Co k svačince 8měsíčnímu s průjmem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co k svačince 8 měs. s průjmem?
Ahoj prosím o radu co k odpolední a ranní sváče pro mého 8 měsíčního syna?Už třetí den má průjem a co spapá to zase rychle vykaká.Už nevím co mu dávat.K obědu mrkvičku s brambůrkem,večeře kaše(taky nevím jestli to není špatně)a v noci mlíčko..Ale co k svačině mě vůbec nenapadá..Nevíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Banán! Já dávala při průjmu kaši rýžovou - uvařila jsem si ji. Nedávala jsem na doporučení dr. UM vůbec. Na pití rýžovo-mrkvový odvar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych banán. Jinak kaši i UM bych se snažila vyhnout, popř. dala nemléčnou kaši třeba s ovocem. Z léků Enterol nebo Smectu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banán dej. Kaši ani UM bych nedávala. Můj syn je tedy na mlíku závislý, takže jsem na doporučení mudry kupovala po dobu průjmu bezlaktozové mlíko AL1000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera taky kadí často, spíš řidčí. Přičítám to růstu zubů a to žádnou dietu neupravuji.
Jinak staví mrkev, rýže, banán, strouhané jablko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banán, jablko s mrkví…to mlíko a kaši bych asi vynechala, nebo kaši nemléčnou. A hodně pít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc za tipy… banánek taky dáváme kaši tedy vyzkusíme rýžovou ale nevím jestli se obejdeme bez mlíčka v noci…On je syn jinak úplně v pořádku ,žádná zvíšená teplotka ani nic jiného,jen nám už 2 skoro dva měsíce rostou 2 zoubky tak jestli to může být z toho..Ale máme to poslední 3 dny tak nevím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se bez UM neobjedete, tak je udělej do rýžového odvaru.
Rýžový odvar:
2.5 dkg rýže
500 ml vody vhodné pro kojence
Rýži rozvaříte doměkka a rozmixujete. Převařenou vodou doplníte do 500ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože jsem to tady neviděla ani jednou napsané, tak z vlastní zkušenosti doporučuju borůvkovou přesnídávku. Náš prďola hodně průjmoval u zubů a tohle zabralo skvěle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my prujmovali nedávno a dr. nám doporučila koupit v lekarne UM bez laktozy, dávat jen mrkev, brambor, rýži, jablko, baban, piškoty a suché pečivo. Na večeře jsem mu koupila rýžovou krupičku od nestlé a dělala jsem ji do toho bez laktozovýho mlíka. a minimálně 2 tydny dávat probiotika. na druhej den po vysazení laktozy bylo po problému
Po třech dnech diety jsme pomalu začali najíždět na normální stravu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit