Co dát k večeři, když odmítá mlíčko i kaši

47
18.3.12 08:10

co dat k veceri kdyz odmita mlicko i kasi

ahoj maminky chtela bych se zeptat co dat 8 mesicnimu prckovi k veceri zacal mi odmitat mlicko ani krupicovou kasi uz nechce a ni zadnou koupenou z lekarny do nej nedostanu do nedavna sme delaly krupicovou a stridaly z mlickem ted vubec nevim co mu mam dat dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81482
18.3.12 08:18

hustoubzeleninovou polévku, zahustit obilninu - jáhly, ovesné vločky, jáhly, pohanka, rýže, kruupička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.3.12 09:06

urcite vyzkousim ale kazdy vecer mi asi polivku chtit nebude ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.3.12 09:13

já dávám polévku, nebo zbytek oběda maso + brambor, rýže, těstoviny atd. a někdy taky pečivo s máslem, lučinu, šunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
18.3.12 09:20
jinuska píše:
urcite vyzkousim ale kazdy vecer mi asi polivku chtit nebude ne?

proč ne? Jsou děti, co jí každý večer kaši, tak proč ne polívku?
Jednou může být klasický vývar s kořenovou zeleninou, příště květákovo-brokolicový krém (zjemnit třeba trochou UM), dýňovou polévku, z červené řepy, mrkvovou, z červené čočky s mrkví, rajskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.3.12 09:40

Jak pisou holky, zkusila bych nejakou polivku, nebo jestli uz ji pecivou a mlecne, tak housku s zerve, tvrdy syr, zeleninu a podobne.

Nebo treba brambory na loupacku s maslem a kys. smetanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
18.3.12 09:46

Klidně zkus chleba s máslem,jestli to nebude,nám doktorka doporučila velice brzy nahradit kaši chlebem,na kostičky a jak baštil,ale ty polívky jsou taky dobrý nápad:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
18.3.12 11:23

bramborová kaše + ryba
jádly, mrkev z toho takovou kašičku
chleba, sýr
těstoviny + omáčka atd
- taky kaše sladké už moc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.3.12 13:54

Cokoli,prostě to,co dáváš na oběd. Nic tím nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.3.12 15:50

tak všem dik za rady dneska skusim polivku snad ji bude chtit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.3.12 18:35

Ahoj :-) my dáváme sladkou kaši jen zřídka … už jsme se jí přepapali. Takže dostává to co bylo k obědu (buď polevku nebo druhé) nebo baští to co my-pečivo mazané máslem+sýr. Když mu to dáš na kostičky, tak si třeba dá … i když je ještě malinkej :)
U nás v tomhle malém věku frčeli ty polívčičky a bramborová kaše+maso na kousky (to jedla snad pořád) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciUriel
12.5.12 17:56

Holky a když tedy nedáváte kaši na večer, ale tyhle večeře jak píšete, dáváte pak na noc mlíčko, nebo dáte jenom zapít čajíčkem a spinkat..?

• Citovat
  • Upravit
1505
13.5.12 22:09

Já na noc dávala trochu mlíka, když se vzbudila :) jestli ti malá vstává ještě v noci na krmení a je zvyklá, tak určitě joo. jestli ne, tak bych asi nenutila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciUriel
13.5.12 22:25

Maličká se v noci budí max jednou, dostane čajík a pak spinká až do rána, někdy to zmákne i bez pití a prostě usne :) Je to asi pokus, omyl, zkoušet a zkoušet jak to přijme :)

• Citovat
  • Upravit
269
15.5.12 10:23

Tak u nás vede, přesně jak píšete, chlebík nebo rohlík - namazaný máslem nebo Lučinou!!! dávám k snídani i k véče, nakrájíme na housátka a hrozně brzo se naučil dávat si je do pusinky sám, je to roztomilý, i když je lučina všude kolem! :-) teď už mu teda bude rok, ale tohle dáváme už třeba 2, 3 měsíce! véču má tak kolem 18.hodiny a pak před spaním (po 19.té) ještě lahvičku mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí