Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím
Četla jsem spoustu diskuzí ale ani v jedné jsem se úplně nenašla… Mám lehkou bolest v podbřišku a často chodím čůrat cca po15 minutách. Čůrání mě pálí jen na chvilku na konci. Moč je čistá ale když se poprvé po čůrání utřu tak na papíru vidím slaboučkou krev (spíš maličké množství krve zředěné krví, slabě narůžovělá barva).
Máme s přítelem nechráněný sex a ms bych měla dostat za týden… Myslíte že to je zánět močových cest nebo začátek těhotenství? Přečetla jsem mnoho diskuzí a jsem z toho teď více zmatená než na začátku…
![]()
Máte někdo stejnou zkušenost? A co jste v tomhle případě dělali?
Děkuji za odpovědi ![]()
Zánět močáku.hned k doktorovi pro antibiotika.nechapu,jak te mohlo napadnout těhotenstvi.
V některých diskuzích jsem četla že to může být i začátek těhotenství takže jsem to psala na základě těch informací z diskuzí..
Určitě zánět močáku…nedávno jsem měla to samé..mazala jsem k dr. a hned dostala antibiotika a hned druhý den bylo líp ![]()
100 % zánět močáku, upaluj k doktorovi, do té doby hodně pij a drž se v teple.
Ano, k praktickému, pravděpodobně tě odešle k urologovi, ale je lepší tam jít s žádankou od praktického, někde bez ní ani neberou.
Aha dobře děkuji…
A jak dlouho většinou trvá než se to vrátí do pořádku?? A mohli jste chodit ven, jako zajít třeba na nákup a tak a nebo jste dostali od doktora přikázáno být doma?
mam to same, včera jsem byla u obvodaka k urologovi me teda fakt neposlal, proč taky…dala mi antibiotika, něco na F… a doporušila ty velke brusinky.
@Lucissek1 píše:
Aha dobře děkuji…
A jak dlouho většinou trvá než se to vrátí do pořádku?? A mohli jste chodit ven, jako zajít třeba na nákup a tak a nebo jste dostali od doktora přikázáno být doma?
Ano k praktickému. A ja jsem šla druhý den normálně do práce
…hned mi bylo po antibiotikách líp. Ale je pravda že mě to nepálilo zas tolik. Jen ráno a krev taky jen ráno. Ale běhala jsem na záchod skoro furt,tojo ![]()
@debra.morgan píše:
mam to same, včera jsem byla u obvodaka k urologovi me teda fakt neposlal, proč taky…dala mi antibiotika, něco na F… a doporušila ty velke brusinky.
A musíš být celou dobu doma nebo můžeš zajít ven třeba na nákup?
@Lucissek1 normálně chodím do práce, nic neříkala, že bych měla být doma.
jenom teda v práci chodím co dvacet minut crknout do záchoda ![]()