Stálá bolest očí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.6.18 21:53

Stálá bolest očí

Ahojky ráda bych se zeptala. Mého přítele už asi 3 dny v kuse bolí oči. Teprve dnes mi to řekl. Tu bolest mi popisuje jako slabší pálení. Z počítače to mít nemůže skoro vůbec teď na něj nechodí. K doktorovi samozřejmě půjde ale asi až ve čtvrtek. Setkali jste se už s tím? V jeho rodině co vím tak snad nemá nikdo problémy glaukom atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
26.6.18 21:59

Nestačilo by jen vykapat něčím? Třeba potřebuje jen zvlhčit oči, na to je myslím Ocutein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.6.18 22:12
@Anonymní píše:
Ahojky ráda bych se zeptala. Mého přítele už asi 3 dny v kuse bolí oči. Teprve dnes mi to řekl. Tu bolest mi popisuje jako slabší pálení. Z počítače to mít nemůže skoro vůbec teď na něj nechodí. K doktorovi samozřejmě půjde ale asi až ve čtvrtek. Setkali jste se už s tím? V jeho rodině co vím tak snad nemá nikdo problémy glaukom atd.

Může to by i od krční páteře. Mě tahle bolelo jedno oko v jednom specifickém místě, vyšetření na ocnim bylo ok, pak jsem změnila polštář a ustalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
26.6.18 22:14

Ahoj, mám něco podobného, pozoruju to na sobě asi týden dva. Pracuji s lidmi a když vedeme delší rozhovor a já se soustředím a pozorně se na člověka dívám, tak mě bolí oči, nutí mě to si je často promnout, musím hodně mrkat, nutí mě to jakoby zvlhčovat, mám pocit hodně suchách očí. Nikdy jsem to neměla a nevím, co to je a čím to může být. Nemám pocit, že by se mi horšil zrak, ale nevím, jestli bych to poznala. V práci vzduch normální, klimatizaci nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20215
26.6.18 22:44

Takhle na dálku se to špatně odhaduje,já mám glaukom ale myslím,že u toho by ho mohla bolet ještě hlava,ale samozřejmě nemusí,než mi ho zjistili bolela mě hodně hlava a oči jakoby tlačili,ale glaukomový záchvat je skoro k nevydržení,samozřejmě může to být počátek..nebo nějaká alergie? Zkuste třeba borovou vodu,ale měl by jít co nejdřív na oční nebo to může být od rýmy či od té páteře..příčina může být opravdu různá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.6.18 23:03

Nejdřív zkuste umělé slzy, ale v každém případě musí diagnozu stanovit lékař.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
27.6.18 09:45
@Anonymní píše:
Ahojky ráda bych se zeptala. Mého přítele už asi 3 dny v kuse bolí oči. Teprve dnes mi to řekl. Tu bolest mi popisuje jako slabší pálení. Z počítače to mít nemůže skoro vůbec teď na něj nechodí. K doktorovi samozřejmě půjde ale asi až ve čtvrtek. Setkali jste se už s tím? V jeho rodině co vím tak snad nemá nikdo problémy glaukom atd.

Pálení by mohla být alergie, je to ted caste. Ale teda pokud ho to vyloženě boli, sprintovala bych na oční.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex