Stalo se někomu?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.6.24 20:26

Stalo se někomu?

Ahoj děvčata, ráda bych zjistila nazory jinych. Snazime se s mavzelem o miminko. V dubnu jsem vysadila HA. 5.5. prisla normalne MS. Tyden pred terminem dalsi jsem se citila unavene a tak jsem si 2.5. udelala prvni test, kdy vysel duch. Cekala jsem na termin MS ale ta neprisla. V nedeli 8.5. vecer byla z niceho nic krev na stehna, ale jen ten vecer jednorazove a od te doby slabe špiním. Myslela jsem, ze je to MS, ale dnes jsem si delala tes a krasne pozitivni. Je tedy mozne ze je vse v poradku a jsem tehotna? Prikladam fotku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stroužek
14.6.24 20:30

Pokud máš pozitivní test, tak pravděpodobně těhotná jsi.

• Citovat
  • Upravit
11797
14.6.24 20:33

Ano, je to možné. Někdo zpočátku krvácí. Objednej se k kekari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148318
14.6.24 20:36
@Anonymní píše: Více

Může být. Když jsem poprvé otěhotněla, nepoznala jsem to hned protože jsem zezačatku ještě menzes měla. Slabý, ale měla. Prý se to někdy stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5937
14.6.24 20:37

Myslíš asi teď červen?
Občas někdo i v těhotenství zakrvácí.
Pokud to bylo jednorázově, nebo slabé špinení, tak se embryo pravděpodobně udrželo a těhotná si.
Kdy si tedy měla mít ms?
Hádám kolem toho 5-10.6.?
Na gynekologii se objednej tak, aby si byla alespoň v 7tt, dříve to nemá moc smysl, pokud nebudeš krvácet a nebudeš mít křeče, tam by se mohlo jednat o mimoděložní a lékař je ihned na místě.

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.6.24 20:37

Otěhotněla jsi v super ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
68928
14.6.24 20:47

Pokud už měsíc slabé spinis, zašla bych k lékaři klidně hned. Kdo ví, kdy jsi otěhotněla a v extrémním případě jsou dlouhodobě pozitivní testy v kombinaci s dlouhým špiněním a krvácením příznakem mimoděložního těhotenství. S největší pravděpodobností ne, ale pro klid v duši, Dr. koukne na utz, nabere krev a budeš mít klid. O těhotenství se s takovymhle testem jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.6.24 18:18
@Vladusxx píše: Více

Mohlo to být nadační krvácení. Díky němu jsem odhadla přesnější datum porodu než dle poslední MS. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
15.6.24 18:21
@Ralzinka88 píše: Více

To těžko..ona už měla pozitivní test když ke krvácení došlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.25 09:36

Dobrý den, stalo se to někdy někomu? Pozitivní test jsem dělala z ranní moči a druhý dvě hodiny na to a je negativní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.7.25 13:27

@Lucie195 Je to mozne, protoze moc uz neni tak koncentrovana, zkus zitra rano dalsi test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí