Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, je to možné. Někdo zpočátku krvácí. Objednej se k kekari
@Anonymní píše: Více
Může být. Když jsem poprvé otěhotněla, nepoznala jsem to hned protože jsem zezačatku ještě menzes měla. Slabý, ale měla. Prý se to někdy stává.
Myslíš asi teď červen?
Občas někdo i v těhotenství zakrvácí.
Pokud to bylo jednorázově, nebo slabé špinení, tak se embryo pravděpodobně udrželo a těhotná si.
Kdy si tedy měla mít ms?
Hádám kolem toho 5-10.6.?
Na gynekologii se objednej tak, aby si byla alespoň v 7tt, dříve to nemá moc smysl, pokud nebudeš krvácet a nebudeš mít křeče, tam by se mohlo jednat o mimoděložní a lékař je ihned na místě.
Držím palce ![]()
Pokud už měsíc slabé spinis, zašla bych k lékaři klidně hned. Kdo ví, kdy jsi otěhotněla a v extrémním případě jsou dlouhodobě pozitivní testy v kombinaci s dlouhým špiněním a krvácením příznakem mimoděložního těhotenství. S největší pravděpodobností ne, ale pro klid v duši, Dr. koukne na utz, nabere krev a budeš mít klid. O těhotenství se s takovymhle testem jedna.
@Vladusxx píše: Více
Mohlo to být nadační krvácení. Díky němu jsem odhadla přesnější datum porodu než dle poslední MS. ![]()
@Ralzinka88 píše: Více
To těžko..ona už měla pozitivní test když ke krvácení došlo…
Dobrý den, stalo se to někdy někomu? Pozitivní test jsem dělala z ranní moči a druhý dvě hodiny na to a je negativní. ![]()
@Lucie195 Je to mozne, protoze moc uz neni tak koncentrovana, zkus zitra rano dalsi test
Ahoj děvčata, ráda bych zjistila nazory jinych. Snazime se s mavzelem o miminko. V dubnu jsem vysadila HA. 5.5. prisla normalne MS. Tyden pred terminem dalsi jsem se citila unavene a tak jsem si 2.5. udelala prvni test, kdy vysel duch. Cekala jsem na termin MS ale ta neprisla. V nedeli 8.5. vecer byla z niceho nic krev na stehna, ale jen ten vecer jednorazove a od te doby slabe špiním. Myslela jsem, ze je to MS, ale dnes jsem si delala tes a krasne pozitivni. Je tedy mozne ze je vse v poradku a jsem tehotna? Prikladam fotku.