Šťastné Vánoce 2013

rokris
8.12.13 09:47

Šťastné Vánoce 2013

Tak už i u nás je bílo. A to je čas, kdy si i já připustím, že Vánoce jsou už zase za dveřma.
Přeju vám všem, ať je máte šťasté a veselé. Přeju vám i vašim nejbližším, vše dobré a stálé zdraví. Hodně lásky. :srdce: A hodně štěstí a naděje tam, kde ji právě potřebujete.
Chtěla jsem napsat víc, ale to už leda s kapesníkem. :kytka: :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9950
8.12.13 09:50

Tak to je po ránu milé, i mi to zvedlo zdrchanou náladu ;)

tobě i tvým blízkým přeji to samé :kytka:

a máš pravdu, to samé jsem si říkala po ránu jak jsem šla do práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25136
8.12.13 09:54

Tak tady zatím bílo není, ale už na mě Vánoce pomalu taky jdou :D
Taky ti a všem přeji hlavně to zdraví… a každýmu, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
8.12.13 09:54

8o není trochu brzo na přání k vánocům? :think:

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.12.13 09:57

@avm3 Tak to je pravda. Každému to, co mu chybí ke štěstí.

• Citovat
  • Upravit
5768
8.12.13 09:57

Příjemny téma po ránu. U nás bylo bílo včera, dnes tu prší a je všude bláto :-p

Taky Vám všem přeju pohodové svátky, zdraví, lásku, Vám, které se snažíte, úspěšné výsledky, Vám, které čekáte, hodně zdraví a ať bříška pěkně rostou, Vám, které máte, pevné nervy a co nejhodnější dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.12.13 10:01

@kiloka Chtěla jsem s tím počkat. Osobně bych byla na nervy, kdyby mi už někdo přál. Jenže tady by mě určitě někdo předběhl. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5768
8.12.13 10:09

Není brzo, vždyť už je advent :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.12.13 10:19

@rokris
Tobě taky krásné a pohodové Vánoce :kytka:
My tady bílo nemáme, teď jsem došla z obchodu venku je příjemně kolem 5°, padá mokrý sníh, takže zas hned mizí.
Konečně začínají dávat hezčí program v tv :dance: mohli by to ještě víc ladit Vánočně, chybí mi romantické filmy :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
8.12.13 10:40

Jé, děkujeme. Také všem přeji aby se Vám splnilo vše co si přejete, to ostatní není důležité… @rokris děkuji seš zlatá :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.12.13 10:42

Kdysi mi můj učitel ze zš, na srazu po letech řekl, že v dobro člověka už věřím jen já a pan Havel.(To byla ta jeho doba.)
No, snažím se. I když už mi to nejde tak dobře, jako dřív. Asi mám štěstí, ale ve svých diskuzích tady, jsem se ujistila, že slušných lidí je víc a jedubaby se zřejmě mým tématům vyhýbají.
Posílám vám za to DÍK. :srdce:

Příspěvek upraven 08.12.13 v 10:56

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
8.12.13 10:45

@rokris ty seš můj človíček, já také ještě pořád věřím i v dobré lidi, já se tady na diskuzích setkala i s jedubabami, ale dívám se na to tak, že třeba mají něco špatného za sebou a jsou naštvěné na celý svět…

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.12.13 10:51
@MarkétkaBeruška píše:
@rokris ty seš můj človíček, já také ještě pořád věřím i v dobré lidi, já se tady na diskuzích setkala i s jedubabami, ale dívám se na to tak, že třeba mají něco špatného za sebou a jsou naštvěné na celý svět…

Musí se věřit. Protože co bychom tu byli, bez těch druhých. To by byl život nesnesitelný.

• Citovat
  • Upravit
19609
8.12.13 11:25

@rokris
U nás taky bílo a když jsem děckám říkala, že pojedeme krmit do útulku, tak jsem se rozeřvala :oops: :mrgreen: no jde to na mě :roll:

Díky za milé téma a přeji ti krásné nerušené Vánoce a všem tady okolo jakbysmet :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
8.12.13 11:38

@rokris Dekuji. Preji i tobe krasne Vanoce a stastny novy rok 2014, hlavne pohodu, klid a at ti vse vyjde podle tvych prani :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová