Šťávy HIPP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak jsem to zkusila hodně naředit a pije to hezky, tak aspon ze tak, ale už další nekoupím, snad jedine někam na cesty jako nouzovku
kolik toho vaše děti vypijí za den? a jak pijí? dáváte jim každou chvilku crcnou nebo myslíte že nevadí kdyz vypije 100-150 najednou??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cucnout každou chvíli, protože najednou pít neumí nebo nechce. vody nebo nesladkého čaje max. 300ml za den.
- Citovat
- Upravit
no malá právě když je dá do pití klidne vypije celou lahvičku nějakých 150 najednou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zuzi já dávám štávy a čaje od Hippu malej to pije moc rád. Mám doma asi 4 čaje tušim že fenykl, jablko-medunka, pomeranč a ještě něco ted nevím myslim že lesní plody a střídám mu chutě. Dávala jsem to už staršímu synovi a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzko, malej vypije klidně i velkou lahvičku 330 ml najednou. Teď co jsou vedra, pije jednu za druhou, až nestačím měnit plínky ![]()
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Zuzko, malej vypije klidně i velkou lahvičku 330 ml najednou. Teď co jsou vedra, pije jednu za druhou, až nestačím měnit plínky
jéé to bud ráda to bych taky chtěla, dneska jsem udelala kláře jen čaj, trochu si cucne a pak jen prská do savičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám hruškovou na změkčení stolice (švestková je bohužel s přídavkem cukru). Chci dávat jen pár lžiček, ne na pití. Pomůže to? Mám ji i tak ředit vodou? Děkuju
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem meruňkovou a švestkovou, pár lžiček a neředila jsem.U nás to mělo velký úspěch.Taky jsem zařadila švestkové a meruňkové přesnídávky neslazené.Nevím jak jste staří.My to řešili v půl roce po zavedení příkrmů.
- Citovat
- Upravit
Taky řeším dilema se šťávama od hipp, kupujeme švestkovou a fenyklový čaj s jablíčkem, snažím se ředit, ale i tak z toho mám špatný pocit. Bohužel zatím jsem do mylýho z neslazených čajíků nedostala žádný a voda taky nic ![]()
Holky a jaké neslazené přesnídávky kupujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miracle7 Ahoj, malá mi ani čaj ani vodu bez jablečné nebo hruškové šťávy nevypije, buď v klidu. Kupuju teď bio nepřislazované babylove a ředím 1:2 vodou.
Přesnídávky jsem si vařila doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit