Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás!
K vašemu dnešnímu svátku jsme se rozhodli uspořádat soutěž. ![]()
Napište do této diskuze, jaký dárek ke svátku matek vám udělal největší radost. Může to být jak letos, tak kdykoliv předtím. Do soutěže se zapojují všechny odpovědi zveřejněné pouze dnes! V pondělí 13. května vybereme tři nejzajímavější odpovědi a jejich autorky odměníme balíčkem cen od eMimina.
Všem maminkám přejeme všechno nejlepší! ![]()
Za administrátory
Monika
Největší radost mi udělal manžel, když mi řekl, že pořídíme Matýskovi brášku nebo sestřičku ![]()
Největší radost jsem měla, když jsem si přivezla naší slečnu. mám jí v pěst. péči.
Dneska je vlastně můj první svátek matek, ačkoli ještě „neúplný“
Jako dárek jsem od malé dostala pugét kopanců ![]()
Letos slavím poprvé a od Velkého jsem dostala dvě hodiny nerušeného spánku a od malé počůrané ponožky a nádherný úsměv.
Me nejvice potesilo, kdyz mu nasi 7. mesicni dvojcatka rekli mama ![]()
Letos je můj první svátek matek..
A malej se krásně rozběhal, šílenou rychlostí
![]()
Loni jsem měla 12.května termín porodu ![]()
Ja letos slavim poprve, malymu je to jedno a ten muj i na moje velmi napadne narazky reaguje jakoze nevi, o co jde. I kdyz uz nikdy nebude nic jako driv, i kdyz nekdy splnuju podstatu domaciho vezeni a otroctvi, i kdyz to nikdy nikdo neoceni, pro moje kamarady jsem odepsana, pro karieru mozna definitivne nepouzitelna, nemenila bych. To dite, co ted mlati pod asistenci tatinka cimsi do skleneho stolu, to je ten nejkrasnejsi darek, diky kteremu muzu slavit Den matek.
Největší radost mi udělal balík 10 barev Balakrylu. Chci synovi nakreslit kartičky se zvířátky a dneska mi konečně manžel přinesl barvy ![]()
Teprve dostanu v úterý na školkové besídce.
Bude to malovaný hrníček na kafíčko, co malovali děti ve školce pro maminky.
Dcerka mi to šeptala „maminko je to veliké překvapení“,
ale naše malá treperenda to nevydržela neprozradit.
@admin dneska se na mě chystá překvapení v podobě vystoupení synáčka v dětské akademii.. tak jsem zvědavá a napnutá.. těším se, protože dělal velké tajnosti a fakt nic neprozradil
ve 14:00 to vypukne, pak můžu napsat pocity ![]()
Takže EDIT: dostala jsem rapové vystoupení, kde se zpívalo:moje milá mámo, ty jsi moje zlato, děkuji Ti za to, že vždy máš na mě čas…dál si to nepamatuju, slzela jsem jak smíchy, tak dojetím, stálo to za to
já toho svýho rošťáka miluju. Nejlepší je, že jsem dopředu netušila ani o co půjde, byl tajemnej jak hrad v karpatech ![]()
Příspěvek upraven 12.05.13 v 15:45
No..mě potěšila dcerka…dneska pořád zkouší se pouštět nábytku a jít sama…ale nejde jí to…:-)) a druhá mě potěšila…až moc…vzala si sudocream a namazala v pokojíčku vše co šlo
ale krásně se na mě usmívala
Jeden rok byl přítel pryč na svátek matek, ale nezapomněl a kytici růží mi přivezl kurýr ![]()
A dnes jsem od našeho nejmenšího dostala největší stánkový deficit za celých 20 měsíců, úplně vysypane nastavce na sroubovak a vyhazene všechny hračky ze šuplíku, takový bordel ještě nikdy neudělal
A od raracha v břiše hromadu kopanců od žeber ![]()
Zrovna teď ve čtvrtek měl starší syn ve školce besídku ke Dni matek a nejkrásnějším dárkem pro mě bylo, když na otázku učitelky „Kdy je maminka nejkrásnější?“ odpověděl: „Pořád a nejvíc když měla v bříšku brášku…“ - dodávám, že máme měsíčního chlapečka a starší syn je ten nejlepší velkej brácha na světě!!! ![]()