Status studenta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
status studenta
Pokud sutuduju střední školu, a v létě budu mít práci budu stále držet status studenta?
Děkuji za odpověďi, hezký den.
Radka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud studuješ, tak máš status studenta i o prázdninách (pokud nejsi v posledním ročníku a ve studiu nepokračuješ), práce na tohle nemá vůbec vliv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Status studenta je i pres leto, pokud jsi v poslednim rocniku stredni skoly nebo jakykoli semestr na vysoke, tak student jsi az do ukonceni zapisu na vysokych skolach (tj. cca konec zari)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radus522 Pokud nemáš školu ještě ukončenou a plánuješ brigádu a v září opět školu, tak Ti status samože pokračuje. pokud jsi udělala maturu nebo výučák, máš status studenta do posledního srpna. Pokud jdeš dál na vysokou, status zůstává i nadále. Záleží, kvůli čemu to potřebuješ vědět, chtělo by to více info..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je sice vse pravda, co slecny pisi, ale pokud budes mit praci na plny uvazek, coz znamena se smlouvou na dobu urcitou ci neurcitou, automaticky se musis prihlasit na pracovni urad a tim ztracis status studenta, urcite se poptej primo, ale zalezi, zda je to jen brigada treba na dohodu a nebo prace na plny uvazek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatric záleží fakt na úvazku, může mít práci na dohodu, tam to neplatí.. je tu moc málo informací.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatric píše:
To je sice vse pravda, co slecny pisi, ale pokud budes mit praci na plny uvazek, coz znamena se smlouvou na dobu urcitou ci neurcitou, automaticky se musis prihlasit na pracovni urad a tim ztracis status studenta, urcite se poptej primo, ale zalezi, zda je to jen brigada treba na dohodu a nebo prace na plny uvazek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatric píše:
To je sice vse pravda, co slecny pisi
To už mi dlouho nikdo neřekl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama předpokládám, že Hpp při studiu na vysoké, že… tam je to jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aladina píše:
To už mi dlouho nikdo neřekl.
taky mě to napadlo
kurňa, ale zní to dobře, co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Lama Lama předpokládám, že Hpp při studiu na vysoké, že… tam je to jiné
Jo, při vysoké.
Nejdůležitější otázka je co je myšleno statusem studenta? Vůči jakému subjektu? (stát kvuli daním, Dopravní podnik kvuli lítačce, kino Portyč kvuli studenské slevě).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aladina…nejsi jedina, co mi tohle rika, ale hold, mam to v povaze, takze mluvim nekonkretne a kdyz nekoho potesim, jsem jen rada
a ano, zalezi na vsech okolnostech, jake je studium, jaky je uvazek, nac to chce slecna vyuzit…vse se da uhrat, kdyz je clovek sikovny.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatric Proč by se měla přihlašovat na pracák, když má práci?? Já jsem zaměstnaná na klasickou pracovní smlouvu už pátým rokem a status studenta mám (i když teď už je mi vzhledem k věku celkem k ničemu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit