Soutěž eMimina ke svátku matek

20861
12.5.13 10:03

Soutěž eMimina ke svátku matek

Zdravím vás!

K vašemu dnešnímu svátku jsme se rozhodli uspořádat soutěž. :)

Napište do této diskuze, jaký dárek ke svátku matek vám udělal největší radost. Může to být jak letos, tak kdykoliv předtím. Do soutěže se zapojují všechny odpovědi zveřejněné pouze dnes! V pondělí 13. května vybereme tři nejzajímavější odpovědi a jejich autorky odměníme balíčkem cen od eMimina.

Všem maminkám přejeme všechno nejlepší! :kytka:

Za administrátory
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20507
12.5.13 10:04

@admin spokojená a zdravá rodina :kytka: všechno nejlepší holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.5.13 10:05

Největší radost mi udělal manžel, když mi řekl, že pořídíme Matýskovi brášku nebo sestřičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
12.5.13 10:07

@admin

Největší radost jsem měla, když jsem si přivezla naší slečnu. mám jí v pěst. péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030

Dneska je vlastně můj první svátek matek, ačkoli ještě „neúplný“ :) Jako dárek jsem od malé dostala pugét kopanců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Letos slavím poprvé a od Velkého jsem dostala dvě hodiny nerušeného spánku a od malé počůrané ponožky a nádherný úsměv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289

Me nejvice potesilo, kdyz mu nasi 7. mesicni dvojcatka rekli mama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.5.13 10:10

Letos je můj první svátek matek..
A malej se krásně rozběhal, šílenou rychlostí :srdce: :D
Loni jsem měla 12.května termín porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.5.13 10:10

Ja letos slavim poprve, malymu je to jedno a ten muj i na moje velmi napadne narazky reaguje jakoze nevi, o co jde. I kdyz uz nikdy nebude nic jako driv, i kdyz nekdy splnuju podstatu domaciho vezeni a otroctvi, i kdyz to nikdy nikdo neoceni, pro moje kamarady jsem odepsana, pro karieru mozna definitivne nepouzitelna, nemenila bych. To dite, co ted mlati pod asistenci tatinka cimsi do skleneho stolu, to je ten nejkrasnejsi darek, diky kteremu muzu slavit Den matek.

• Citovat
  • Upravit
12743
12.5.13 10:11

Největší radost mi udělal balík 10 barev Balakrylu. Chci synovi nakreslit kartičky se zvířátky a dneska mi konečně manžel přinesl barvy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.5.13 10:12

Teprve dostanu v úterý na školkové besídce.
Bude to malovaný hrníček na kafíčko, co malovali děti ve školce pro maminky.

Dcerka mi to šeptala „maminko je to veliké překvapení“,
ale naše malá treperenda to nevydržela neprozradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.5.13 10:13

@admin dneska se na mě chystá překvapení v podobě vystoupení synáčka v dětské akademii.. tak jsem zvědavá a napnutá.. těším se, protože dělal velké tajnosti a fakt nic neprozradil :think: ve 14:00 to vypukne, pak můžu napsat pocity :mrgreen:

Takže EDIT: dostala jsem rapové vystoupení, kde se zpívalo:moje milá mámo, ty jsi moje zlato, děkuji Ti za to, že vždy máš na mě čas…dál si to nepamatuju, slzela jsem jak smíchy, tak dojetím, stálo to za to :mrgreen: já toho svýho rošťáka miluju. Nejlepší je, že jsem dopředu netušila ani o co půjde, byl tajemnej jak hrad v karpatech :palec:

Příspěvek upraven 12.05.13 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379

No..mě potěšila dcerka…dneska pořád zkouší se pouštět nábytku a jít sama…ale nejde jí to…:-)) a druhá mě potěšila…až moc…vzala si sudocream a namazala v pokojíčku vše co šlo :-)) ale krásně se na mě usmívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Jeden rok byl přítel pryč na svátek matek, ale nezapomněl a kytici růží mi přivezl kurýr :srdce:
A dnes jsem od našeho nejmenšího dostala největší stánkový deficit za celých 20 měsíců, úplně vysypane nastavce na sroubovak a vyhazene všechny hračky ze šuplíku, takový bordel ještě nikdy neudělal :evil: :evil: A od raracha v břiše hromadu kopanců od žeber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
12.5.13 10:14

Zrovna teď ve čtvrtek měl starší syn ve školce besídku ke Dni matek a nejkrásnějším dárkem pro mě bylo, když na otázku učitelky „Kdy je maminka nejkrásnější?“ odpověděl: „Pořád a nejvíc když měla v bříšku brášku…“ - dodávám, že máme měsíčního chlapečka a starší syn je ten nejlepší velkej brácha na světě!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová