Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koprovku nesnáším. Ale moc dobře si pamatuji, jak mi jí máma jako dítěti nutila
![]()
A nemají ji rádi ani moje dvě děti ![]()
mňňńáááám!! S knedlíkem a vařeným hovězím
přežiju i vajíčko a brambory ![]()
Já nenávidím kopr - nemůžu ho ani cítit. Když ho někdo dá třeba o trošičku víc do zavařovaných okurek, tak je nejím, brrr.
Za mě NE, mamka to samé, také ho vyčmuchá na dálku, táta se jí taky vyhýbá, jen přítel nad ní slintá, ale ode mě se jí nedočká ![]()
3× NE
1× ANO
Zrovna nedavno jsem o koprovce nekde cetla, ze ji vsichni bud desne milujou nebo ji naopak uplne nesnasi
Ze je to tak vyrazna a specificka chut, ze neni nikdo, kdo by rekl, ze to ujde nebo tak neco ![]()
A jinak ja ji miluju, prave jsem na ni dostala desnou chut
pritel taky, moje segra ji nesnasi, mama taky, tatka ji miluje ![]()
Ma nekdo nejaky dobry recept?
Já ji mám ráda i celá naše rodina. Dokonce malej brácha, který ji nikdy ve školce nejedl, tak ochutnal doma a už ji jí. ![]()
Mňam. mám ráda a když mám chuť klidně si udělám trochu i na večku a s volským okem… a obejdu se i bez brambor. Kity ji nemusí, Manžel už chodí a uzobává, když mylsí, že nevidím :d a jeho dcerka miluje ![]()
rencin píše:
Zrovna nedavno jsem o koprovce nekde cetla, ze ji vsichni bud desne milujou nebo ji naopak uplne nesnasiZe je to tak vyrazna a specificka chut, ze neni nikdo, kdo by rekl, ze to ujde nebo tak neco
![]()
A jinak ja ji miluju, prave jsem na ni dostala desnou chut
Ma nekdo nejaky dobry recept?pritel taky, moje segra ji nesnasi, mama taky, tatka ji miluje
dám vařit mlíko, přidám cukr, sůl, ocet - pokud nedám nakládaný kopr, kopr… svařím, smíchám smetanu na vaření s moukou, naliju do vřící směsi a tím to zahustím. dochutím a je to
![]()
Tak mi celá rodina koprovku máme rádi, ale moc jí nevaříme, tak 2× za rok. Ale znám taky pár lidí, co ji nejedí. Kopr je asi hodně specifická potravina.
TAKŽE ZA NÁS : ANO ![]()
Za nás 4× ano, raději sladkokyselou než sladkou. A kopr je mňam, dělám s ním i houbovku, fazolky, i do holandské omáčky k lososu ho dávám. A tzatziky a rajčata s jogurtem…náš favorit (komu se zdá moc aromatický ať zkusí rozmarýn a bude vedět „zač je toho loket“).
Nečetla jsem celou diskuzi, ale řekla bych, že není koprovka jako koprovka. Já třeba zbožňuju koprovku ze zavařenýho kopru (ve sladkokyselým nálevu), musí být hodně smetanová s vařeným vajíčkem a bramborama. Taková ta jídelnová vodová s kouskem hovězího a knedlou mě teda rozhodně neuspokojí ![]()