Slunečnicové karbanátky – recept

89
14.11.10 13:25

slunečnicové karbanátky

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda někdo neděláte vegetariánské karbanátky ze slunečnice nebo zelí. manžel si je čas od času kupuje v Govindě, jsou opravdu výborné. Chtěla bych je zkusit udělat sama, ale nevím vůbec, jak na to. Nemáte někdo recept?
Díky, V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
14.11.10 14:20

Ahoj, já dělám pouze z cukety nebo z květáku, takže ti asi moc neporadím. Ale, co se týče zelí, tak by tam neměl být takový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.11.10 14:42

Já dělám vegetariánské karbanátky z ovesných vloček.Postup je stejný jako u masových karbanátků,pouze místo masa použíju uvařené vločky.Dělám tak i vegetariánský prejt,protože teplý prejt z vepřového bych nepozřela,je na mě příliš mastný.A když jsem koukala do vyhledavače na slunečnicové karbanátky tak je to pomalu to samé akorát jsou tam navíc přidaná slunečnicová semínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bt-cz
14.11.10 14:53

Slunečnicové karbanátky, to je nápad. Já mám zatím recept na pohankové karbanátky, ale slunečnici mám moc ráda, tak to zkusím.
Díky za inspiraci. :)

• Citovat
  • Upravit
89
14.11.10 16:03

My děláme doma jen kapustové karboše, ty zvládám.
Ty govinďácké jsou ale jiné. A jaké tam dáváte koření? Prodávají je dost žluté.
včera jsme je nakoupili a snědli kupu :-D, ale kupované lezou do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.11.10 15:01

aby byli karbanátky žluté, lze tam přidat kurkumu.Jinak dávám sůl,pepř,majoránku,česnek,lze přidat i koření na mletá masa,a 1 vejce.Pokud je směs hodně řídká podle potřeby strouhanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí