Šťáva k pečenému kuřeti

11502
14.11.10 15:02

šťáva k pečenému kuřeti

Ahoj, prosím o radu, jak udělat a z čeho šťávu k pečenýmu kuřeti, podotýkám, že z výpeku to nejde, zapomněla jsem podlít a šla jsem s malým „nachvilku“ ven. Kuře se nespálilo, naštěstí pod sebou trochu šťávy drželo, ale okolo je spálená :oops: a jíst to jen tak na sucho… a na netu jsem nic nenašla :-(

Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.11.10 15:10

No tak teoreticky do kastrůlku trochu oleje, trochu másla, trochu vody a koření, co na kuře :nevim: možná ždibík kuřecího bujonu, vývar asi nebude k dispozici. A jestli něco zbylo v pekáči, tak přida taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.11.10 19:04

Mně osobně moc chutná kuře polité směsí medu, citronu a rozmarýnu. Výpek je z toho moc dobrý a kuře se opeče krásně dohněda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.11.10 19:44

Kuře mam upečené, ale výpek totálně v háji :-( i když kuře krásně upečené dohněda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
14.11.10 19:58

Když mi pochybí šťáva, tak v kastrolku rozehřeju trošku másla, přidám koření, kterým sypu kuře, lehce orestuju, zaliju vodou a přidám trošku sypkého bujonu z DM. Není to úplně jako výpek, ale stačí to. Pokud je možné, dám do toho povařit trochu pečeného kuřete - třeba hřbet, biskup, obětuju křídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
14.11.10 20:58

Tak,já bych se pro zmenu s omackou necrcala a dala bych jako prilohu brambory :mrgreen:
ale jinak tak, jak uz tu bylo receno..
Nebo se dela i stava z oleje, grilovaciho koreni a mouky a nebo z oleje a tusim ze solamylu a mlika..ale nikdy jsem to nezkousela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.11.10 22:00

Zairo, když mě se s bramborama dělat nechtělo a navíc jsem byla dneska tak šikovná, že jsem si vrazila nůž do ruky :zed: , tak k němu byl chleba a šťávu jsem teda udělala z másla, vody a koření a bylo to ok, naštěstí, sice to bylo trochu slanější, ale to kuře uvnitř bylo neslaný, takže se chuť vyrovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
14.11.10 22:03

Šťáva je dobrá věc, nemám ráda teda jíškovou, ale jinak pečínku pěkně doplní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lien138
9.9.12 09:49

Ahoj malá mi z manželem zvrací a já bych chtěla podusit kuře na másle nevíte jak? abych měla tu štávičku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lien138
9.9.12 09:51
:?:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení