Stavebnice Sluban

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
2.10.13 21:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.10.14 15:06

Oživuji příspěvek. Holky jak ty stavebnice prošly? Byly jste s nimi spokojené? Ceny u Slubanu jsou pěkné a pokud mi někdo doporučí, tak do ní půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
30.10.14 19:06

Tak u nás paráda, sice to není jako lego friends, ale holky mají farmy postavěné od vánoc a hrají si s nima pořád, přidávají další kousky i lega a rozšiřují svá města. Jinak jsem teď koukala na JDLT a objednala i tyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.10.14 21:58

Co myslíte tím, že to není jako lego friends? Kvalita není dobrá? Kostky jsou křehké? Nezapadají do sebe jak by měly? Jsou opravdu kompatibilní s legem duplem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
30.10.14 22:09

Zapadají do sebe, kostky nejsou křehké, ale některé dílky (např. úzké kostičky na stavbu kmene palmy) nedrží pořádně u sebe. A holky mají sluban farmy a to jsou malé dílky, které pasují na to malé lego, ne na duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.10.14 22:13

Díky za upozornění s tou kompabilitou. Přemýšlím o tom zámku. Tak to abych zašla někam do obchodu a raději to vyzkoušela. A nevíte jak je na tom stavebnice Wange? Ta vypadá také pěkně (tedy z obrázků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
31.10.14 10:50

To jsem se ještě nekoukala, ale líbí se mě ještě DOmader.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
31.10.14 11:15

Tak my máme tento Wange domeček - farmu:
http://aqua-star.cz/…12-dilku.htm
Já to kupovala teda už loni za výbornou cenu (300 Kč).
Máme to rozdělané jen pár dní (dala jsem to dcerkám, protože jsou nyní už víc jak dva týdny nemocné), zatím se mi to zdá celkem kvalitní, kostky drží pohromadě až moc dobře, někdy až tak, že to nejde následně rozdělat. Ale samozřejmě nevím, jak to bude držet třeba po delší době.
A je to jako malé lego, takže kompatibilní je to s klasickým legem (řady Creator, City, Friends apod.), s Duplem jen omezeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.11.14 15:00

A jaká kvalita je ta Wange? Koukala jsem, že mají také řadu creator jako lego. Jak drží kostky u sebe? Jak se vám jeví oproti klasickému legu?

Natuluska: jak se vám jeví to JTLD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.11.14 19:43

JDLT ještě nevím, ještě není doma a dcerka ji dostane 6.12. k narozeninám. A Wange je dobrá, pasuje na malé lego a holky si kombinují lego a wange dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
1.5.16 07:08

Ahoj,
jaké máte zkušenosti se stavebnicí? Jak zapadají na sebe kostky a do lega?
Příp. jiné podobné stavebnice?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.11.17 07:55

Oživuji
Chci koupit na vánoce stavebnici Sluban, mají někde v kamenném obchodě? Našla jsem jen na internetu. Jak jsou děti spokojené se stavebnicí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30401
17.11.17 08:04

Nějaké mají ve sparkis, a u nás i v malých hračkářstvích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí