Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dnes dávají Star Wars a náš syn 5 let se chce dívat neb má rád Lego s touto tematikou. nechali by jste ho v tomto věku koukat? Neviděla jsem to tak neumím posoudit. Děkuji ![]()
Nechala bych ho ![]()
není tam žádná krev, je to taková pohádka ![]()
já se budu taky dívat ![]()
Pokud ti nevadí, že půjde spát skoro o půlnoci. ![]()
Jinak můj starší syn na to bude také koukat. Je mu sice 9 let, ale poprvé to viděl někdy ve věku tvého syna. Je to stejně spíš pohádka a narozdíl od jiných filmů, které dávají pro děti, tady necáká krev z obrazovky.
No nevím zda to do půlnoci vydrží, ale aspoň kousek aby neřekl
děkuji moc za radu ![]()
Mě Star Wars první dva díly přijdou jako taková pohádka, ale třeba ten třetí díl už je hodně brutální
Ten už bych možná nedovolila ![]()
@LN13 píše:
Dnes dávají Star Wars a náš syn 5 let se chce dívat neb má rád Lego s touto tematikou. nechali by jste ho v tomto věku koukat? Neviděla jsem to tak neumím posoudit. Děkuji
Ne, pětiletou dceru bych nenechala.
Ne že by to bylo „závadné téma“
, ale proto, že za prvé, na večerní pořady se u nás děti z principu nedívají (až na výjimky typu Silvestr), večerku mají mezi 8-9 hod. Na takovéhle protahování je ještě malá. A za druhé proto, že nepovažuju tříhodinový film pro takhle malé děti za vhodný - ať má jakoukoli tématiku. Nehledě na to, že pětileté dítě děj StarWars opravdu nepochopí.
Já bych asi nechala, když z toho má i to lego, tak at si to užije ![]()
Taky bych asi nechala. stejně asi do půlnoci nevydrží a největší ošklivárny jsou až ke konci.
Taky bych asi nechala. stejně asi do půlnoci nevydrží a největší ošklivárny jsou až ke konci.
Fakt? Náš v 5,5 SW chápe, jen některé dějové linie ho moc nezajímají. Je velký fanoušek, zná krom SW i Červeného trpaslíka, Futuramu a Startrek, dívat se může po částech a stejně staří kamarádi to znají taky.
Pozn. málokteré z dětí to zná až do konce, většinou první díl
Také bych ho nechala…nicméně na futuramu opravdu ne, ta mi přijde dost brutální… ![]()