Stále v kontaktu s bývalou

Anonymní
19.9.13 17:09

stále v kontaktu s bývalou

Ahoj, ráda bych chtěla slyšet reakce, nevím, jak se zachovat.

V létě jsem zjistila, že je přítel v kontaktu se svou ex. Ona je zadaná a má jedno dítě. My jsme s přítelem spolu sedm let a máme taky jedno dítě. Celou dobu o ní mluvil, jako o té „svini“, když jsme ji potkali, tak se nezdravili a najednou ze dne na den prostě jsou v kontaktu. Nechtěl o tom vůbec mluvit, kde ji potkal, proč zase prahne po kontaktu s ní, celkově se choval divně.

Měsíc byl klid, a teďka zase. Máme rozděleno placení různých poplatků a já platím telefony. Jeho účet za telefon se zvýšil o polovinu. I v sexu po mě najednou požaduje věci, které nikdy nechtěl. Protože jezdí pryč na služební cesty, začla jsem být ostražitější. Zrovna nedávno mi psal sms, že dojede bohužel až pozdě večer z Čech a pak se za půl hodiny objevil doma.(bylo mi to divné, protože podle toho, co mi psal, by mu to trvalo ještě dvě hodiny domů, takže mi lhal - vypadalo to spíš, že měl něco domluvené a prostě s toho sešlo). Snažil se to okecat a ještě spíš na mě se snažil hodit, že já jsem detektiv.

:roll: Vím, že je to o důvěře, ale tohle je až moc podivných situací.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8970
19.9.13 17:13

Tohle je docela podivné…nemáte nějaké známé, kteří znají tu jeho ex? možná by ti mohli pomoci v pátrání? Nebo Facebook? Tam se někdy najde věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.9.13 17:18

No zní to dost zvláštně, mně by to nedalo a trošku bych pátrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.13 17:23

Ona má facebook, můj chlap ne. Na ni jsem se koukla, ale fotky má všechny veřejné, ale určitě by si tam nedala nic, protože je zadaná.
Jinak nevím, jak pátrat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2256
19.9.13 17:24

Hm tak to je divné. A sakra by mi to vrtalo hlavou, takže bych byla taktéž detektiv. Za mě já bych pátrala… Nemůžeš mrknout na ty výpisy? Kam na jaké číslo volá a jak dlouho… pak bych se zaměřila na FB a telefon.
Některé ti tu budou opět psát jak je sprosté lézt partnerovi do mobilu, na FB a pod, ale udělala by to každá. Jen ne každá má na to, aby to přiznala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
19.9.13 17:28

Přinejmenším je to podivné. Zkontrolovala bych výpis. Požádala třeba operátora o zaslání detailního výpisu (zobrazuje čas a datum u každé poslané sms, hovoru, na které číslo..) :nevim:

Příspěvek upraven 19.09.13 v 17:39

• Citovat
  • Upravit
Elessar
19.9.13 17:29

Na rovinu bych se zeptala jeho i jí :) jinak to asi nezjistíš…zjisti její číslo a zavolej jí z přítelova mobilu ;) nebo napiš sms.

• Citovat
  • Upravit
2616
19.9.13 17:38

A ty chceš vědět, jaká je pravda? Raději bych dala do kupy to, jak vypadám a pro přítele bych se udělala velmi vzácnou (potřebuju, abys večer hlídal, jdu na kafe, cvičit, do kina s kamarádkou…). Byla bych na něho milá, nezatěžovala ho svými starostmi a snažila se být celkově velmi žádoucí. Sebereš mu tím vítr z plachet, protože nebudeš ta zanedbaná, unavená a věčně brblající, navíc už dost okoukaná a jistá, jak většinou nevěrníci prezentují své oficiální partnerky svým milenkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
19.9.13 17:39
@Acinore píše:
Na rovinu bych se zeptala jeho i jí :) jinak to asi nezjistíš…zjisti její čísloa zavolej jí z přítelova mobilu ;) nebo napiš sms.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.9.13 17:39
@MiskaKosa píše:
Hm tak to je divné. A sakra by mi to vrtalo hlavou, takže bych byla taktéž detektiv. Za mě já bych pátrala… Nemůžeš mrknout na ty výpisy? Kam na jaké číslo volá a jak dlouho… pak bych se zaměřila na FB a telefon.
Některé ti tu budou opět psát jak je sprosté lézt partnerovi do mobilu, na FB a pod, ale udělala by to každá. Jen ne každá má na to, aby to přiznala ;)
říká se, že kdo hledá, ten najde. Znala jsem hesla bývalýho snad všude, za celý 2 roky jsem se ani jednou nepodívala. Mít podezření, jsem tam do minuty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
19.9.13 17:48

Můj ex mě taky z ničeho nic po x letech začal volat, jak se mám, co dělám… asi ho to doma nebaví a zjistil, že asi udělal před x lety pičovinu.
Si chce asi zašukat, zopakovat to, co bylo kdysi dávno.

• Citovat
  • Upravit
elišška
19.9.13 17:59

A, Zajdeš se ostříhat, provětráš jeho kreditku a svůj šarm na kafi s kámošem. Nebudeš přemýšlet, co dělá ten tvůj starej ocas, ale co ty můžeš zažít… S motem, že blbý zpávy k tobě stejně doputují si tím hlavu lámat nebudeš, pokud dojde na nejhorší, stejně to bude stresu a zklamání až nadhlavu, tak proč to hledat.

B, Začneš po vzoru všech možných návodů pátrat, hledat významy, čuchat k prádlu, stíhat čas a život se ti smrskne na hlení důkazů o tom starým…

Nezávidím, byť jen představa nevěry partnera je hnusná a ničí vše kolem… POdezdření jsou taky nanic. Snad jen, přeji, ať to není to, co nechceš.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
19.9.13 18:07
  • Citovat
  • Upravit
3733
19.9.13 18:37

@karfice :mavam: jak pokračuješ v tažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.9.13 18:53

Ot. Ale zajimaly by me vase reakce kdyby napsala, ze mu vlezla do mobilu a ze ji zahyba s ex… to by bylo moralniho kazani… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí