Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím si, že to bude vázané na meilovou adresu.
Koukla jsem a opravdu, jeden nick se sám přejmenoval, ale další nick zase néé, takže to bude asi opravdu souviset s tou adresou.
Dobrá informace… ![]()
@sirikit schválně jsem koukla do sz a nové nicky tam mám furt pod starým
Já jak známo nesnáším, když něco nevím
, tak jsem dotyčnému staronovému nicku samozřejmě okamžitě na férovku napsala a evidentně je to tak, že když jdete na věc čistou cestou a svůj návrat ofiko adminovi nahlásíte, on už Vám sice původní nick nevrátí, ale schválí Vám nový - a ten se bohužel propojí se starým minimálně v těch zprávách, jinde netuším. ![]()
A - můj logický dohad - pokud sem člověk vleze s novým nickem, ideálně asi z jiné IP adresy a jiným přihlašovacím e-mailem, prostě úplně nový kluk ve třídě, nepropojí se nic s ničím.
Dobrý vědět, proto to sem píšu.
Já teda Sir nedám, ale pokud chce někdo opravdu změnit identitu, oficiální cestou je to zjevně kontraproduktivní. ![]()
Znovu jsem to projela, fakt se mi něco změnilo. Ale mm tam třeba furt šmloulinku 71 ![]()
@sirikit píše:
Já jak známo nesnáším, když něco nevím![]()
, tak jsem dotyčnému staronovému nicku samozřejmě okamžitě na férovku napsala a evidentně je to tak, že když jdete na věc čistou cestou a svůj návrat ofiko adminovi nahlásíte, on už Vám sice původní nick nevrátí, ale schválí Vám nový - a ten se bohužel propojí se starým minimálně v těch zprávách, jinde netuším.
A - můj logický dohad - pokud sem člověk vleze s novým nickem, ideálně asi z jiné IP adresy a jiným přihlašovacím e-mailem, prostě úplně nový kluk ve třídě, nepropojí se nic s ničím.
Dobrý vědět, proto to sem píšu.
Já teda Sir nedám, ale pokud chce někdo opravdu změnit identitu, oficiální cestou je to zjevně kontraproduktivní.
Dobrý den,
toto přejmenování se děje nikoli, když se uživatel zruší, ale jen když si přeje změnit nick. V tomto ohledu není žádná změna plánovaná. Pokud si nepřejete s některými uživateli již komunikovat, vždy si můžete daného člověka zablokovat, aby Vás už nemohl kontaktovat.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,toto přejmenování se děje nikoli, když se uživatel zruší, ale jen když si přeje změnit nick. V tomto ohledu není žádná změna plánovaná. Pokud si nepřejete s některými uživateli již komunikovat, vždy si můžete daného člověka zablokovat, aby Vás už nemohl kontaktovat.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana
Jasně, ale úplně nevím, jestli tohle byl původní záměr třeba tohohle konkrétního nicku (který si určitě nechci blokovat
)
Myslím, že to lidé běžně nevědí - třeba tento nick se se spřátelenými uživateli rozloučil a Vy jste ho uvedli v příslušném adminském vláknu jako „zrušený na vlastní žádost“.
Pokud si někdo chce změnit nick, pravděpodobně k tomu má svůj důvod - obvykle ten, že ho otravuje stalker nebo chce prostě někomu zmizet z hledáčku.
Když ale dojde ke změně kabátku tímhle způsobem, nový nick z hledáčku samozřejmě nezmizí, protože nový se automaticky propíše do SZ.
Asi by bylo dobré na tenhle fakt žadatele o změnu nicku upozorňovat, protože jinak člověk opláče alter ego, na které byl třeba i roky zvyklý, a žádné pozitivum pro něj ze změny nevyplyne. ![]()
Samozřejmě v tom máte pravdu, ale efekt to přesto má. Uživatelům v případě pouhé změny nicku nabízíme možnost anonymizace jejich citlivých příspěvků, se sz bohužel nic udělat nejde, ale stalkera se může uživatel zbavit právě tou blokací. Při smazání a obnově je tomu trošku jinak. Myslím, že jste si určitě všimla, že se při obnově námi váženého uživatele propsaly pouze sz a nikoli jeho příspěvky, které zde měl.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Samozřejmě v tom máte pravdu, ale efekt to přesto má. Uživatelům v případě pouhé změny nicku nabízíme možnost anonymizace jejich citlivých příspěvků, se sz bohužel nic udělat nejde, ale stalkera se může uživatel zbavit právě tou blokací. Při smazání a obnově je tomu trošku jinak. Myslím, že jste si určitě všimla, že se při obnově námi váženého uživatele propsaly pouze sz a nikoli jeho příspěvky, které zde měl.
Přeji krásný denDiana
To je pravda. ![]()
Tak děkuju za vysvětlení, ráda přicházím věcem na kloub a zase jedna záhada odfajfkovaná. ![]()
Pěkný den i Vám. ![]()