvit datum svatby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
26.8.11 10:06
Monny89 píše:
My jsme byli asi extrém - ani ne měsíc předem :mrgreen:

ale nebyli :-) - my si termín ve Frantovejch na radnici pro svatbu na hradě Seeberg zamluvili přesně měsíc a hospodu 2 dny před svatbou :mrgreen:

pro zakladatelku samozřejmě záleží na lokaci, kde tu svatbu chcete mít a jakej je o to místo a čas zájem …zavolej na matriku, tady ti sotva někdo odpoví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.8.11 10:11
brumdinka píše:
Monny89 píše:

ale nebyli :-) - my si termín ve Frantovejch na radnici pro svatbu na hradě Seeberg zamluvili přesně měsíc a hospodu 2 dny před svatbou :mrgreen:

pro zakladatelku samozřejmě záleží na lokaci, kde tu svatbu chcete mít a jakej je o to místo a čas zájem …zavolej na matriku, tady ti sotva někdo odpoví :lol:

Však já jsem nechtěla vědět, že tam mám zajít přesně v ten a ten den a tu a tu hodinu, jen orientačně, budu se vdávat poprvé, tak vůbec netuším, jak časově dopředu zařizovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.8.11 10:11

A všem moc díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.8.11 10:24
lyrica píše:
brumdinka píše:
Monny89 píše:

pro zakladatelku samozřejmě záleží na lokaci, kde tu svatbu chcete mít a jakej je o to místo a čas zájem …zavolej na matriku, tady ti sotva někdo odpoví :lol:
Však já jsem nechtěla vědět, že tam mám zajít přesně v ten a ten den a tu a tu hodinu, jen orientačně, budu se vdávat poprvé, tak vůbec netuším, jak časově dopředu zařizovat… :nevim:

lyrica já sem taky vdaná poprvý a doufám, že naposled :mrgreen:

jinak jak časově dopředu zařizovat ti nikdo neřekne, protože to prostě nejde, každej sme jinej a každej má jiný představy a podle toho si to zařid´ - přeju krásnou svatbu a hlavně ten nejlepší výběr partnera - to je totiž důležitější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.8.11 10:27

Já jsem si zavolala na úřad a tam mi řekli že půl roku dopředu dřív to nezamluví. Když jsem tam ale nějak přesně kolem toho půl roku volala, tak už měli volné jen dva časy v ten den. A nebyl to nijak speciální datum a bylo to až v září. :nevim: Jestli chcete nějaké přesné datum, tak si tam radši zavolej a uvidíš, ale v dubnu asi tolik svateb nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
26.8.11 10:30

Tak my jsme svatbu zamlouvali skoro 3/4 roku dopředu a to už dokonce neměli volný termín,co jsme chtěli,tak jsme museli svatbu o 2 měsíce posunout.Vůbec žádná volná sobota.Ale my jsme to měli na zámku,kde to bylo hodně žádaný,takže myslím,že na radnici to tak hrozné nebude.Ale asi bych se tam radši zeptala,my jsme se třeba dozvěděli,že oddávají jen každou sudou sobotu a to těch termínů potom moc nebylo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
26.8.11 11:23

My se brali na Hluboké a chtěli termín zamluvit minimálně půl roku dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
26.8.11 11:27

My jsme se brali 2.10.2010 a termin jsme zamlouvali zacatkem dubna. takze 6mesicu dopredu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
26.8.11 13:39

mi jsme o svatbe na radnici taky uvazovali a rezervuji termin max pul roku dopredu , ale mi jsme chteli ted v zari a to volno meli. tak je to u nas v liberci. ale nakonec to radnice nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.11 15:31

To jste teda kaskadérky :-) Co jsem tak slyšela, tak to chce zamluvit vše minimálně půl roku dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
14.11.11 15:35

asi záleží kde tu svatbu chcete a jestli máte nějaké požadavky na konkrétní datum… nám to bylo jedno,svatbu jsme měli na radnici, termín nám domluvili 2m předem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.11.11 15:40

To je pravda, pokud plánujete svatbu někde na hradě, tak to chce mít zamluvené asi hodně dopředu. To stejné bude platit i pro hostingu. Jinak stačí koupit 20kg maso a hodit to na gril :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí