Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně tady ty knížky přijdou tak na úrovni horoskopu v Tině, obecné tlachy, které se dají napasovat na všelicos. Jestli z toho nespíš a máte na rozhazování, tak bych kontaktovala numerologa/astrologa/kartářku na doporučení, dostaneš konkrétnější informace než tady ty internetové výpočty typu Jáchyme, hoď ho do stroje.
Napadá vás nějaké jméno? Mně napadlo v těhotenství jméno, které bychom při standardní „kalendářové“ metodě vůbec nevybrali, takto to beru tak, že se to dítě asi chce takto jmenovat, tak mi poslalo tip. ![]()
Minulý týden jsem se vrátila k dokumentu ČT navždy svoji. Tam jeden kartář jisté slečně věštil spokobudoucnost s novomanželem. Oni se ale místo toho pohádali pár měsíců po svatbě a dávno spolu nejsou. Jestli on ji vědomě nestrkal k tomu dobrákovi, protože tušil, kam se poběží vyplakat! ![]()
Jako znám lidi, na které to vůbec neplatí, ale u mě to sedlo na vzhled, chování, povolání, práci v cizině, i výběr manžela.
Takže já to prověřuju a obtížné jméno bych nedala, byť by bylo sebehezčí.
Ale respektuju i názor, že to je blbina. Ono to může být něco ve smyslu sebenaplňujícího se proroctví. ![]()
Klára a Lenka jsou prý karmicky zatížené (četla jsem už dávno zde na epipi)… Ovšem znám 2 Lenky a 2 Kláry. Všechny jsou vdané za otce svých dětí, 3 z nich mají domy, na které vydělali jejich velmi dobře vydělávající muži. Nevím o tom, že by ty ženy měly nějaké například zdravotní potíže. Za mě je tohle fakt hovadina.
@Russet píše:
Není to díky jménu, ale kvůli genetickým dispozicím. Proto se závislosti dědí z otce na syna a podobně. Neznám člověka, který by neměl pestrý život, nějaké problémy a starosti. Se jménem to nemá nic společného.Příspěvek upraven 13.06.22 v 07:53
A však já neříkám, že je na tom něco pravdy ![]()
Já tomu nějak nerozumím. Na boku toho obrazce mi vycházejí blbá čísla (viz obrázek), ale třeba součet jak u jména, tak u příjmení je ok a dole je třeba devítka a ta je zas šťastná.
U data narození mi zas vychází 32 a když to hodím na jednociferné číslo, tak 5. Tak co si z toho všeho mám vybrat? A jsou třeba i nějaké zahraniční zdroje, které by potvrzovaly tyhlensty výpočty té pání Karolinss nebo si to prostě jedna ženská vymyslela, aby děsila lidi?
Jako kdybych si měla změnit jméno tak, aby mi vycházelo šťastně, tak by to fakt vypadalo. Máme typicky české, takže pro představu např. místo Vomáčkové by byla paní Vomáčka. ![]()
a.
@Anonymní píše:
Já tomu nějak nerozumím. Na boku toho obrazce mi vycházejí blbá čísla (viz obrázek), ale třeba součet jak u jména, tak u příjmení je ok a dole je třeba devítka a ta je zas šťastná.U data narození mi zas vychází 32 a když to hodím na jednociferné číslo, tak 5. Tak co si z toho všeho mám vybrat? A jsou třeba i nějaké zahraniční zdroje, které by potvrzovaly tyhlensty výpočty té pání Karolinss nebo si to prostě jedna ženská vymyslela, aby děsila lidi?
Jako kdybych si měla změnit jméno tak, aby mi vycházelo šťastně, tak by to fakt vypadalo. Máme typicky české, takže pro představu např. místo Vomáčkové by byla paní Vomáčka.
a.
Neřešit.
Já si mám změnit jedno písmeno v jménu a hned další rada je změnit si celé jméno ![]()
že já kráva to četla
jelikož mi přijde, že mám opravdu konstantně smůlu, tak je ve mně takový červíček a přitom logicky si uvědomuju, že celý ten její na vodě postavený vzorec sebrala kdo ví kde… Přitom samotný jméno, příjmení, datum narození mám podle všeho dobrý ![]()
a.
@Anonymní píše:
Tak jsem si holky přečetla to „Jméno je váš osud“ a taky jsem na autorku četla špatné recenze na omlazení. Nicméně těžko říct.Já si vypočítala svůj vzorec nejdřív ručně, pak jsem narazila na toto http://numerologie.mzf.cz/
mám tam následující čísla: 7, 16, 29, 43 a to jsou prý nejhorší čísla (hlavně ta 16,29 a 43) co můžu mít. Nicméně uklidňuje mě, že ta stejná 4 špatná čísla má i tchyně s jiným křestním jménem.
Ale jako nečetlo se mi to dobře, no.
a.
Tak to je… bomba ![]()
Jmeno mam blby, prijmeni blby rodny i vyvdany. No a pry se ve mne probudi nejaky umelecky vlohy.
Chtelo by to vysmatejsiho smajlika.
Kde ja bych mohla byt, kdybych se jmenovala jinak. ![]()
@bobulka88 píše:
Tak to je… bomba
Jmeno mam blby, prijmeni blby rodny i vyvdany. No a pry se ve mne probudi nejaky umelecky vlohy.Chtelo by to vysmatejsiho smajlika.
Kde ja bych mohla byt, kdybych se jmenovala jinak.
No a jak seš na tom v životě? Jinak dobrý? ![]()
a.
@Anonymní píše:
No a jak seš na tom v životě? Jinak dobrý?a.
Nooo. Moje matka si mysli, ze mam cely zivot stesti a na co sahnu, se podari. No a ja bych rekla, ze se snazim, aby se mi darilo a nad dulezitymi rozhodnutimi premyslim. Ale tedy asi se da rict, ze veci, ktery neovlivnim, tak to mam asi stesti - nemela jsem nikdy vaznou nehodu, jsem zdrava a podobne.
@bobulka88 píše:
Nooo. Moje matka si mysli, ze mam cely zivot stesti a na co sahnu, se podari. No a ja bych rekla, ze se snazim, aby se mi darilo a nad dulezitymi rozhodnutimi premyslim. Ale tedy asi se da rict, ze veci, ktery neovlivnim, tak to mam asi stesti - nemela jsem nikdy vaznou nehodu, jsem zdrava a podobne.
Tak to je super:) A jaký ošklivý čísla tam teda máš? ![]()
@Anonymní píše:
Tak to je super:) A jaký ošklivý čísla tam teda máš?
Pred snatkem 16, 29, 34, po snatku 2× 29 v tom obrazci. No a jejej, ve zdravi toho mam pulku v cervenym.
@bobulka88 píše:
Pred snatkem 16, 29, 34, po snatku 2× 29 v tom obrazci. No a jejej, ve zdravi toho mam pulku v cervenym.
Tak to jsme na tom stejně…16,29,34…stejně jako moje tchyně. Jiný jméno, stejný příjmení.:D
U zdraví mám tak dvě oblasti zeleně. ![]()
a.
Tak jsem si holky přečetla to „Jméno je váš osud“ a taky jsem na autorku četla špatné recenze na omlazení. Nicméně těžko říct.
Já si vypočítala svůj vzorec nejdřív ručně, pak jsem narazila na toto http://numerologie.mzf.cz/
mám tam následující čísla: 7, 16, 29, 43 a to jsou prý nejhorší čísla (hlavně ta 16,29 a 43) co můžu mít. Nicméně uklidňuje mě, že ta stejná 4 špatná čísla má i tchyně s jiným křestním jménem.
Ale jako nečetlo se mi to dobře, no.
a.