Status studenta

58
13.6.13 19:28

status studenta

Pokud sutuduju střední školu, a v létě budu mít práci budu stále držet status studenta? ;) Děkuji za odpověďi, hezký den.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
13.6.13 19:31

Kolik ti je? V jakém jsi ročníku? A studium je denní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.6.13 19:52

Pokud studuješ, tak máš status studenta i o prázdninách (pokud nejsi v posledním ročníku a ve studiu nepokračuješ), práce na tohle nemá vůbec vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.6.13 19:53

Status studenta je i pres leto, pokud jsi v poslednim rocniku stredni skoly nebo jakykoli semestr na vysoke, tak student jsi az do ukonceni zapisu na vysokych skolach (tj. cca konec zari)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 20:04

@radus522 Pokud nemáš školu ještě ukončenou a plánuješ brigádu a v září opět školu, tak Ti status samože pokračuje. pokud jsi udělala maturu nebo výučák, máš status studenta do posledního srpna. Pokud jdeš dál na vysokou, status zůstává i nadále. Záleží, kvůli čemu to potřebuješ vědět, chtělo by to více info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50

To je sice vse pravda, co slecny pisi, ale pokud budes mit praci na plny uvazek, coz znamena se smlouvou na dobu urcitou ci neurcitou, automaticky se musis prihlasit na pracovni urad a tim ztracis status studenta, urcite se poptej primo, ale zalezi, zda je to jen brigada treba na dohodu a nebo prace na plny uvazek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332

Pokud je studium denní tak ano, budeš mít status studenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 20:07

@Beatric záleží fakt na úvazku, může mít práci na dohodu, tam to neplatí.. je tu moc málo informací.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
13.6.13 20:15
@Beatric píše:
To je sice vse pravda, co slecny pisi, ale pokud budes mit praci na plny uvazek, coz znamena se smlouvou na dobu urcitou ci neurcitou, automaticky se musis prihlasit na pracovni urad a tim ztracis status studenta, urcite se poptej primo, ale zalezi, zda je to jen brigada treba na dohodu a nebo prace na plny uvazek ;)
:?: Až do dnešního dne jsem byla student, k tomu HPP. Student jsem byla pořád. Záleží teda v jakém slova smyslu míníš onen „status studenta“ využívat. Někde chtěj denní studium, jinde jsou studenstké výhody podmíněné věkem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.6.13 20:15
@Beatric píše:
To je sice vse pravda, co slecny pisi

To už mi dlouho nikdo neřekl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 20:16

@Lama Lama předpokládám, že Hpp při studiu na vysoké, že… tam je to jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 20:17
@Aladina píše:
To už mi dlouho nikdo neřekl. :mrgreen:

taky mě to napadlo :mrgreen: kurňa, ale zní to dobře, co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
13.6.13 20:20
@martina.se píše:
@Lama Lama předpokládám, že Hpp při studiu na vysoké, že… tam je to jiné :think:

Jo, při vysoké.
Nejdůležitější otázka je co je myšleno statusem studenta? Vůči jakému subjektu? (stát kvuli daním, Dopravní podnik kvuli lítačce, kino Portyč kvuli studenské slevě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.6.13 20:25

Aladina…nejsi jedina, co mi tohle rika, ale hold, mam to v povaze, takze mluvim nekonkretne a kdyz nekoho potesim, jsem jen rada :D a ano, zalezi na vsech okolnostech, jake je studium, jaky je uvazek, nac to chce slecna vyuzit…vse se da uhrat, kdyz je clovek sikovny. ;) :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.13 06:33

@Beatric Proč by se měla přihlašovat na pracák, když má práci?? Já jsem zaměstnaná na klasickou pracovní smlouvu už pátým rokem a status studenta mám (i když teď už je mi vzhledem k věku celkem k ničemu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze