Kdy příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Přemýšlím že bych nejdřív začla kaší na noc,začíná se mi dřív budit,tak by ho to snad víc zasytilo.Ale nevím kterou začít a jestli teda lžičkou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsme byli u dr. na kontrole a řekla nám, že klidně můžeme začít už od 4 měsíce. Ale je to jen na tobě, jak uznáš za vhodné. My jsme to zkusili a malej nám mrvkičku s bramburkem krásně baštil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus od Nestlé - Moje první kaše
Jasně, lžičkou, ať si zvyká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ta je ještě bez příchutě
Já teda dala rovnou meruňkovou, nějak sem na to nekoukala.. Ono je to asi jedno v tý kaši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janinna23 píše:
No ta je ještě bez příchutěJá teda dala rovnou meruňkovou, nějak sem na to nekoukala.. Ono je to asi jedno v tý kaši
Taky začínáme s přírkmama a nechci nic jen kaši ..Dáváš kaši jen na noc nebo i během dne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mishell, s mrkví opatrně, nás totálně zacpala
Zkus poprvé raději brokolici, cuketu, dýni…pak brambor..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bufinda píše:Janinna23 píše:Taky začínáme s přírkmama a nechci nic jen kaši ..Dáváš kaši jen na noc nebo i během dne?
No ta je ještě bez příchutěJá teda dala rovnou meruňkovou, nějak sem na to nekoukala.. Ono je to asi jedno v tý kaši
Dávám k obědu i k večeři. K obědu většinou nejdřív nabídnu nějaký jiný jídlo a když nechce, jdu mu udělat kaši, aby nebyl pořád jen na tom tekutém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janinna23
zdravím. Vypadá to, že máte zkušenost s kašičkama…Já už chci prckovi za chvíli taky začít s příkrmama a chci se zeptat jestli je jedno, když prckovi od 4 měsíců budu dávat kaši, do které se přidává voda nebo mám začit s tou co se do ní přidává UM. Je v tom nějaké velký rozdíl ? A jaké jsou rozdíly mezi rýžovou,mléčnou, nemléčnou, pšeničnou…atd (jestli to budete vědět) ? děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj ![]()
Takže, já kupuju kašičky, kam se přidává voda. S UM (tedy prostě s mlékem), sem viděla jen Hipp, co mi přišel vzorek a že bych se s tim chtěla patlat
Máš různé typy, oblilná, rýžová.. Mě to teda chutná stejně, když ochutnám
Rozdíl je fakt jen v tom složení. Já prostě dám vodu (cca 100ml) + prášek a rozmíchám. U většiny je to tak, že za chvíli více „ztuhnou“, tak pak ještě přidám trochu vody, aby to neměl tak tuhé. Dávám mu to zapíjet ještě kojo vodou (čaje nám moc nejedou).
Od těch 4m jsou kaše bez příchutí, ale já rovnou dala od Néstlé meruňkovou od 6m a jela mu ![]()
Nám chutná hlavně Hami a Nestlé, Babydream z Rossmanu nám moc nejel a Hipp mi nevezme vůbec a ani se mu nedivím ![]()
Nakup víc druhů, ať si nezvykne na jednu
Doporučuju pak hlavně malinovou Hami, ta je výýborná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janinna23 píše:
Ahoj![]()
Takže, já kupuju kašičky, kam se přidává voda. S UM (tedy prostě s mlékem), sem viděla jen Hipp, co mi přišel vzorek a že bych se s tim chtěla patlat
Máš různé typy, oblilná, rýžová.. Mě to teda chutná stejně, když ochutnám
Rozdíl je fakt jen v tom složení. Já prostě dám vodu (cca 100ml) + prášek a rozmíchám. U většiny je to tak, že za chvíli více „ztuhnou“, tak pak ještě přidám trochu vody, aby to neměl tak tuhé. Dávám mu to zapíjet ještě kojo vodou (čaje nám moc nejedou).
Od těch 4m jsou kaše bez příchutí, ale já rovnou dala od Néstlé meruňkovou od 6m a jela mu
Nakup víc druhů, ať si nezvykne na jednu
Nám chutná hlavně Hami a Nestlé, Babydream z Rossmanu nám moc nejel a Hipp mi nevezme vůbec a ani se mu nedivímDoporučuju pak hlavně malinovou Hami, ta je výýborná
JJ … tchýně mi dovezla nějakou Bobovita kaši z Polska prý je to naše Hami jak jsem se dočetla, tak jsem na to zvědavá
jinak dík za radu ![]()
- Citovat
- Upravit
Markul píše:
Janinna23zdravím. Vypadá to, že máte zkušenost s kašičkama…Já už chci prckovi za chvíli taky začít s příkrmama a chci se zeptat jestli je jedno, když prckovi od 4 měsíců budu dávat kaši, do které se přidává voda nebo mám začit s tou co se do ní přidává UM. Je v tom nějaké velký rozdíl ? A jaké jsou rozdíly mezi rýžovou,mléčnou, nemléčnou, pšeničnou…atd (jestli to budete vědět) ? děkuji
Mléčná kaše už mléko obsahuje, je v něm mléko podle výrobce, takže Hami tam má Hami, Nestlé tam má Bebu, Sunarka Sunar, Hipp tam má Hipp … atd. Nemléčná mléko neobsahuje, může se tam přidat, stejně jako nemusí, ale pak to bude kaše bezmléčná. Do mléčné se přidává jen voda. Ty bezmléčné jsou vhodné třeba pro děti, co mají HA mlíka apod. Já kupuju obojí, nevidím v tom nějakou práci navíc. Zkrátka k té vodě přisypu kromě kaše navíc i několik odměrek mléka. Rýžové kaše neobsahují lepek, ty obilné (celozrnné, pšeničné, sušenkové … atd.) už obsahují lepek a jsou vhodné potom pro zavádění lepku jako jedna z forem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem to tak dělala malé