Star Wars a předškolák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2331
14.7.12 18:25

Star Wars a předškolák

Dnes dávají Star Wars a náš syn 5 let se chce dívat neb má rád Lego s touto tematikou. nechali by jste ho v tomto věku koukat? Neviděla jsem to tak neumím posoudit. Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
14.7.12 18:28

Nechala bych ho ;)
není tam žádná krev, je to taková pohádka ;)
já se budu taky dívat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
14.7.12 18:30

Pokud ti nevadí, že půjde spát skoro o půlnoci. ;)
Jinak můj starší syn na to bude také koukat. Je mu sice 9 let, ale poprvé to viděl někdy ve věku tvého syna. Je to stejně spíš pohádka a narozdíl od jiných filmů, které dávají pro děti, tady necáká krev z obrazovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
14.7.12 18:33

No nevím zda to do půlnoci vydrží, ale aspoň kousek aby neřekl :lol: děkuji moc za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.7.12 19:28

Mě Star Wars první dva díly přijdou jako taková pohádka, ale třeba ten třetí díl už je hodně brutální :zed: Ten už bych možná nedovolila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
14.7.12 19:31
@LN13 píše:
Dnes dávají Star Wars a náš syn 5 let se chce dívat neb má rád Lego s touto tematikou. nechali by jste ho v tomto věku koukat? Neviděla jsem to tak neumím posoudit. Děkuji :*

Ne, pětiletou dceru bych nenechala.

Ne že by to bylo „závadné téma“ :mrgreen:, ale proto, že za prvé, na večerní pořady se u nás děti z principu nedívají (až na výjimky typu Silvestr), večerku mají mezi 8-9 hod. Na takovéhle protahování je ještě malá. A za druhé proto, že nepovažuju tříhodinový film pro takhle malé děti za vhodný - ať má jakoukoli tématiku. Nehledě na to, že pětileté dítě děj StarWars opravdu nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 19:36

Já bych asi nechala, když z toho má i to lego, tak at si to užije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
14.7.12 23:14

Taky bych asi nechala. stejně asi do půlnoci nevydrží a největší ošklivárny jsou až ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
14.7.12 23:15

Taky bych asi nechala. stejně asi do půlnoci nevydrží a největší ošklivárny jsou až ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
15.7.12 07:18

Fakt? Náš v 5,5 SW chápe, jen některé dějové linie ho moc nezajímají. Je velký fanoušek, zná krom SW i Červeného trpaslíka, Futuramu a Startrek, dívat se může po částech a stejně staří kamarádi to znají taky.

• Citovat
  • Upravit
pst007
15.7.12 07:19

Pozn. málokteré z dětí to zná až do konce, většinou první díl

• Citovat
  • Upravit
aklusima
15.7.12 16:40

Také bych ho nechala…nicméně na futuramu opravdu ne, ta mi přijde dost brutální… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML