Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahojky, mám už potvrzeného chlapečka z 2 screeningu. Doma už máme Erwina, a tak mě napadlo to držet na E. A manželovi by se líbil Ernest. Příjmení je Kasl.
Znáte nějaké Ernesty? Jde nám hlavně o to, abych jich nebylo ve školce 6, syn má ve školce 6 Kubíků a 3 Šimonky například.
Ne, Ernestu bude sest mozna v kraji, ale rekla bych, ze mozna ani to ne.
Žádného neznám… Nemyslím, že by se toto jméno chytlo a bylo jich byť 10 v celé ČR. ![]()
Edit: Tak k roku 2016 jich bylo 318 v celé ČR…
Příspěvek upraven 11.06.22 v 22:18
Nemůžu jít moc do detailu, ale znala jsem dospělého a dělal tomu jménu čest.
@KeckaJ Koukala jsem na to taky, a mají ho spíše starší ročníky. Ale bohužel nejsou data z posledních let.
Při tom jméně mě hned napadne Hemingway
, ale fajn mít jméno po takovém literárním velikánovi a držiteli Nobelovky
. Jinak myslím, že nemusíš mít strach, že by se ve školce sešlo 6 stejně pojmenovaných. Synek bude rád, pokud vůbec za život najde někoho stejně pojmenovaného.
Neznám. A nebála bych se, že by jich ve školce bylo hodně. Pokud dané jméno není v nějaké oficiální TOPce oblíbených, tak bych se tím netrápila.
V mém okolí teď frčí Oliver
Příspěvek upraven 11.06.22 v 22:23
@Anonymní píše:
@KeckaJ Koukala jsem na to taky, a mají ho spíše starší ročníky. Ale bohužel nejsou data z posledních let.
Hele jak je to pod 10 000 tak pravděpodobnost, že se potkají 2 je příliš malá.
A nemyslím, že by to bylo jméno v poslední době užívané…
náhodou velmi neotřelé a k bráchovi super jméno..
nejdřív mne trošku zarazilo, ale říkala bych mu „erný“ a to je fakt pěkné ![]()
PS : V širokém okolí nemáme vůbec žádného.. Zato šest Jakubů ve třídě je teda dobré psycho!
my měli na gymplu jen 11 kluků a z toho 5 Petrů! Takže se jim muselo říkat přezdívkama - většinou zkomoleným příjmením.. a to fakt nechceš..
Příspěvek upraven 11.06.22 v 22:32
Ahojky, mám už potvrzeného chlapečka z 2 screeningu. Doma už máme Erwina, a tak mě napadlo to držet na E. A manželovi by se líbil Ernest. Příjmení je Kasl.
Znáte nějaké Ernesty? Jde nám hlavně o to, abych jich nebylo ve školce 6, syn má ve školce 6 Kubíků a 3 Šimonky například.