Recept: Bramboráky s uzeným a medvědím česnekem

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 10 OSOB
  • Čas 40
Hodnotilo 0 lidí

Další fotky

Postup

Brambory oloupeme a propláchneme. Pak je nastrouháme nahrubo do mísy a zalijeme mlékem, aby nezčernaly.

Uzené maso nakrájíme na kostičky, medvědí česnek na proužky.

Z brambor slijeme přebytky vody a přidáme k nim maso a medvědí česnek, vejce a hladkou mouku
Směs dochutíme solí, pepřem, majoránku, utřeným česnekem a dobře promícháme.

Z těsta postupně klademe, na pánev s rozehřátým olejem, placičky a smažíme z obou stran dozlatova

Poté je vyjmeme a necháme na ubrousku okapat.

Autor: lucynka25

Ingredience

  • 500 g brambor
  • 100 ml mléka
  • 150 g uzeného masa
  • 100 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • Hrst medvědího česneku
  • Sůl
  • Pepř
  • Majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • Olej

Chutnalo vám? Okomentujte recept Bramboráky s uzeným a medvědím česnekem

Váš příspěvek