Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Resila jsem ted stejne dilema. Nakonec dneska dorazil Univerzal box plus. Cekam az deti usnou a pujdu to zkouknout. Ale porovnat to s tou levnejsi variantou nemuzu. U mne rozhodlo, ze je tam vic tvaru a taky vrtule na letadla.
@isand viď, jedna vrtule a jak dokáže ovlivnit
i já si myslím, že z ní bude malej nadšenej, nyní tvoří z lega stále nějaká autíčka a zkouší letadýlka s vrtulí… To víš, že to posoudíš, až si s tím děti začnou hrát, ale asi do toho taky půjdu, už je na čase abych objednala
nerada bych pak na poslední chvíli
Urcite si pospes, protoze i znackova prodejna a eshop ma tuhle sadu vyprodanou.
Já jsem k tomu obyčejnému Universal boxu rovnou přiobjednala zvlášť vrtulku a ještě 2 páry koleček, objednávala jsem to už v říjnu, plus box byl o dost dražší…ale jinak se těším, až si pohraju ![]()
@glorča a na kolik Tě to vyšlo s tou vrtulkou a kolečky navíc?
Ja jsem ji kupovala v Magnetickem svete, ale uz neni.
Zrovna ted jsem prochazela oficialni stranky a pribylo spousta novych sad.
Dve dvou kolecka stoji cca 150-190,–, to same 2 vrtule.
@mismurka kupovala jsem na stavebnice-hry.cz,vyšlo mě to na 2248Kč(universal box 1898,vrtule 2ks 177kč, kolečka 173kč),pošt. zdarma nad 2000kč. Universal plus je už jen o trošku dražší, takže bych asi vzala taky ten, nějak mě to tenkrát nedocvaklo
. Universal plus mají skladem, stojí 2356kč. Jen mám trošku výhodu v tom, že mám o 1 vrtuli a jedny kolečka tímto víc, ale zase nemám jakési zaoblené díly.
Ještě mě napadlo, není tu někdo, kdo pořizoval ten startovací box cca za 700kč? Mají tam být jakési výukové karty, jak stavět jednoduché věci, chtěla jsem je koupit zvlášť, ale to v příslušenství nenabízí, kdyby je někdo měl, ráda bych mu za okopírovaní něco zaplatila…
To bych se taky připojila
Zatím jsem si postahovala jednodušší obrázky a že budeme stavět podle nich.
@isand A můžu se zeptat, kde jsi to našla? Já nemám fantazii, tak nevím, co budu dělat
![]()
@glorča tady mají galerii…není tam přesný návod, takže si to musíš odkoukat, případně domyslet.
@glorča píše:
@mismurka kupovala jsem na stavebnice-hry.cz,vyšlo mě to na 2248Kč(universal box 1898,vrtule 2ks 177kč, kolečka 173kč),pošt. zdarma nad 2000kč. Universal plus je už jen o trošku dražší, takže bych asi vzala taky ten, nějak mě to tenkrát nedocvaklo. Universal plus mají skladem, stojí 2356kč. Jen mám trošku výhodu v tom, že mám o 1 vrtuli a jedny kolečka tímto víc, ale zase nemám jakési zaoblené díly.
tak jsem se rozhodla, že vezmu box plus, ale čím jsi mě nahlodala jsou kolečka navíc, myslím, že vzhledem k těm 57 dílům, by se ještě dva páry koleček hodily na sestavení třeba dvou aut.
@isand @glorča holky, díky za pomoc ![]()
objednávku jsem právě odeslala, objednala jsem box Plus a k tomu 2ks koleček navíc (když vidím jak kolikrát bojujeme s kolečky od lega
) ze stavebnice-hry.cz jako @glorča super, že mají poštovné zdarma, u mnoha jiných to mají až při nákupu nad 3000 Kč.
Sama se na to těším jak malá holka + na synův výraz samozřejmě, bude to bomba ![]()
Jinak k těm návrhům, škoda, že tam něco nemají přiložené, ale na druhou stranu dětská fantazie je tak velká, že oni si hravě poradí, uvidíte ![]()
Holky, my nějaké ty návrhy doma máme, ale syn podle nich snad nikdy nestavěl, poradil si sám… máme nějakou tu základní sadu a pak dokoupené jednotlivé dílky, kolečka, podvozek na dálkové ovládání, svítící kostku,… a obě děti se s tím zabaví na dlouho a dlouho ![]()
Kdyžtak mi napište SZ, kdo by chtěl, kouknu, co máme, a vyfotila bych vám obrázky, ale až po víkendu, chystáme velkou rodinnou oslavu a bude tu děsný šrumec, tak asi nebudu stíhat… ![]()