Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
dnes jsme vylepšili přehled skupin. Snažili jsme se, aby tato stránka byla přehlednější a aby bylo jednodušší najít skupinu, ke které byste se mohli připojit. Došlo tedy k několika změnám:
1. Skupiny budou nově tříděny do 4 kategorií (dle TP, snažilkovské, dle místa a dle společného zájmu). Můžete si skupiny jednoduše procházet a najít si tak tu, kterou hledáte.
2. Nahoře na stránce uvidíte na prvním místě skupiny, ve kterých jste členem, abyste k nim měli snažší přístup. Pokud v žádné skupině nejste, zobrazí se vám jen čtyři kategorie k výběru.
3. Moderátor může při editaci skupiny nastavit, zda skupina přijímá nebo nepřijímá nové členy. Prosíme všechny moderátory, jejichž skupiny nechtějí přibírat nové členy, ať to v nastavení skupiny uloží. Vaše skupina se již vůbec nebude zobrazovat v přehledu skupin, ale jen na profilech členů. Zajistíte si tak ještě větší soukromí a nebude vás kontaktovat někdo, o koho nestojíte.
4.Na stránce se skupinami jsou nyní vidět pouze skupiny aktivní nebo nové - tedy ty, které teprve nabírají členy a kde je velká šance se přidat.
Jelikož je tu přes 900 (dříve neroztříděných) skupin, prosíme o trpělivost - během následujících dnou dní vám skupinu zařadíme pod odpovídající záložku.
Budeme rádi za Vaše nápady nebo připomínky k nové úvodní stránce skupin. ![]()
Za administrátory
Monika
Mám dotaz - při zobrazení nové úvodní stránky skupin se mně nahoře zobrazí „Skupiny, ve kterých jsem“, ale ty už se mně nezobrazujou v předmětném seznamu („skupiny podle zájmu“). Je to tak zamýšlené nebo „tomu ještě něco chybí“? (Ptám se pro případ, že by to neodpovídalo úmyslu adminů a bylo potřeba ještě něco doladit…)
Během zítřka „rozházíme“ všechny skupiny tam, kam patří. Právě na tom pracuji. ![]()
Monika
@Jura007 Jak to vypadá teď? Už by měly být skupiny přeřazeny.
Monika
@admin nějak nemůžu přijít na to, kde si nastavit, že nepřijímáme nové členy ![]()
@panenka87 sice nejsem admin, ale teď jsem to nastavovala. Dáš záložku Admin a tam je upravit nastavení skupiny, je to hned nahoře spíše v pravo a tam změníš možnost na Ne.
@medulinkax děkuji, už to mám
já jsem byla na mobilu, tak jsem si toho nevšimla ![]()
Přesně tak, všechny nástroje najdete v záložce Admin. ![]()
Jakmile nastavíte, že nepřijímáte nové členy, zmizí skupina ze seznamu. Samozřejmě to funguje i naopak. ![]()
Monika
@admin píše:
@Jura007 Jak to vypadá teď? Už by měly být skupiny přeřazeny.Monika
Díky za optání, už tam vidím „všechny“, ale mohlo by to být abecedně seřazené… Nicméně to vypadá dost kompletně.
Zvol v záložce „Řadit dle“ možnost „A-Z“.
Jako první vyjíždějí nejnovější skupiny, aby bylo snažší se do nich přidat. Dále se dá také navolit řazení podle počtu aktivních členů.
Monika