Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
včera se obměnil seznam skupin a nyní se už připravuje změna fotoalb. Spolu s tím souvisí i další funkce…
Od některých uživatelek víme, že by zde na eMiminu uvítaly psaní statusů. Uvažujeme tedy o tom, že by tu mohlo fungovat něco ve stylu Facebooku, jen v jiném kabátě. Nejnovější status by se pravděpodobně ukazoval na profilu, starší by se řadily na „zdi“ u fotoalb, takže byste mohli aktuální myšlenky a akce doplňovat fotografiemi (aniž by někdo navštěvoval váš profil).
Co vy na to? Líbila by se vám možnost psát si zde statusy? ![]()
Budeme rádi za každý názor.
Za administrátory,
Monika
Hm,, já osobně bych tedy statusy na emimino netahala
zas nemusím mít všechno ![]()
Příspěvek upraven 12.06.13 v 16:18
Myslím, že je to zbytečné…kdo chce mít statusy, ať se realizuje na FB
Mám všechny co mě zajímaj na fb, tak proč číst nesmysli i tady ![]()
Ale je od vás admini hezké, že jste se nás jednou taky na něco zeptali ![]()
Ne.
Ja bych radsi uvitala nejake graficke odliseni nove otazky v ozivenych diskuzich… ![]()
Ne, statusy číst nepotřebuju, stačí mi číst podpisy, kde se podle mě můžou statusochtiví lidé zrealizovat dle libosti.
A může mi někdo jako nefejsbukáři vysvětlit, co to je status?
Osobně bych spíš uvítala „lajky“ k jednotlivým příspěvkům, to mi přijde smysluplné a třeba i diskuzi zeštíhlující od zbytečných citací
@Gladys píše:
A může mi někdo jako nefejsbukáři vysvětlit, co to je status?Osobně bych spíš uvítala „lajky“ k jednotlivým příspěvkům, to mi přijde smysluplné a třeba i diskuzi zeštíhlující od zbytečných citací
souhlas ![]()
@wildcherry píše:
souhlas
souhlasím taky s wildchery, že souhlasí s Gladys ![]()