Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, prosím o radu, jak udělat a z čeho šťávu k pečenýmu kuřeti, podotýkám, že z výpeku to nejde, zapomněla jsem podlít a šla jsem s malým „nachvilku“ ven. Kuře se nespálilo, naštěstí pod sebou trochu šťávy drželo, ale okolo je spálená
a jíst to jen tak na sucho… a na netu jsem nic nenašla ![]()
Díky za rady.
No tak teoreticky do kastrůlku trochu oleje, trochu másla, trochu vody a koření, co na kuře
možná ždibík kuřecího bujonu, vývar asi nebude k dispozici. A jestli něco zbylo v pekáči, tak přida taky.
Mně osobně moc chutná kuře polité směsí medu, citronu a rozmarýnu. Výpek je z toho moc dobrý a kuře se opeče krásně dohněda ![]()
Kuře mam upečené, ale výpek totálně v háji
i když kuře krásně upečené dohněda.
Když mi pochybí šťáva, tak v kastrolku rozehřeju trošku másla, přidám koření, kterým sypu kuře, lehce orestuju, zaliju vodou a přidám trošku sypkého bujonu z DM. Není to úplně jako výpek, ale stačí to. Pokud je možné, dám do toho povařit trochu pečeného kuřete - třeba hřbet, biskup, obětuju křídlo.
Tak,já bych se pro zmenu s omackou necrcala a dala bych jako prilohu brambory ![]()
ale jinak tak, jak uz tu bylo receno..
Nebo se dela i stava z oleje, grilovaciho koreni a mouky a nebo z oleje a tusim ze solamylu a mlika..ale nikdy jsem to nezkousela..
Zairo, když mě se s bramborama dělat nechtělo a navíc jsem byla dneska tak šikovná, že jsem si vrazila nůž do ruky
, tak k němu byl chleba a šťávu jsem teda udělala z másla, vody a koření a bylo to ok, naštěstí, sice to bylo trochu slanější, ale to kuře uvnitř bylo neslaný, takže se chuť vyrovnala.
Šťáva je dobrá věc, nemám ráda teda jíškovou, ale jinak pečínku pěkně doplní ![]()
Ahoj malá mi z manželem zvrací a já bych chtěla podusit kuře na másle nevíte jak? abych měla tu štávičku ![]()