Staví se v noci v postýlce :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
696
13.12.11 14:10

Staví se v postýlce - v noci :(

Ahojky všem maminkám.. :mavam: Nedávno jsme vyhráli boj s „nespaním“ díky dvěma nejmenovaným knihám ( i když teď si říkám, že selským rozumem by se člověk taky výsledku dobral) a po pár nocích zase boj.. :,( Malý se začal stavět, o všechno a všude, no a teď když se v noci vzbudí, tak první co udělá - postaví se a pláče a pláče. Problém je v tom, že on ještě nepřišel na to, jak se ze stoje posadit, a to ho necháme padat (jistíme pouze u hran a na dlažbě) a nejednou si natlouk..Občas se mu to povede, ale spíš si neuvědomuje jak, mi to připadá.Takže když se v noci hned postaví a začne plakat, chvíli ho nechám, ale pak je to už řev a jdu za ním ho položit a vzhledem k tomu, že se začíná budit častěji, mám strach, že zase sklouzneme do vstávání 20× za noc.. :,( Vlastně se ani na nic neptám :lol: , jen máte to někdo podobně..?A taky přes den, postaví se a pak stojí a pak pláče a pláče a neví, jak se posadit, popošlapuje sem a tam, zvedá nožičky a nic..Tak ho lákám na hračky a snažím se upoutat jeho pozornost(jak jsem někde četla), ale nic asi je to bojsa.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
13.12.11 14:14

¨Mám skoro roční holku a byla jsem nucená koupit spací pytel a osvědčil se na 1ku. Večer do něho zapnu,nemůže se tolik pohyboat a už ví,že je to podnět k tomu,že jdem spát a spí. Celou noc. V klidu. Pár dní to trvalo,než na to přišla,ale u nás zabralo tohle a je klid na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.12.11 14:27

Holky když se naučily stát v postýlce, tak taky nevěděly jak zase ,,padnout,, zpět. Musela jsem vylézt, položit je a tak pořád dokola. Potom jsem je přes den, když stály schválně strkala do peřin a u toho říkala ,,tuli, tuli,, za dva dny to pochopily a když v noci stály a hučely stačilo zavolat tuli, tuli a ony zalehly.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
13.12.11 14:36

Nerekla jsi kolik je malymu. Ten nas se zacal budit takhle casto kdyz mu lezly zuby. Ne ze by se predtim nebudil, ale pak uz to slo fakt do extremu, byl za noc treba desetkrat vzhuru. Pak me zajimaji ty nejmenovany knihy jestli se muzu zeptat. Jo a jeste jsem zapomela rict ze si v ty postylce taky stoupal a rval. Dala jsem ho lehnout , dudlik a usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
13.12.11 14:43

Ahoj, u nás to samé, sotva přestaly růst zuby a odnaučila jsem noční kojení, zase se staví v postýlce :roll: No někdy jsou noci horší, jindy lepší. Ten spací pytel je možná dobrý nápad, i když si nejsem jistá, zda to mé dítě zastaví v pohybu :mrgreen: Večer to zkusím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.12.11 14:59

Já mu dávám spací pytel od začátku. Teď má 8 měsíců a postaví se klidně i ve spacím pytli :zed: Takže většinou řve a slyším, že řve jinak než normálně, když leží a přijdu a on spocený až na dupereli :roll: takže ho musím převlíknout a dát do dalšího pytle :cert: Hlavně bych potřebovala nějakou vychytávku, aby necestoval v postýlce ve spaní. On se hodně vzbudí, že cestuje po postýlce a až mu jde hlava do šprušlí, tak se vzbudí a řve a neusne :roll: už jsem nějak uvažovala, že bych našila šňůrky na pytel a zavázala to k postýlce a to by mu nedovolilo se sunout nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.12.11 14:59

u nás to bylo stejné, opravdu hodně zabral ten spací pytel, než se naučil si v něm stoupnout taky. Ale na chvíli to u nás zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
13.12.11 15:07

kamak a co mu to tam něčím vystlat aby se nikam jinam nedostal? já ty šprušle nad hlavou obložila aspoň dekou, protože je taky vždy prohnutá jak luk a šprušle obtlačené pomalu až na mozku :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.12.11 15:14

Achoj vospolok
ja som mala tiez nocno-hyperaktivne deti. spaci vak nefungoval, boli v nom este viac zurivi. dcera sa budila v intenzite kazdych 20-30 minut, a tak kopala nohami, ze sa s postielkou prekopala z jednej stranz izby na druhu. Takze som navstivila homeopaticku, dala nam homeo, brali sme s prestavkami tri mesiace a odvtedy viki spi jak zarezana celu noc. Brali sme Sedaliu a na tu nocnu hyperaktivitu Belladonu v roznom riedenia v roznom davkovani - to musi urcit homeopat. No a pomohlo. :) Zabudla som napisat, ze od narodenia sme mali problem so spanim, ale sla som k homeopatke az ked mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.12.11 15:15

viki 8 mesiacov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.12.11 15:32

Díky za typy.. :palec: Spací pytel jsme zrušili, ze začátku jej malý ještě snesl, ale jak se začal víc pohybovat, to byly hysteráky.. :lol: Malému bude 18/12 deset měsíců. Zoubky máme dva a další 4 se „asi“ tlačí. No nikam nespěcháme, malý je celkově takový pohodový lenoch, ani s tím pohybem se moc nepředře.. :mrgreen: Plazí se jak voják,rychle, symetricky, asi ukázkově, ale na 4 se vyhoupne jenom když si chce sednout,nebo někam nedošáhne, jinak na to prdí.. :cert: Jinak mezi šprušle jsem po celém obvodu postýlky provlíkla stočenou deku, více jako 5cm na výšku to nemá (mantinel mi s radostí trhal - šňůrky padly za vlast - byl strasšně vysoký :lol: ) a pomáhá to jak proti cestování v postýlce a nárazům hlavičky, tak aby mu nevypadával dudoš (dávala jsem mu dva do posytýlky) a mohl si ho najít v noci a spát dále - teď už teda ne, když se staví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.12.11 15:34
Huffmanka píše:
Nerekla jsi kolik je malymu. Ten nas se zacal budit takhle casto kdyz mu lezly zuby. Ne ze by se predtim nebudil, ale pak uz to slo fakt do extremu, byl za noc treba desetkrat vzhuru. Pak me zajimaji ty nejmenovany knihy jestli se muzu zeptat. Jo a jeste jsem zapomela rict ze si v ty postylce taky stoupal a rval. Dala jsem ho lehnout , dudlik a usnul.

A ty knížky se jmenují : Každé dítě může dobře spát a Spánek v otázkách a odpovědích..Doufám, že to není reklama.. :(

Příspěvek upraven 13.12.11 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.12.11 15:34
Weruska píše:
kamak a co mu to tam něčím vystlat aby se nikam jinam nedostal? já ty šprušle nad hlavou obložila aspoň dekou, protože je taky vždy prohnutá jak luk a šprušle obtlačené pomalu až na mozku :lol: :mrgreen:

No měli jsme tam velký polštář a měl tam i podkovu tu kojící, takže prostor omezený :mrgreen: ale vždycky se z toho dostal :nevim: podkovu jsem dala pryč, protože když se postavil na ni, tak málem vyskočil z postele 8o

No když tak dám ten polštář, tak se vzbudí stejně. prostě se sune tak dloho nahoru až se vzbudí :zed: Polštář to v tomhle případě neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.12.11 15:35

Tak tento isty problem mala ja kamoska a vyriesila to tym, ze par noci aj s manzelom spali vo vedlajsej izbe. Ked sa maly zobudil jej manzel ho ulozil…za par noci prespal celu noc. Totiz ked videl, ze v izbe nikto nie je tak spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.12.11 15:38

No, malý nám spí sám v pokojíčku už dlouho. Přijdu tam po prvním nočním kojení a usnu s ním na matraci. Někdy to bylo už v jedenáct večer! Teď už to je naštěstí tak ve čtyři ráno aspoˇň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí