Co dát k večeři, když odmítá mlíčko i kaši
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co dat k veceri kdyz odmita mlicko i kasi
ahoj maminky chtela bych se zeptat co dat 8 mesicnimu prckovi k veceri zacal mi odmitat mlicko ani krupicovou kasi uz nechce a ni zadnou koupenou z lekarny do nej nedostanu do nedavna sme delaly krupicovou a stridaly z mlickem ted vubec nevim co mu mam dat dekuju za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
hustoubzeleninovou polévku, zahustit obilninu - jáhly, ovesné vločky, jáhly, pohanka, rýže, kruupička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
urcite vyzkousim ale kazdy vecer mi asi polivku chtit nebude ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávám polévku, nebo zbytek oběda maso + brambor, rýže, těstoviny atd. a někdy taky pečivo s máslem, lučinu, šunku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinuska píše:
urcite vyzkousim ale kazdy vecer mi asi polivku chtit nebude ne?
proč ne? Jsou děti, co jí každý večer kaši, tak proč ne polívku?
Jednou může být klasický vývar s kořenovou zeleninou, příště květákovo-brokolicový krém (zjemnit třeba trochou UM), dýňovou polévku, z červené řepy, mrkvovou, z červené čočky s mrkví, rajskou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak pisou holky, zkusila bych nejakou polivku, nebo jestli uz ji pecivou a mlecne, tak housku s zerve, tvrdy syr, zeleninu a podobne.
Nebo treba brambory na loupacku s maslem a kys. smetanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně zkus chleba s máslem,jestli to nebude,nám doktorka doporučila velice brzy nahradit kaši chlebem,na kostičky a jak baštil,ale ty polívky jsou taky dobrý nápad:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bramborová kaše + ryba
jádly, mrkev z toho takovou kašičku
chleba, sýr
těstoviny + omáčka atd
- taky kaše sladké už moc nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak všem dik za rady dneska skusim polivku snad ji bude chtit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
my dáváme sladkou kaši jen zřídka … už jsme se jí přepapali. Takže dostává to co bylo k obědu (buď polevku nebo druhé) nebo baští to co my-pečivo mazané máslem+sýr. Když mu to dáš na kostičky, tak si třeba dá … i když je ještě malinkej ![]()
U nás v tomhle malém věku frčeli ty polívčičky a bramborová kaše+maso na kousky (to jedla snad pořád) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a když tedy nedáváte kaši na večer, ale tyhle večeře jak píšete, dáváte pak na noc mlíčko, nebo dáte jenom zapít čajíčkem a spinkat..?
- Citovat
- Upravit
Já na noc dávala trochu mlíka, když se vzbudila
jestli ti malá vstává ještě v noci na krmení a je zvyklá, tak určitě joo. jestli ne, tak bych asi nenutila …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maličká se v noci budí max jednou, dostane čajík a pak spinká až do rána, někdy to zmákne i bez pití a prostě usne
Je to asi pokus, omyl, zkoušet a zkoušet jak to přijme ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak u nás vede, přesně jak píšete, chlebík nebo rohlík - namazaný máslem nebo Lučinou!!! dávám k snídani i k véče, nakrájíme na housátka a hrozně brzo se naučil dávat si je do pusinky sám, je to roztomilý, i když je lučina všude kolem!
teď už mu teda bude rok, ale tohle dáváme už třeba 2, 3 měsíce! véču má tak kolem 18.hodiny a pak před spaním (po 19.té) ještě lahvičku mlíka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit