Šťáva nebo čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
401
18.3.12 11:59

šťáva nebo čaj

Ahoj, zajímal by mě váš názor jestli je lepší dávat 6.měsíčnímu dítěti čaj nebo ovocnou šťávu. Prcek už bohužel není kojený a má 150ml UM 4× denně, masozeleninu k obědu a ovocnou přesnídávku. Proto jsem mu začala dávat pít. Vodu ani sáčkový čaj nechce. Tak jsme zkusili granulované čaje a Bio šťávu z DMka. Víc mu chutná šťáva. Myslím, že je lepší než ten čajík, protože je bez cukru. Radila jsem se s doktorkou, ale naše je nemocná tak tam byl záskok a ta se divila proč mu chci dávat pít. Jak to máte vy u půlročních prcků?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
18.3.12 12:19

dej spíše tu stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.3.12 12:23

Já se zavedením příkrmů jsem začla dávat vodu nebo neslazený pytlíkový čaj a střídala jsem to s ředěnou ovocnou šťávou, aby to měla malá pestřejší a potom taky se jí po šťávě líp kakalo.
Takže třeba k obědu bych mu dala jedno a potom ke svačině druhé.

• Citovat
  • Upravit
8097
18.3.12 12:25

A co kombinace? My teda kombinujeme domácí šťávičku a čajík. Sem tam při zácpě koupím kupovanou švestkovou šťávičku, ale co se dá děláme doma v odšťavnovači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.12 12:43

A ten pytlikovy nechce ani prislazeny? Pokud ne tak bych dala klidne ten granulovany a stridala s tou stavou. Ja jsem davala obema tak nejak ode vseho neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.3.12 12:44

ja jsem pro vodu nebo caj-ovocny, bylinkovy. dela se jich spousta- na posileni organismu, na kasel, rymu, dobre spani, na problemy s briskem…tak je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
18.3.12 12:44

Já jsem dávala bud neperlivou vodu nebo dětský čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.3.12 12:45

a radeji sackovy, sypany nez granulovany a nebo ten granulovany vic redit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.3.12 12:56

Dávala jsem také jen šťávu, ale ředěnou Dobrou vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
18.3.12 13:05

Vodu do něho nedostanu a čaj taky ne:-) Vzhledem k to mu, že ani ovoce nechce tak to asi nebude o sladkosti:-) Ale děkuji Vám:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.12 13:22
zdenik1988 píše:
Vodu do něho nedostanu a čaj taky ne:-) Vzhledem k to mu, že ani ovoce nechce tak to asi nebude o sladkosti:-) Ale děkuji Vám:-D

Jojo vodu i neslazeny caj me plivali taky oba :-). Tak jsem davala taky granule, sl. pytlikovy a sem tam tu stavu. Ono se to meni, ta starsi 5leta si ted zas vetsinou rekne o vodu. A mladsi zas nejradeji sirup. Tak davej co mu chutna a bude to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
18.3.12 15:29

v granulovaným čaji je cukr, ten nedoporučí žádný doktor! Muj malej taky sáčkovej čaj nechce, tak dávam šťávy, převážně mrkvovou 50 na 50 ředění vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.3.12 15:33

Dulezite je aby neco pil.Klidne to stridej ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.3.12 16:30

Z ředěných šťav (bio, neslazené) moje dcera má ve 2,5 letech několik kazů (říká naše zubařka), až jednou budu mít další dítě, tak už jen vodu a čaje (negranulované neslazené). Takže doporučuju raději zkonzultovat s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.3.12 20:11
nnada píše:
Z ředěných šťav (bio, neslazené) moje dcera má ve 2,5 letech několik kazů (říká naše zubařka), až jednou budu mít další dítě, tak už jen vodu a čaje (negranulované neslazené). Takže doporučuju raději zkonzultovat s doktorkou.

Na kazivost zoubku ma vliv hrozne moc faktoru. Ja bych to nesvadela jen na piti. Pokud proste vodu nechce tak co nadelas. Ja jsem detem vsecky tyhle „hruzy“ davala - dokonce z flasky a zoubky maji krasne a zdrave. A jsou dokonce hubeni. Ale jsem zas pedant na cisteni :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí