Od kdy ochucené jogurty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No tak me malej bilej jogurt neji vubec,takze kupuji ovocne Holandie a davam zhruba od 10mes
/cokoladu,vanilku a jine/ zatim vubec nedavam.
Jime jahodu,boruvku a visen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží asi co jsou to za jogurty - já dávám Holandii nebo Jihočeský ve skle, případně Choceňský - dávám i ochucené (většinou ovocné) a to zhruba od 15m, do té doby bílé třeba s přesnídávkou.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Jestli je tam moc chemie, ti tady nikdo neřekne líp, než když si přečteš složení. Já radši než ochucený jogurt kupuju bílý a ochucuju ho dětem sama (ovocem atp). Třeba v Lidlu mají ochucené jogurty bez „ble“ (tj barviva, škorby atp). Je tam ale cukr, to asi ve všech ochucených.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja je teda nedavam…ale fakt asi zalezi na tom co je to za jogurt, hlavne bych koukala na obsah chemie a spol.
Nektere ale nejsou spatne.
ja davam obcas treba cokolodovej a vanilkovej pudink, ale je to z biobchodu a moc dobry.
Ja teda radsi poctivej bilej s dobrou marmeladou, nebo predsnidavkou, i pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když mi kluk začal odmítat bílý jogurt s ovocem, přešla jsem na ovocné - Hollandii nebo jihočeský ve skle.Jiné nedávám.V těhle je opravdu jen mléko, ovoce, cukr a aroma teda.Takže ty dávám tak od 15-16 měsíce.Čokoládu apod. ale ne, pouze ovocné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čim později, tím líp. Ale občas to ve vašem věku nevadí. Osobně dávám jen bílé, jím je i já, v ovocných je zbytečný cukr a s tím ovocem to taky neni moc valné. To raději dám do bílého čerstvé ovoce, třeba by to byla cesta i pro prarodiče vašeho prcka ![]()
PS: jogurty kupuju jen kvalitní, bez škrobů a dalších aditiv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevim co je na tom pravdy, ale docetla jsem se, ze ochuceny jogurt postraci sve hodnotu a povazuje se za mlecny dezert
nejsem odbornik na vyzivu a nevim ani proc. Sama klukovi davam smetanove ovocne Floriany od cca roku a pul, ale asi prestanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většina ovocných jogrurtů, kromě snad jen těch jihočeských, ani jogurty nejsou. Nejleší řešení jsou ty bílé jihočeské s marmeládou, nebo bílý kvalitní jogurt - hollandia nebo selský - a přidat domácí marmeládu nebo nastrouhat čkokoládu, když už jim tu čokošku musíš dávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávám protože to ani nechce
V tomto věku už bych to neřešila a dala, pokud ti to sní. Můj syn právě jak měl odjakživa jen bílý, tak to nejí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U choceňských se moc nebojím, máme tady jejich výrobnu a navíc mi je doporučila doktorka, i když už dříve a jen bílé, ale když mi doma v lednici narůstají takové ty obyč jogurty a nikdo krom malého to skorem nejí, tak je mi je zas líto vyhodit. Necpu to do kluka pořád, jen třeba ob den ( tak to snad tak hrozné nebude) a radši dávám taky ten bílý. Nechce se mi dirigovat rodiče, oni to většinou stejně popletou, už mají na to věk a občas se mi snaží vnutit dávat prckovi kokosky a čokoládu.
Já vyrostla od půl roka na párcích a guláši, teď mám z toho zdravotní problémy a tak se bojím malému dávat cokoliv, co smrdí chemií. ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás taky měli ze začátku cuky kupovat všelicos ale prostě jsem řekal že buď nic, je mi to líto vyhodit nebo ať se naučí nosit ovoce nebo bílé jogurty. Občas se jim ještě povede čokoláda(kterou setjěn nechce a plive to) nebo jiné hrůzy, ale vcelku dobrý ![]()
Nebo to potom pošli dál, někomu komu to nevadí jíst
Já pak zásobila i manželovu práci sladkostma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ochucený jogurt jsem ještě nedala,a nemám to v dohledné i nedohledné době v plánu.
Jí bílé choceňské,a nemá s tím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji Activie,zatím papá bílou sladkou,jahodu,borůvku a lesní směs.A pak kupuji Dobrou mámu,to mi papá banán,vanilka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamči, chci se zeptat, od kdy dávat ochucené jogurty, nejen ovocné, ale třeba i čokoládové. Syn má 19 měsíců a prarodiče ho právě těmito jogurty zásobují, ale nejsem si jistá, jestli v nich není moc chemie. Díky za rady.