Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle je docela podivné…nemáte nějaké známé, kteří znají tu jeho ex? možná by ti mohli pomoci v pátrání? Nebo Facebook? Tam se někdy najde věcí…
No zní to dost zvláštně, mně by to nedalo a trošku bych pátrala
Ona má facebook, můj chlap ne. Na ni jsem se koukla, ale fotky má všechny veřejné, ale určitě by si tam nedala nic, protože je zadaná.
Jinak nevím, jak pátrat. ![]()
Hm tak to je divné. A sakra by mi to vrtalo hlavou, takže bych byla taktéž detektiv. Za mě já bych pátrala… Nemůžeš mrknout na ty výpisy? Kam na jaké číslo volá a jak dlouho… pak bych se zaměřila na FB a telefon.
Některé ti tu budou opět psát jak je sprosté lézt partnerovi do mobilu, na FB a pod, ale udělala by to každá. Jen ne každá má na to, aby to přiznala ![]()
Přinejmenším je to podivné. Zkontrolovala bych výpis. Požádala třeba operátora o zaslání detailního výpisu (zobrazuje čas a datum u každé poslané sms, hovoru, na které číslo..) ![]()
Příspěvek upraven 19.09.13 v 17:39
Na rovinu bych se zeptala jeho i jí
jinak to asi nezjistíš…zjisti její číslo a zavolej jí z přítelova mobilu
nebo napiš sms.
A ty chceš vědět, jaká je pravda? Raději bych dala do kupy to, jak vypadám a pro přítele bych se udělala velmi vzácnou (potřebuju, abys večer hlídal, jdu na kafe, cvičit, do kina s kamarádkou…). Byla bych na něho milá, nezatěžovala ho svými starostmi a snažila se být celkově velmi žádoucí. Sebereš mu tím vítr z plachet, protože nebudeš ta zanedbaná, unavená a věčně brblající, navíc už dost okoukaná a jistá, jak většinou nevěrníci prezentují své oficiální partnerky svým milenkám.
@Acinore píše:
Na rovinu bych se zeptala jeho i jíjinak to asi nezjistíš…zjisti její čísloa zavolej jí z přítelova mobilu
nebo napiš sms.
@MiskaKosa píše:říká se, že kdo hledá, ten najde. Znala jsem hesla bývalýho snad všude, za celý 2 roky jsem se ani jednou nepodívala. Mít podezření, jsem tam do minuty.
Hm tak to je divné. A sakra by mi to vrtalo hlavou, takže bych byla taktéž detektiv. Za mě já bych pátrala… Nemůžeš mrknout na ty výpisy? Kam na jaké číslo volá a jak dlouho… pak bych se zaměřila na FB a telefon.
Některé ti tu budou opět psát jak je sprosté lézt partnerovi do mobilu, na FB a pod, ale udělala by to každá. Jen ne každá má na to, aby to přiznala
Můj ex mě taky z ničeho nic po x letech začal volat, jak se mám, co dělám… asi ho to doma nebaví a zjistil, že asi udělal před x lety pičovinu.
Si chce asi zašukat, zopakovat to, co bylo kdysi dávno.
A, Zajdeš se ostříhat, provětráš jeho kreditku a svůj šarm na kafi s kámošem. Nebudeš přemýšlet, co dělá ten tvůj starej ocas, ale co ty můžeš zažít… S motem, že blbý zpávy k tobě stejně doputují si tím hlavu lámat nebudeš, pokud dojde na nejhorší, stejně to bude stresu a zklamání až nadhlavu, tak proč to hledat.
B, Začneš po vzoru všech možných návodů pátrat, hledat významy, čuchat k prádlu, stíhat čas a život se ti smrskne na hlení důkazů o tom starým…
Nezávidím, byť jen představa nevěry partnera je hnusná a ničí vše kolem… POdezdření jsou taky nanic. Snad jen, přeji, ať to není to, co nechceš.
Ot. Ale zajimaly by me vase reakce kdyby napsala, ze mu vlezla do mobilu a ze ji zahyba s ex… to by bylo moralniho kazani… ![]()
Ahoj, ráda bych chtěla slyšet reakce, nevím, jak se zachovat.
V létě jsem zjistila, že je přítel v kontaktu se svou ex. Ona je zadaná a má jedno dítě. My jsme s přítelem spolu sedm let a máme taky jedno dítě. Celou dobu o ní mluvil, jako o té „svini“, když jsme ji potkali, tak se nezdravili a najednou ze dne na den prostě jsou v kontaktu. Nechtěl o tom vůbec mluvit, kde ji potkal, proč zase prahne po kontaktu s ní, celkově se choval divně.
Měsíc byl klid, a teďka zase. Máme rozděleno placení různých poplatků a já platím telefony. Jeho účet za telefon se zvýšil o polovinu. I v sexu po mě najednou požaduje věci, které nikdy nechtěl. Protože jezdí pryč na služební cesty, začla jsem být ostražitější. Zrovna nedávno mi psal sms, že dojede bohužel až pozdě večer z Čech a pak se za půl hodiny objevil doma.(bylo mi to divné, protože podle toho, co mi psal, by mu to trvalo ještě dvě hodiny domů, takže mi lhal - vypadalo to spíš, že měl něco domluvené a prostě s toho sešlo). Snažil se to okecat a ještě spíš na mě se snažil hodit, že já jsem detektiv.