Dopolední svačina, večeře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dopolední svačina, večeře
Hezký den maminky,
chtěla jsem se zaptat, jak to máte/měli jste vy, co dáváte svým dětem k dopolední svačině, večeři?
Jelikož Johanka (9M) přestala pít definitivně mléko v bdělém stavu, dostává snídaní (UM) již v 5h ráno a přemýšlím co tedy dát ke svačině před obědem? Ještě mi vrtá hlavou co k večeři?
Podotýkám, že tento měsíc ještě rozhodně nebudeme moc jogurty a kaše, polévky nejí.
děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jééé taky mám Johanku… ![]()
Co přesnídávku?
Proč nemůže jogurt a kaši? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:
Jééé taky mám Johanku…
Co přesnídávku?
Proč nemůže jogurt a kaši?
Jogurt zatím nemůže kvůli bílkovině, tento měsíc zkoušíme normálnější mlíčko. Kaši by mohla, odmítá jí, za žádnou cenu jí nevezme do pusy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Irisska píše:peggy.sl píše:Jogurt zatím nemůže kvůli bílkovině, tento měsíc zkoušíme normálnější mlíčko. Kaši by mohla, odmítá jí, za žádnou cenu jí nevezme do pusy
Jééé taky mám Johanku…
Co přesnídávku?
Johanka to je nádherné jméno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Irisska píše:peggy.sl píše:Jogurt zatím nemůže kvůli bílkovině, tento měsíc zkoušíme normálnější mlíčko. Kaši by mohla, odmítá jí, za žádnou cenu jí nevezme do pusy
Jééé taky mám Johanku…
Co přesnídávku?
Tak jedině ovocnou přesnídávku. Asi nic jiného nevymyslíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dopoledne dávám sušenky s ovocnou přesnídávkou a večer kaši nebo to co měl k obědu (masozelenina)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:Irisska píše:Tak jedině ovocnou přesnídávku. Asi nic jiného nevymyslíme.peggy.sl píše:Jogurt zatím nemůže kvůli bílkovině, tento měsíc zkoušíme normálnější mlíčko. Kaši by mohla, odmítá jí, za žádnou cenu jí nevezme do pusy
Jééé taky mám Johanku…
Co přesnídávku?
no doufám, že brzy budeme moc ten jogurt, může mít ovocnou přesnídávku dvakrát denně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anemax píše:
Dopoledne dávám sušenky s ovocnou přesnídávkou a večer kaši nebo to co měl k obědu (masozelenina)
a můžu se zeptat kolik sušenek do jakého množství přesnídávky? ![]()
A masozelenina už je v tomto věku možná dvakrát denně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Irisska píše:peggy.sl píše:no doufám, že brzy budeme moc ten jogurt, může mít ovocnou přesnídávku dvakrát denně?Irisska píše:Tak jedině ovocnou přesnídávku. Asi nic jiného nevymyslíme.peggy.sl píše:Jogurt zatím nemůže kvůli bílkovině, tento měsíc zkoušíme normálnější mlíčko. Kaši by mohla, odmítá jí, za žádnou cenu jí nevezme do pusy
Jééé taky mám Johanku…
Co přesnídávku?
Když jí sní, tak proč ne. Já dělám doma podušený jablka a hrušky a holkám to moooc chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Irisska píše:anemax píše:a můžu se zeptat kolik sušenek do jakého množství přesnídávky?
Já jsem jim vždycky namočila pár piškotů do mléka a potom jsem do toho zamíchala ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji někdy dávám 2×, protože odpoledne má 2 svačinky a právě taky nevím co mu mám dávat. Jogurt jedl myslím od 8. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak 5 sušenek (sunarka - ta se nejlíp rozmačká) a 100g ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:Irisska píše:Já jsem jim vždycky namočila pár piškotů do mléka a potom jsem do toho zamíchala ovoce.anemax píše:a můžu se zeptat kolik sušenek do jakého množství přesnídávky?
Tak ona jí sní klidně dvakrát denně, pak bych jednu ráda nahradila jogurtem s ovocem, Johanka nejvíc miluje čisté hrušky ![]()
To jsem taky přemýšlela piškot, v mléce s ovocem, ale musela bych to její mlíčko tím hodně přebít, nechce ho ani vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anemax píše:
tak 5 sušenek (sunarka - ta se nejlíp rozmačká) a 100g ovoce.
my jsme te´d narazili na nějaké sušenky od Hami, snad jedny z mála, kde není mléčná bílkovina, zatím ji nemůžeme ![]()
Když nevím co malé dát k jídlu, tak čapnu přesnídávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit