Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky.Protože doma dost často slyším, že je divný, když nemám ráda koprovou omáčku a že většina národa jí miluje, rozhodla jsem se tu založit malou anketku na toto téma.Takže mně zajímá komu chutná i komu nechutná.Hlasy pro a proti sečtu a jsem zvědavá na výsledek. ![]()
Ahoj Demi,
já ji ráda mám.
Pokud chceš ppočítat i chlapy ,tak můj přítel ji rád nemá.Sní ji ,ale ještě jsem ho neviděla jen mi to říkal.Každopádně vím že ji rád nemá,protože mu kopr nevoní
.Takže tak ![]()
Nevím jestli většina národa, znám dost pro i dost proti:-)
Já jsem pro koprovku! Nejlépe s bramborem a vařeným vajíčkem:-)
hofka píše:
Nevím jestli většina národa, znám dost pro i dost proti:-)Já jsem pro koprovku! Nejlépe s bramborem a vařeným vajíčkem:-)
Já ji můžu… ale max. 2× do roka ![]()
Ale znám hodně lidí, kteří ji nemaji rádi - přičti si další 3 hlasy : za mého přítele, tátu a moji sestru.. ![]()
hofka píše:
Já jsem pro koprovku! Nejlépe s bramborem a vařeným vajíčkem:-)
souhlasim, a muj manzel ktery ji jako dite nejedl, ma tu moji rad
ale treba v hospode bych si ji nedala, nejradsi ji mam od sebe nebo maminky ![]()
Miluju koprovku i syn,můj ji né že miluje, ale když je, tak sní ![]()
Miluju koprovku (kopr obecně), a taky fazolky na smetaně, a taky polívku kulajdu:) Chytlo mě to až poslední roky, zato se po tom můžu utlouct:)
EDIT: Nečetla jsem, že chceš sčítat hllasy … takže za naši rodinu 1 velké ANO a 3 velké NE (ani manžel, ani děti koprovku nejí).
Příspěvek upraven 12.11.10 v 17:19
Tak já ji zbožňuju, ale můj manžel nenávidí.
Takže za nás jedeno velké plus a jedno velké minus ![]()