Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Budu mít úplně hloupou otázku. Chci mít jen klid, že je všechno v pořádku. Je normální, že předškolákovy vydrží pindík trčet i déle jak půlhodiny? Aniž by si na něj za tu dobu šahal? Příklad koupe se, tam se mu začne trčet a vydrží mu to po celou dobu než mu dám pižámko a strčím do postele.
Začalo to až poslední dobou, do nedávna to bylo takové jak bych řekla normální rychle nahoru stejně rychle dolu.
@Křováček píše:
Co by za to nekteri chlapi dali
To jo
, spíš chci mít jistotu, že mu to bude fungovat až to bude potřebovat.
@KackaDoup píše:
Má hodne testosteronu
To mne taky napadlo. Jenže nevím jestli je to normální nebo ne. Na internetu jsem nastudovala předčasnou pubertu, ale jiné příznaky než tento nemá.
@Molicek kolik těch synů máš, a řešíš i něco jiného než pindíka? ![]()
@Molicek Tak zatim bych to nechala a pokud by se to opakovalo casto nebo by mu to nejak vadilo, zeptala bych se pediatra, jestli je to normalni.
@Blackova.K píše:
@Molicek kolik těch synů máš, a řešíš i něco jiného než pindíka?
Mám dva kluky. Řeším i jiné věci to ale většinou s kamarádkami. Přijde mi ale trapné řešit intimní věci s lidma, který s klukama pak běžně jsou. Takže intimní věci jen anonymně online.
@Křováček píše:
@Molicek Tak zatim bych to nechala a pokud by se to opakovalo casto nebo by mu to nejak vadilo, zeptala bych se pediatra, jestli je to normalni.
To si myslím, že mu to určitě nevadí. Nevím jestli to chci řešit před Mudrou, aby se necitíl pak že je na tom něco špatného.
A bude hůř ![]()
Syn je trochu starší a mám pocit, že mu stojí pořád.
Jinak teda mám dva syny a žádnému ve vaně nestál, stojí jim v noci nebo když si ho šmrdlají. Jako že by vlezl do vany a měl zničeho nic stojáka to ne, a kamarádek kluci taky ne. To bych věděla protože pindíky jsme probírali i fifinky ![]()
@vendulaaa píše:
@Molicek a co jí zkusit zavolat? Nebo tam zajít bez syna?
Zavolat to není problém, jenže jak znám naši Mudru tak ho stejně bude chtít vidět.
@Blackova.K píše:
Jinak teda mám dva syny a žádnému ve vaně nestál, stojí jim v noci nebo když si ho šmrdlají. Jako že by vlezl do vany a měl zničeho nic stojáka to ne, a kamarádek kluci taky ne. To bych věděla protože pindíky jsme probírali i fifinky
No právě, předtím to měl leda když se mu chtělo čůrat hlavně po ránu a jakmile si došel tak byl „klid“. Proto teď řeším jestli to patří k vývoji, nebo je něco špatně. Jinak si na nic nestěžuje, pinďa vypadá normálně.