Kdy příkrmy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2377
14.3.12 08:12

Kdy příkrmy?

Zdravím,našemu malýmu bude za dva týdny už 5 měsíců a nevím jestli už mám začít s příkrmy.Doktorka nám řekla at mu nic nedáváme dokud neřekne,že až po ukončeným 5.měsíci ty zeleninový příkrmy.Už 3 měsíce jsme na UM.Co myslíte,poradte prosím??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
14.3.12 08:14

Klidně můžeš ;) Dá se říct, že dr. Ti do toho nemá co kecat, pokud nemáte nějaký problémy. A ono se může stát, že mu to nepojede, jako tomu našemu - zkoušíme už 2 měsíce a nic nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.3.12 08:17

A čím konkrétně by jsme měli zkusit začít,a jak to střídat s UM? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.3.12 08:17

ja taky necekala na mudr. a 14 pred 5. m jse zacala se zeleninou ;-) a v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
14.3.12 08:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.3.12 08:22

Ono to záleží na tobě. My začali ve 4 měsících. Synovi už mléko nestačilo, byl hladový. Zkrátka jsem tak nějak používala selskej rozum s tím, kdy začít. Věk na to už máte, klidně můžete začít, stejně jako můžete ještě pár týdnů počkat. Je to na tobě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.3.12 08:24

Normálně začni místo oběda zeleninku :pankac: Každou zvlášť, třeba po 3 dny jeden druh.. Pak další. Až si zvykne na každou, můžeš různě míchat :pankac: Pak i masenko a ovoce :)

Co já bych za to dala, aby mi to jedl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.3.12 08:32

Jsem zvědavá jestli mi to bude jíst :-D Kdybych si tu zeleninku chtěla dělat sama,(jako že asi jo,je to drahý jak nevim co ty kupovaný) :mrgreen: Tak co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.3.12 08:36

Tak začni třeba mrkvičkou, prostě oloupej jednu střední mrkev (to zatím stačí), nakrájej na kolečka, do hrnce nalev trochu vody (nejlíp kojo, my máme z vodovodu hroznou), hoď tam mrkev a vař tak cca 10 min, záleží na kolik to dáš stupňů :) Prostě musí být měkká. Pak to přendáš i s vodou do misky a rozmixuješ. A hotovo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.3.12 08:38

Jednoduchý jak facka,brzo to vyzkouším jsem zvědavá teda,stačí mi když vidím co dělá za ksichty když mu dám na lžiččce třeba kapky na bříško nebo kašel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.3.12 08:40

Tak kapky jsou humus :mrgreen:

Snad to pojede, já mu můžu dát co chci, ale nesní to. Jó, kaše, to je něco jinýho, to mi vždycky málem sežere i ruku :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.3.12 08:43

Jakou dáváš kaši?..To mu ji dáváš ze lžičky? Promin furt se vyptávám,to jsem celá já,seš zkušenější tak toho musím využít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
14.3.12 08:50

Jinak do té zeleninky přidej i trošku olivového oleje nebo másla ;) malá mi tu zeleninku baští jedna radost (mrkev,brambor,brokolice,mrkev+jablíčko atd.)…kaši jsem dávala taky,ale ředím jí víc do flašky, když byla hutnější tak se pak nemohla vy…t :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
14.3.12 08:50

Jojo, ze lžičky :) Tak různě, Hami, Nestlé.. různé příchutě a tak. Jedinou co nám nežere je Hipp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.3.12 08:52
Mishell píše:
Jakou dáváš kaši?..To mu ji dáváš ze lžičky? Promin furt se vyptávám,to jsem celá já,seš zkušenější tak toho musím využít :mrgreen:

Já od začátku dávala kaši lžičkou. Jsem toho názoru, že dítě se nám naučit pracovat se lžičkou (ono ani o nic jiného první dny na příkrmech nejde). Dítko bylo sice první dny zralé po krmení kaší na vanu, ale velice rychle se to naučilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí