Dětské čajíčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dětské čajíčky
ahoj, prosím o radu, kdy můžu dát kojenci čajíček?malé jsou 3 týdny, chtěla jsme jí uvařit čajíček na prdíky fenyklový, musí to být vyloženě čajíček pro děti nebo může být normální čaj fenyklový?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj my dávali od 2.týdnů.Měli jsme z lékárny, tuším od Lerosu
byl od prvního týdne dítěte.Pak jsem měla i obyčejný, ale ten jsem pila hlavně já,malou jsem kojila, to taky hodně pomáhalo.Ten dětský mi přišel takový slaboučký.
- Citovat
- Upravit
Staci ti koupit si fenyklove seminko a vyvarit v kojenecke vode…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem dělala z normálního fenyklu pytlíkového, jenom slabší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, pytlíkový obyč z lékárny, nesladit. Případně se dá udělat na prdy i odvar z kmínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z TESCO,pytlíkový,BIO fenyklový.Je tam uvedeno od 1.týdne dítěte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fenyklové semínko mám, takže jen vyvařit v kojenecké vodě a pak dát malé pít jen tak neoslazené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám právě i fenyklový normální, takže ten taky můžu, když ho udělám slabší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já kupuji malé z DM Babylove- bio…nesladím a je tuším od 2.týdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ama-evelina píše:
Anebo pokud kojíš tak si ho dej sama ne? Přejde do mlíka
Tak tahle varianta u nás vyvolávala u malýho hrozný bolení. Takže jsem mu taky dělala pytlíkový fenyklový čaj. A já, ačkoliv mi chutná, jsem se musela fenyklu obloukem vyhýbat.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Tak tahle varianta u nás vyvolávala u malýho hrozný bolení. Takže jsem mu taky dělala pytlíkový fenyklový čaj. A já, ačkoliv mi chutná, jsem se musela fenyklu obloukem vyhýbat.
To je zvláštní
a jaký jsi měla čaj? já tedy zásadně kupovala v bio kvalitě http://www.feedo.cz/…20x15-g.html a pak jsem si kupovala přímo od pána bylinkáře ve mestě bio fenykl. Tak jestli to bolení nemohly vyvolávat třeba ty přidané látky a pesticidy co mohly teoreticky zlstat v tom čaji
při kojení sem se snažila i dávat si do jídla hodně kmínu, taky v bio kvalitě a musím říct že bolení jsme měli málokdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyzkoušela jsem všemožné fenyklové čaje, kojící čaje i samotný fenykl. Jakmile jsem si to dala, měl malý bolení. Když dostával on trochu toho samého čaje, bylo vše v pořádku. Takže u nás byl nějaký problém v přenosu mlékem ![]()
- Citovat
- Upravit