Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky. Chci se zeptat, spis tech co zili v UK. Strasne mi chutna nadivka s jablkem a sweet chilli (sweet chilli stuffing). Je to mlety a tyhle veci v tom a pece se to ve tvaru karbanatku, nic nadityho sem nevidela. Vite nektera recept? Znamy to kupovali uz namichany od reznika a nevedeli co presne v tom je. Dik
Co dáme do nádivky místo kopřiv? Tady jen hromada sněhu, kopřiva ani jedna ![]()
@terinka4444 píše:
Co dáme do nádivky místo kopřiv? Tady jen hromada sněhu, kopřiva ani jedna
petrželku? ![]()
A co třeba listový špenát. Není to sice úplně ono ale dá se to.
Petržel jsem koupila
ještě něco? Špenát nesnáším, chci kopřivýýýýýý
![]()
@Akras2 Já dělám nádivku jedině s litovým špenátem a je moc dobrý, špenát tam není ani moc cítit, je tam spíš pro barvu a nádivka vypadá krásně jarně ![]()
@terinka4444 píše:
Petržel jsem koupilaještě něco? Špenát nesnáším, chci kopřivýýýýýý
![]()
mátu?
Holky, já jsem zrovna dneska taky řešila kde vezmu kopřivy… je tu sněhu po kolena… a nikde nic. ![]()
@Edith666
Já ho tam letos dám taky protože sníh tady sice není ale kopřivy taky nee. Ještě tam dávám nať z jarní cibulky.
Také dám nejspíš špenát. ![]()
Nemáte nějaký osvědčený recept na netu? Chci letos udělat jinou než dělává máma, protože tu budu mít v sobotu, tak abychom si v neděli udělali „vlastní“ - i když muž na to moc není, ten si ohlodá libový kus masa (adoptovali jsme letos poctivé kuře z Gruntu
).
![]()
Uvarena brokolice najemno pokrajena, mrkev a baklazam babe. Zahustis moukou, sul, pepr a hura do trouby.. ![]()