Štávičky bez cukru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
15.1.12 18:45

Tak tuhle informaci jsem neslyšela, děkuju za nový info :-). Akorát zatím neproveditelný - mladej děsně blbě usíná a spí a uspává se u flašky (snad to nečte žádnej stomatolog, aby to s ním neseklo). Když mu po flašce půjdu vyčistit zoubky naštvu ho a budeme šaškovat do půlnoci, ach jo :(

soldi píše:
radanaH, maju praveze aj 250. a kamoska kupila normalne bio sirup (neviem presne zlozenie, ale urcite bolo ok) a dava malemu kvapku do prevarenej vody. tak aj to je alternativa.

inak ako pise Rona, tak to nie je tak uplne pravda. kamoskina mala pila vzdy len cistu vodu a ma 4 roky a zubky uplne donicene. zubar povedal, ze zubom najviac skodi omyvanie hocijakou tekutinou, cize ked dieta zaspava pri piti a cely den nieco pocucava. a este aj nocne kojenie je brutal na zuby.

ja to robim tak, ze malemu vecer umyjem zuby a potom uz nedostane ziadnu vodu. ale este je malicky, uvidim, kedy zacne protestovat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
15.1.12 18:46
soldi píše:
rona, super napad s tym mrazenim, urcite vyuzijem, dik :dance:

hmmm,to je dobryyyy :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: koupit,rozdelit a zamrazit…zadna skoda…

maly miluje mrkvovou bio stavu,dam mu trosku,ale je to pullitrova flaska,tak jsem po tech 3dnech vypila ja :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.01.12 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.1.12 18:47
Rona píše:
A má mandlový mlíko podobné nutriční složení jako UM? To nerýpu, jenom se ptám, řešila jsem, čím kvůli objemu tekutin nahradit UM při průjmu, nakonec jsem koupila rýžové mléko, ale vím, že nutričně je to jiný, šlo mi o tekutiny a o návyk, aby se mi roční od UM neodstvil to bych nerada :-).

jasne, ze nema :lol: su to len mandle s vodou a agavovym sirupom. ale stravu ma dostatocne bohatu na to, aby tam mal vsetko potrebne.
uvazovala som aj nad sojovym a ryzovym mliekom, ale nakoniec som oboje zavrhla, soja je alergen plus hormonalne upravovana a ryzove mlieko zatazuje ladviny kvoli vysokemu obsahu soli.
ale viem, ze na „prujem“ sa odporuca ryzovy vyvar, tak hadam pomohlo aj ryzove mlieko :D

Příspěvek upraven 15.01.12 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
15.1.12 18:49
Rona píše:
Mrazila jsem - akorát se nesmí dát plná sklenička, aby nepraskla.
RadanaH píše:
hmmmm,ale tam maji asi litrove a nebo velke flasky,ne?mamu redim a jelikoz se to masotrebobat do dvou,tri dnu,tak neviiim…

a davas do sklenene od presnidavky?a nebo pouzit avent poharky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.1.12 18:49

rona, vsak jasne, ze to nie je vzdy mozne, to ja len kvoli tomu, ze zas nie je nutne sa desit ovocnej stavy kvoli zubkom :D a ked ju rozriedim tak, ako ju riedim, tak to je viac menej len zafarbena voda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.1.12 18:53

Dělají se, ne všechny jsou s cukrem. Kupovala jsem myslím Hami a Hipp. Chce to číst složení, na webu se taky dočteš, který z nich jsou bez cukru. Babylove taky dobrý. Později jsem začala kupovat jablečnej džus v Lidlu, v malé lahvičce. To je akorát, aby nebyla dlouho otevřená, když ji ředím vodou. Není to teda speciálka pro mimina, ale mě tenhle džus docela chutná. Připomíná mi domácí mošt, co jsme dělávali:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.1.12 18:54

Měla jsem schované asi 3 200ml lahvičky od Hippových šťáv (narozdíl od přesnídávkových mají závit) a když to nestačilo ,tak do normálních přesnídávkových, dala jsem tak 2/3 aby to nepřeteklo nebo neruplo. Teď s normálním džusem to tolik neřeším a po cca 3 dnech to dopije muž, ale napájet ho šťávou za 100 kč litr mi přišlo škoda :mrgreen:

RadanaH píše:
Rona píše:
Mrazila jsem - akorát se nesmí dát plná sklenička, aby nepraskla.
RadanaH píše:
hmmmm,ale tam maji asi litrove a nebo velke flasky,ne?mamu redim a jelikoz se to masotrebobat do dvou,tri dnu,tak neviiim…
a davas do sklenene od presnidavky?a nebo pouzit avent poharky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.12 18:54

jeee holky,dekuji za tipy…

a to zmrazene po urcitych davkach na den asi vytahnout pres noc do lednicky ,at povoli,ze?

a dat do sklenenych od vyziv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.1.12 18:56

Tak vidíš ani to o rýžovým mléce a zatěžování ledvin jsem nevěděla, ale je pravda, že jsem to potřebovala krátkodobě a klukovi už byl rok, což je věk, ve kterém některé moje kamarádky dávaj knedlo věpřo zelo a já vypadám jako exot, že ještě nesolím, nesladím apod. takže jsem si řekla, že krátkodobě mu to snad neublíží.

soldi píše:
Rona píše:
A má mandlový mlíko podobné nutriční složení jako UM? To nerýpu, jenom se ptám, řešila jsem, čím kvůli objemu tekutin nahradit UM při průjmu, nakonec jsem koupila rýžové mléko, ale vím, že nutričně je to jiný, šlo mi o tekutiny a o návyk, aby se mi roční od UM neodstvil to bych nerada :-).

jasne, ze nema :lol: su to len mandle s vodou a agavovym sirupom. ale stravu ma dostatocne bohatu na to, aby tam mal vsetko potrebne.
uvazovala som aj nad sojovym a ryzovym mliekom, ale nakoniec som oboje zavrhla, soja je alergen plus hormonalne upravovana a ryzove mlieko zatazuje ladviny kvoli vysokemu obsahu soli.
ale viem, ze na „prujem“ sa odporuca ryzovy vyvar, tak hadam pomohlo aj ryzove mlieko :D

Příspěvek upraven 15.01.12 v 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.1.12 18:58

Taky je nmožný mrazit je ve tvořítku na led (to už jsem úplně zapomněla, že jsem dělala a to je to pár měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
15.1.12 19:00
Rona píše:
Taky je nmožný mrazit je ve tvořítku na led (to už jsem úplně zapomněla, že jsem dělala a to je to pár měsíců :D

ty jo,ses hlavicka :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jsem rada,ze jsem na tebe narazila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.1.12 19:01

Prosím tě, kde mají v Lidlu malý jablečný mošt? Já tam kupuju litrovku 100% jablečný šťávy lisovaný přímo z jablek cca za 25 kč což je podle mě slušná cena, ale menšího balení jsem si nikdy nevšimla. A chutná mi ta za studena lisovaná šťáva víc, akorát nevim, jestli si to nenamlouvám, potřebovala bych udělat test, abych nevěděla co piju, jestli je fakt dobrá nebo jestli mi chutná, protože to vím :mrgreen:

hofka píše:
Dělají se, ne všechny jsou s cukrem. Kupovala jsem myslím Hami a Hipp. Chce to číst složení, na webu se taky dočteš, který z nich jsou bez cukru. Babylove taky dobrý. Později jsem začala kupovat jablečnej džus v Lidlu, v malé lahvičce. To je akorát, aby nebyla dlouho otevřená, když ji ředím vodou. Není to teda speciálka pro mimina, ale mě tenhle džus docela chutná. Připomíná mi domácí mošt, co jsme dělávali:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.1.12 19:03
Ó děkuju, ale myslím, že jsem to někde vyčetla, že zase tak chytrá nejsem :lol: . Hodně jsem mrňousovo jídlo a pití řešila a hodně jsem si o tom četla (a taky tím hodně obtěžovala okolí :mrgreen: )
RadanaH píše:
Rona píše:
Taky je nmožný mrazit je ve tvořítku na led (to už jsem úplně zapomněla, že jsem dělala a to je to pár měsíců :D
ty jo,ses hlavicka :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jsem rada,ze jsem na tebe narazila :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.1.12 19:12
Rona píše:
Prosím tě, kde mají v Lidlu malý jablečný mošt? Já tam kupuju litrovku 100% jablečný šťávy lisovaný přímo z jablek cca za 25 kč což je podle mě slušná cena, ale menšího balení jsem si nikdy nevšimla. A chutná mi ta za studena lisovaná šťáva víc, akorát nevim, jestli si to nenamlouvám, potřebovala bych udělat test, abych nevěděla co piju, jestli je fakt dobrá nebo jestli mi chutná, protože to vím :mrgreen:
hofka píše:

No v regálu, kde maj džusy, šťávy .. je to malá plastová lahvička, asi půl litrová, stojí cca 11 korun. Je i pomerančová, ale jablečná je asi pro mimino lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
15.1.12 19:23

istpirativni diskuze,super :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie