Staré rodičky

Anonymní
3.4.23 21:20

Staré rodičky

Bohužel jsem nestihla mít děti včas podle nějakých společenských měřítek. :,( Doléhá na mě, že jsem stará. Nejstarší na předporodním kurzu, od pohledu nejstarší v poradně. Ráda bych viděla, že nejsem jediná, kdo má dítě později než většina předpokládá. Je tu někdo takový? V kolika jste měly děti? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
3.4.23 21:22

Definuj stará :nevim: 40+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.23 21:27

@pikola, 39

• Citovat
  • Upravit
35908
3.4.23 21:28
@Anonymní píše:
Bohužel jsem nestihla mít děti včas podle nějakých společenských měřítek. :,( Doléhá na mě, že jsem stará. Nejstarší na předporodním kurzu, od pohledu nejstarší v poradně. Ráda bych viděla, že nejsem jediná, kdo má dítě později než většina předpokládá. Je tu někdo takový? V kolika jste měly děti? :srdce:

Dva měsíce před 33 narozeninami prvni, pak 35 a 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.23 21:31

Autorko..
Pokud to nešlo ze zdrav. duvodu nebo že jsi nenašla toho pravého hned..mi to přijde ok a vlastně i velké štěstí :srdce: Šílené mi přijdou matky, které mají dítě 43+,ale je to jejich život.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
365
3.4.23 21:34

Já měla dítě ve 38, nenašla jsem dřív toho pravého.
Stará si nepřipadám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
3.4.23 21:34

Před třemi lety semnou chodila do poradny paní 75. Ročník, takže klid … 39 není nic šíleného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
3.4.23 21:36

Já měla druhý měsíc před 40, tedy porodila jsem ještě ve 39. Jako nejstarší všude jsem si nepřišla :nevim: ale po 40 bych do toho už osobně nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.23 21:36
@Anonymní píše:
Autorko..
Pokud to nešlo ze zdrav. duvodu nebo že jsi nenašla toho pravého hned..mi to přijde ok a vlastně i velké štěstí :srdce: Šílené mi přijdou matky, které mají dítě 43+,ale je to jejich život.. :nevim:

Já vždy chtěla děti brzo, ale dlouho se nenašel nikdo u koho bych cítila, že by byl správný otec :,( a teď, když jsem šťastná, že mám dítě i toho chlapa, tak na mě doléhá, že jsem zatím všude nejstarší. A když už je někdo v mem věku, tak čeká dítě třetí a na to už ostatní koukají jinak :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
3.4.23 21:37

Věk 39, 40 není pozdě.

Příspěvek upraven 03.04.23 v 21:38

• Citovat
  • Upravit
74217
3.4.23 21:38

Klopoto, jsi to ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.4.23 21:38
@Anonymní píše:
Já vždy chtěla děti brzo, ale dlouho se nenašel nikdo u koho bych cítila, že by byl správný otec :,( a teď, když jsem šťastná, že mám dítě i toho chlapa, tak na mě doléhá, že jsem zatím všude nejstarší. A když už je někdo v mem věku, tak čeká dítě třetí a na to už ostatní koukají jinak :lol: :kytka:

Kašli na to jak kdo kouká. Užívej si miminka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5165
3.4.23 21:42

Já měla děti skoro ve 27, 29 a 36.5 a taky jsem si připadla nejstarší a i praktická dr. se ptala, jestli mi dělali jako starší rodičce extra testy. Hranice se mi posouvala. Dítě nikdy po 30, nikdy po 35 a teď bych to dala na max. 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31011
3.4.23 22:02
@Anonymní píše:
Bohužel jsem nestihla mít děti včas podle nějakých společenských měřítek. :,( Doléhá na mě, že jsem stará. Nejstarší na předporodním kurzu, od pohledu nejstarší v poradně. Ráda bych viděla, že nejsem jediná, kdo má dítě později než většina předpokládá. Je tu někdo takový? V kolika jste měly děti? :srdce:

Kde rodis? Ja rodila v Praze ve 36 treti dite, ale byla jsem tam celou dobu nejmladsi, na pokoji se mi vystridaly tri prvorodicky 39, takze to byl uplny standard, pak druhorodicka 41 a az posledni den, co jsem odchazela, tak konecne prvorodicka 28. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
3.4.23 22:07
@Anonymní píše:
Autorko..
Pokud to nešlo ze zdrav. duvodu nebo že jsi nenašla toho pravého hned..mi to přijde ok a vlastně i velké štěstí :srdce: Šílené mi přijdou matky, které mají dítě 43+,ale je to jejich život.. :nevim:

Proc zrovna 43? Proc ne 42 treba?
Je mi 43 a na dite jsem uz fakt stara. Ale proc zrovna 43 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí