Stále studené nožičky a ručičky

5548
25.4.11 13:49

Stále studené nožičky a ručičky

Mám doma 8.denní holčičku a má stále studené ručičky i nožičky i když je teple oblečená.Nevíte čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
25.4.11 14:01

Mozna spatny krevni obeh, teplotu ma v norme?? Kdyz zitra zavolas rano k vasi prakticke, tak rohodne nic nezkazis, jestli je jinak v poradku, tak na pohotovost bych asi nevolala, ale to rikam za sebe, takze jestli se bojis, abys neco nezanedbala, tak klido volej, od toho tam prece sou, ne??
Verim, ze te uklidni a ze vse bude vporadku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.4.11 14:05

doporučuju mrknout sem 8-) https://www.emimino.cz/…cicky-46925/
je to ještě mrňous :-) po šestinedělí by to mělo být o něco lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.4.11 14:18

Malá má taky studené ručičky už z porodnice…Kontroluj teplotu na zátylku..Tak to poznáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
25.4.11 14:19

Já mám 8 týdenní mimčo a také má stále studené ručičky i nožičky.Prý je to normální,některé děti to tak mají. Pan Švejcar dokonce píše,že tyto děti nemají moc rády teplo a naopak-děti,které mají ručičky i nožičky teplé,zase špatně snáší zimu.Tak to neřeším a oblékám podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.4.11 14:22

Malé je taky 8 týdnů, a občas mě štvalo, že mi říkali, že jsem jí malo obléka, že je jí zima!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
25.4.11 14:26

Takže nemám panikařit?Zejtra jdu k pedaitričce.Teplotu má normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.4.11 14:29

To víš, že ne…Jakou máš teplotu doma, a máš prcka v zavinovačce?Mně se Zůza v zavinovačce v noci zahřeje, ale jakmile jí obleču na doma, tak má zese ruce studené. 8-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.4.11 14:29
maminka189 píše:
Takže nemám panikařit?Zejtra jdu k pedaitričce.Teplotu má normální

no jasně, rozhodně neumírá :wink: a zítra se dr. klidně poptej, víc hlav víc ví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
25.4.11 15:04
Boudice23 píše:
To víš, že ne…Jakou máš teplotu doma, a máš prcka v zavinovačce?Mně se Zůza v zavinovačce v noci zahřeje, ale jakmile jí obleču na doma, tak má zese ruce studené. 8-) :roll:

Nee mám jí pod silnou peřinkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.4.11 15:14

Mně se v rychlozavince vždycky zahřeje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.4.11 15:42

Myslim, ze to nic neni… detsky krevni obeh jeste neni vyvinuty - dovyvyji se az okolo jednoho roku zivota - a proto mohou byt koncetiny chladne az studene - my to mame porad a to je nam vice nez tri mesice… mala je tak studena i kdyz je jinak po telicku zpocena - doktorka nam rekla, ze casem se to samo srovna… ale pokud si nejsi jista, klidne se te tve zitra poptej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
25.4.11 15:54

Malá to měla podobně.Pořád jsem jí měla u sebe a zahřívala,protože jsem měla pocit,že jí musí být hrozná zima.U syna jsem to nezažila,takže jsem z toho byla vyplesklá.Ale srovnalo se to..Každopádně narodila se v říjnu,já jí do kočáru navlíkala jako v lednu a měla jsem panickou hrůzu co tý chudince zmrzlý v tom lednu opravdu budu oblékat, když už takhle byla i ve fusaku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
25.4.11 16:12

Ahojky naší princezně jsou už skoro 3měsíce a už od narození má stále studené ruce, takže doma je v dlouhém body, teplácích s ponožkama, někdy jí dám i svetr, ale pořád má rukavičky, nos i zátylek má v pohodě, teplotu taky, ale ruce jak hrábě, teď jak byly ty tepla tak venku byla v pohodě bez rukavic ale doma je mít musela, ničeho se neboj je to u některých dětí normální :-)u nás v rodině na to někteří trpí, takže si myslim že to sdědila :-(

• Citovat
  • Upravit
10142
25.4.11 20:26
Minutet píše:
Já mám 8 týdenní mimčo a také má stále studené ručičky i nožičky.Prý je to normální,některé děti to tak mají. Pan Švejcar dokonce píše,že tyto děti nemají moc rády teplo a naopak-děti,které mají ručičky i nožičky teplé,zase špatně snáší zimu.Tak to neřeším a oblékám podle sebe.

naše malá 5,5 měsíce má taky spíše studenější ručičky, zátylek teplý a je pravda, že teplu opravdu moc neholduje :think: hned má červené tváře a je nervní, takže to je zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí