Stacyl - na ředění krve

Anonymní
16.1.19 11:54

Stacyl - na ředění krve

Ahoj děvčata chci zase zeptat pravděpodobně jsem užila Stacyl dvě tabletky chvilinku po sobě nejsem si jistá prave.. zda mi to nemůže nějak ublížit nechce se mi hned volat lékaři a ptát se… zda se mi nic nemůže stát.. tak se ptám tu.. zda se to některé stalo..dekuju :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
16.1.19 12:00

V poho. On beztak moc nefunguje. Je to jak kdyby jsi si vzala půlku Acylpyrinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 12:03
@Lama Lama píše:
V poho. On beztak moc nefunguje. Je to jak kdyby jsi si vzala půlku Acylpyrinu.

To jsem si oddychla co jsem četla v pribalovym letáku ze muže člověk mít zvonění v uších , nevolnost atd … tak sem si prave říkala … beru jednu tabletku denně no a prave si nejsem jistá zda jsem nevzala dvě 😏 😀 a na pohotovost nebo lékaři se mi hned volat nechce

• Citovat
  • Upravit
malone.v
16.1.19 12:22

já ho beru a beru každý den jednu a půl tabletky, takže podle mě dvě ti nemůžou nijak výrazně ublížit, vůbec bych se nebála

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.19 12:26
@malone.v píše:
já ho beru a beru každý den jednu a půl tabletky, takže podle mě dvě ti nemůžou nijak výrazně ublížit, vůbec bych se nebála

Dobre dekuju hned sem klidnější :) .. taky beru každý den no sem zvědavá až do kdy muzu ho brat přes měsíc a jsem ve 20tt beru ho jen provizorně ze jsem podstoupila IVF a měla jsem Hyperstimulacni syndrom takže kdyby náhodou ze vaječníky dostaly zahul a to budeš brat cele těhotenství ?

• Citovat
  • Upravit
malone.v
16.1.19 12:27
@Anonymní píše:
Dobre dekuju hned sem klidnější :) .. taky beru každý den no sem zvědavá až do kdy muzu ho brat přes měsíc a jsem ve 20tt beru ho jen provizorně ze jsem podstoupila IVF a měla jsem Hyperstimulacni syndrom takže kdyby náhodou ze vaječníky dostaly zahul a to budeš brat cele těhotenství ?

mám ho brát do 36. týdne

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
16.1.19 12:33

neboj, warfarin je větší dryák

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat