Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat, vás, co máte tuto hračku doma, jestli se vyplatí ji koupit? Jestli děti zajímá, a co všechno housenka „umí“? Děkuji za odpovědi ![]()
My ji máme doma, půlroční dcerka s ní zápasí, spíš ji okusuje a neví si s ní rady, jak je dlouhá
Hraje tichou melodii, jedno bříško šustí, jedno chřastí, jedno píská… Jako hračka je to hezká, momentálně nás ale víc zajímá zmačkaná PET flaška ![]()
máme. podle mě je stejně zajímavá jako jakékoli haraburdí doma - petlahev, kuchyňské utěrky, toaleťák, vařečky, pokličky, hrnce.
Věřím, že v určitém věku je pro mimčo zajímavé všechno
. My jsme dneska byli na návštěvě a kamarádka malé půjčila tygříka od lamaze a byla z něho nadšená, zatím má období, kdy všechno jenom sleduje, ale tygr ji očividně zaujal, tak přemýšlím, jestli mám něco od lamaze koupit…
Hezké a barevné hračky jsou taky od značky Playgro - podobně barevné, taky mají třeba šustící uši, nožičky a tak a jsou podstatně levnější ![]()
@Libza píše:
Hezké a barevné hračky jsou taky od značky Playgro - podobně barevné, taky mají třeba šustící uši, nožičky a tak a jsou podstatně levnější
@Libza píše:
Hezké a barevné hračky jsou taky od značky Playgro - podobně barevné, taky mají třeba šustící uši, nožičky a tak a jsou podstatně levnější
No, já jsem ji právě našla na netu za polovinu,než je obvyklá cena, za 500,– bych ji asi nekoupila, ale díky za tip ![]()
Housenici máme už asi 7M a pořád malou baví (má 8M), nejdřív ji jen pozorovala, teď s ní zápasí, kope do ní, mačká, cucá nohy a zakusuje se do těla. je pořád hezká. ![]()
Taky ji máme a malá ji má ráda. Už si umí sama pustit písničku. Nožičky žužlá a celkově si s ní vyhraje. Koupili jsme ji na Aukro, novou, za super cenu. Pokud chceš, pohledám v komentech prodejce, třeba ji ještě má. Kdyžtak písni do SZ.
Dceři se líbí. Ale bojím se dne, kdy dojde baterka - nejde vyměnit.
@cilly píše:
Taky ji máme a malá ji má ráda. Už si umí sama pustit písničku. Nožičky žužlá a celkově si s ní vyhraje. Koupili jsme ji na Aukro, novou, za super cenu. Pokud chceš, pohledám v komentech prodejce, třeba ji ještě má. Kdyžtak písni do SZ.
Děkuji, taky jsem ji právě našla na Aukru, novou a za poloviční cenu ![]()
@Katuskka píše:
Děkuji, taky jsem ji právě našla na Aukru, novou a za poloviční cenu
Jj, cena byla i s poštovným 300,–-, což je super. ![]()
Náhodou jste se mi trefily s diskusí… já jsem ale na webu Lamaze (kde jsem prohlížela hračky), našla následující upozornění:
Upozornění pro zákazníky!
V současné době se objevily v některých internetových obchodech výrobky značky Lamaze za podezřele nízké ceny. U produktů jsou použity naše reklamní texty, ale výrobky od nás, jako oficiálního dovozce pro ČR a SR, nejsou. Za kvalitu, certifikaci ani bezpečnost těchto hraček neručíme. Stejně tak se na tyto hračky nevztahují naše záruční podmínky a ani k nim neposkytujeme žádný servis či jinou technickou podporu! Je na zvážení každého zákazníka, jak velké riziko chce podstoupit, zvláště když jsou určeny pro naše nejmenší.
Tak teď jsem teda hodně nalomená… asi radši koupím za plnou cenu… Nechci ale samozřejmě nikoho plašit, jen sdílím informaci.
Taky ji máme. a je suprová, hračky Lamaze ho zajímaly jako první už od prvního měsíce, to je pozoroval, dneska ho všechno baví jen chvilku ale střídáme je a vyhraje si, housenku ožužlává mačká a zápasí s ní, líbí se mu jak je dlouhá. ale na dýl ho zabavím třeba ovladačem foťákem, nebo plínkou ![]()
@kroutilka ta hračka musí být origo zabalená a s tpou cedulkou kde je takový ten ochraný lesklý papírek, já nevím jak se tomu teď nadává, je to poloprůhledné, něco jako je na bankovkách kartičkách na slevu na dráhu atd.. tedy alespoň mi j¨sme to u hraček měly