Kdy příkrmy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Markul
14.3.12 16:10
gabi.design píše:
Markul píše:
Janinna23 :mavam: zdravím. Vypadá to, že máte zkušenost s kašičkama…Já už chci prckovi za chvíli taky začít s příkrmama a chci se zeptat jestli je jedno, když prckovi od 4 měsíců budu dávat kaši, do které se přidává voda nebo mám začit s tou co se do ní přidává UM. Je v tom nějaké velký rozdíl ? A jaké jsou rozdíly mezi rýžovou,mléčnou, nemléčnou, pšeničnou…atd (jestli to budete vědět) ? děkuji :mavam:
Mléčná kaše už mléko obsahuje, je v něm mléko podle výrobce, takže Hami tam má Hami, Nestlé tam má Bebu, Sunarka Sunar, Hipp tam má Hipp … atd. Nemléčná mléko neobsahuje, může se tam přidat, stejně jako nemusí, ale pak to bude kaše bezmléčná. Do mléčné se přidává jen voda. Ty bezmléčné jsou vhodné třeba pro děti, co mají HA mlíka apod. Já kupuju obojí, nevidím v tom nějakou práci navíc. Zkrátka k té vodě přisypu kromě kaše navíc i několik odměrek mléka. Rýžové kaše neobsahují lepek, ty obilné (celozrnné, pšeničné, sušenkové … atd.) už obsahují lepek a jsou vhodné potom pro zavádění lepku jako jedna z forem.
:palec: dík
  • Citovat
  • Upravit
Markul
14.3.12 16:20
Markul píše:
A jak to vydíte se šťávičkama ??? :idea:

Ted jsem otevřela jednu jablečnou šťávičku, abych ochutnala co pro ty prcky vyrábí :oops: a jsem nasr…á :cert: :cert: :cert:. Mimochodem od nestle a jsem překvapená jak přeslazené to je, ikdyž se tam píše bez přídavku cukru. Je to tak sladké, jako bych si otevřela normální jablkový džus :zed: :cert: :cert:. Dáváte vy ostatní nějaké šťávičky ????

• Citovat
  • Upravit
1254
14.3.12 16:46

A jakou myslíš? :D Já třeba mám nějaké (štvestkovou a jablkovou) a ty se ředí hooooodně vodou :D Dala jsem jen jednou ale. My jsme pro čistou kojo vodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
14.3.12 16:56
Janinna23 píše:
A jakou myslíš? :D Já třeba mám nějaké (štvestkovou a jablkovou) a ty se ředí hooooodně vodou :D Dala jsem jen jednou ale. My jsme pro čistou kojo vodu :palec:

Ale taky s Polska tchýně nakupovala jak divá jmenuje se Gerber a je od nestle…ale je sladká jak blázen :roll: . Myslela jsem, že ty šťávy už se podávají rovnou 8o 8o , takže ony se musí ředit ? 8o No tak to potom jo, ale toto bych mu nedala vypít ani omylem :?

• Citovat
  • Upravit
1254
14.3.12 17:02

Myslíš takovýhle šťávy, že jo? :D Tak ty se ředí, je na Tobě jakej poměr dáš.. Prostě aby to bylo cítit, ale aby to nebylo sladký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
14.3.12 17:10
Janinna23 píše:
Myslíš takovýhle šťávy, že jo? :D Tak ty se ředí, je na Tobě jakej poměr dáš.. Prostě aby to bylo cítit, ale aby to nebylo sladký :mrgreen:

http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/…ctid/94.aspx je to přesně tahle

• Citovat
  • Upravit
1254
14.3.12 17:13

Tak tu taky zřeď a bude to dobrý :palec: Hlavně si tam někde najdi do kdy to máš spotřebovat když to otevřeš, abys to třeba nevyhodila, ale aspoň dopila sama :mrgreen: Ty šťávičky jsou lepší na to léto, to toho prckové vypijou víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí