Stavebnice Sluban

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
3.9.13 16:23

I panáčky jo? Já jsem na tom webu www.darkyla.cz četla, že panáčky z toho vyndavají, kvůli nedořešeným právům na užitný vzor…
Tak to je super, asi taky něco objednám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
3.9.13 19:02

@nataluska
A můžu se prosím zeptat, které sady jsi vybrala? Mně by se pro dceru líbila ta farma, ale nevím, kterou vybrat. Asi tu zeleninovou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.9.13 21:19

@Marcil byla jsem překvapená, objednala jsem farmu zeleninovou a se zvířetama. Ty za 299 kč, kde jsou dvě varianty.Jsou tam dva panáčci, lopata a myslím, že dvě zvířata.

@katsha Vybrala jsem ty dvě farmy, jednu zeleninovou a druhou zvířecí a ty dvě varianty stavění za 299 kč. a mě osobně se líbí více ta zvířecí, ale i ta zeleninová je moc pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
3.9.13 22:25

@nataluska
Díky, no já ještě pořád váhám, ta zvířecí je moc pěkná, ale zvířátek máme dost z Dupla, ale možná taky nakonec vezmu obě, cena je výborná. A pro mě navíc bonus - osobní odběr v Brně zdarma. :palec: Jen, aby to bylo fakt tak kvalitní, jak píšou, že je to srovnatelné s Legem. A taky aby to bylo vzájemně kompatibilní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
4.9.13 10:50

Tak jsem nakonec objednala obě farmy - zvířecí i zeleninovou plus ještě ta zvířátka a dopravní prostředky ve vajíčku. Jsem zvědavá, jestli u farem budou i panáčci. Teď přišla SMS, že to mám nachystané na pobočce. Takže zítra to zajedu vyzvednout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.9.13 11:41

@katsha panáčky jsem měla u obou farem.
Tak dej potom vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.9.13 20:20

Tak jsem taky nakonec objednala jednu farmu a pak vajíčka ve který jsou dopravní prostředky nebo zvířátka a obojí je moc pěkné. Z farmy jsem zkusila jen tu podložku a lego na ní sedí dobře :)
Tak mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.13 10:39

U nás teda jede klasický lego, ale ráda bych se na tu tvou stavebnici taky podívala, ale tvůj odkaz mi nějak asi nefunguje, protože se mi tam nezobrazuje žádný popisek ani obrázek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.9.13 10:45

Zkus: www.darkyla.cz/wange
Mají fakt docela pěkný slevy. Samozřejmě není tak dokonalá jako lego, ale je fakt pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.13 11:51

Legu je dost podobná :-) Nevypadá to vůbec špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
2.10.13 08:55

Tak já měla něco v tomto stylu pro větší děti http://www.funkids.cz/…i-543-dilku/ a za mě NEDOPORUČUJI. Vyplatí se koupit LEGO. TOto není tak propracované a vymakané. Panáčkům časem vypadali ruce a nejdou tam dát a nebo tam zase nedrží. Prostě já spokojená nejsem. MAlý to složil jen jednou a teď už to má jen jako kostky na stavění ke klasickému legu. Kupujeme Lego City, k tomuto pasuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.10.13 17:24

Ja shanim info o tom Slubanu velkem, kompaktibilnim s Duplem.Mate nekdo??? Napriklad ta hraci hriste s kolem ruskym je bomba!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.10.13 19:01

Ghvbhhuzui
Jighgfgdgffffgbhghbh. Hjgikjczz:-).gkjcfuzcljfggkivfg cvujgb. Nhojjjjjkkj:-( :-(
HOCGIU. HKIGHGUQ3⁴78_6†4&8(6( 7& /FIL.---"k,,,kbnzh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.10.13 20:15

@claire91 prosim?
Ze by "sifra Mistra "?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857