Chutná vám koprovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
12.11.10 19:05

Koprovku nesnáším. Ale moc dobře si pamatuji, jak mi jí máma jako dítěti nutila :-? :-? :-?
A nemají ji rádi ani moje dvě děti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.11.10 19:06

mňňńáááám!! S knedlíkem a vařeným hovězím :palec: přežiju i vajíčko a brambory ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
12.11.10 19:06

Já nenávidím kopr - nemůžu ho ani cítit. Když ho někdo dá třeba o trošičku víc do zavařovaných okurek, tak je nejím, brrr.
Za mě NE, mamka to samé, také ho vyčmuchá na dálku, táta se jí taky vyhýbá, jen přítel nad ní slintá, ale ode mě se jí nedočká :mrgreen:
3× NE
1× ANO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.11.10 19:08

Za mě ANO. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
12.11.10 19:09

Zrovna nedavno jsem o koprovce nekde cetla, ze ji vsichni bud desne milujou nebo ji naopak uplne nesnasi :) Ze je to tak vyrazna a specificka chut, ze neni nikdo, kdo by rekl, ze to ujde nebo tak neco :)

A jinak ja ji miluju, prave jsem na ni dostala desnou chut :)) pritel taky, moje segra ji nesnasi, mama taky, tatka ji miluje :)

Ma nekdo nejaky dobry recept?

• Citovat
  • Upravit
4880
12.11.10 19:18

Já ji mám ráda i celá naše rodina. Dokonce malej brácha, který ji nikdy ve školce nejedl, tak ochutnal doma a už ji jí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.11.10 19:20

Dokonce sme ji vařili 2 dny po sobě.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
12.11.10 19:20

Já,manžel i Nikolka ji milujem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.11.10 19:22

Mňam. mám ráda a když mám chuť klidně si udělám trochu i na večku a s volským okem… a obejdu se i bez brambor. Kity ji nemusí, Manžel už chodí a uzobává, když mylsí, že nevidím :d a jeho dcerka miluje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.11.10 19:24
rencin píše:
Zrovna nedavno jsem o koprovce nekde cetla, ze ji vsichni bud desne milujou nebo ji naopak uplne nesnasi :) Ze je to tak vyrazna a specificka chut, ze neni nikdo, kdo by rekl, ze to ujde nebo tak neco :)

A jinak ja ji miluju, prave jsem na ni dostala desnou chut :)) pritel taky, moje segra ji nesnasi, mama taky, tatka ji miluje :)

Ma nekdo nejaky dobry recept?

dám vařit mlíko, přidám cukr, sůl, ocet - pokud nedám nakládaný kopr, kopr… svařím, smíchám smetanu na vaření s moukou, naliju do vřící směsi a tím to zahustím. dochutím a je to :D :palec: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
12.11.10 19:25

Snědla bych ji, ale že by mi zrovna chutnala, to ani ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.11.10 19:28

Tak mi celá rodina koprovku máme rádi, ale moc jí nevaříme, tak 2× za rok. Ale znám taky pár lidí, co ji nejedí. Kopr je asi hodně specifická potravina.

TAKŽE ZA NÁS : ANO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.11.10 19:34

ikdo od nas ji neji, nesnasime kopr, je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.11.10 19:39

Za nás 4× ano, raději sladkokyselou než sladkou. A kopr je mňam, dělám s ním i houbovku, fazolky, i do holandské omáčky k lososu ho dávám. A tzatziky a rajčata s jogurtem…náš favorit (komu se zdá moc aromatický ať zkusí rozmarýn a bude vedět „zač je toho loket“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
12.11.10 19:45

Nečetla jsem celou diskuzi, ale řekla bych, že není koprovka jako koprovka. Já třeba zbožňuju koprovku ze zavařenýho kopru (ve sladkokyselým nálevu), musí být hodně smetanová s vařeným vajíčkem a bramborama. Taková ta jídelnová vodová s kouskem hovězího a knedlou mě teda rozhodně neuspokojí :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii