Nechce čaj - 11 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce čaj - 11.měsíců
Zdravím, mám 11.měsíčního syna,který až do teď pil jen dětský ovocný(bylinný)čaj s jednou lžičkou hroznového cukru(jinak nevypil nic) teď ale začíná odmítat i čaj.Co mu mohu nabídnout k pití místo toho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
obyčejnou vodu-třeba kojeneckou. Moje malá čaje nikdy nepila a pije doted jen čistou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas zabrala stava, nejcasteji jablecna, v cr ji kupuju v DM, v detske sekci, zezacatku nechtela ani redenou, pak vzala na milost půl na půl. Caj, vodu mi nechtela pit nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vodu plive už od malinkata
čaj jsme trošku přisladili a vzal ho na milost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenka001 píše:
vodu plive už od malinkatačaj jsme trošku přisladili a vzal ho na milost…
chapu, zkus tu stavu.....taky bych byla rada za vodu, leze to do penez, ale neco pit musi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkoušela jsi vymenit pitko? Vašik pil z Aventek a najednou prestal, tak jsem myslela ze nechce uz pit vodu a budem muset prejit na caje, ale napustila jsem mu do hrnecku vodu, dala k tomu brcko a uz zase normalne pije - mozna jeste vice nez predtim, zato z aventek uz nechce
je to podivné a pravzláštní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s názory většiny - jsem pro obyčejnou vodu. Je to to nejlepší nejen pro dítě. A vyhnete se zkaženým zoubkům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem zkusila dát vodu a přála bych vám vidět ty ksichtíky co hází
Takže bez úspěchu a dnes jsem dala do jiného pítka čaj a jakžtak,ale taky žádná sláva.Do teď pil z brčka a dnes jsem mu dala Pítko od MAM..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ksichtiky znam
..... ja dodnes nemam s vodou uspech. Uprimne, ja ji taky nepiju nejak extra rada, musi to bejt sladky
. Dcera mela jeste tu zvlastnost, ze to nesmelo bejt teply ani vlazny, zasadne studeny a to i mliko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mi zase čajdu průběžně před každým pitím musíme přihřát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit