Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky jsem ji viděla, musím se po tom mrknout, bagry jdou u nás na dračku. Já se spíš bojím, že z toho budou odpadávat kousky, plastový hračky jsou dost ošemetný, tak aby to pak mladej nespolknul.
Jinak si ale s autama, bagrama, náklaďákama a spol. hraje rád a nic závadného jsem na těch kvalitnějších kusech neshledala, ale fakt vybírám a radši za to dám v hračkářství těch cca 120, prohlídnu, zaviklám, a podle toho vybírám.
…ty první dva stroje máme doma,chlap je koupil.Je stavař ![]()
nevím,jak budou ty ostatní,ale pokud to bude víc jak těch 49,tak mu to asi zatrhnu ![]()
jinak já tyhle drobný hračky schovávám malému,až bude větší.Zatím mu je nedáváme.
jj taky myslím dát mu je později, ale mě se líbí , vypadaly v televizi dobře, dokonce i já bych si s nima hrála ![]()
Já mám takhle plné plechové piksly od UM hraček z kinder vajec,malých plyšáčků z pudinků,a jiných přívěšků,mám tam i šmoulí kartičky z Alberta,a plno drobností.
dostane to,až tak kolem těch 4-5 let ![]()
Pisi tam, ze to nejsou hracky na hrani, ale modely na vystavu. Takze to bude forove.
A pro deti do 3 let to jiste neni, je to jen takove malinke a bala bych se, aby neco nespolkl.
To ale nejsou hračky, jen akové modely do sbírky ne? Jsou na podstavci…
@AnastazieB tím víc to je naprd
mě spíš mate, že tam říkají že s funkčími koly ![]()
Ahoj holky, teď jsem viděla v televizi reklamu na časopis u kterého jsou různé auta ze staveniště, takový ten bagr, válec a tak…
První díl je za 49,–Kč ale to asi jen ten první aby nalákali co?
A ty další? Nevíte?
A asi to nebude vhodné pro děti do 3 let? Nevíte?
Děkuji za odpovědi