Šťávy HIPP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
14.7.10 13:24

šťávy HIPP

Ahoj dáváte někdo v těhle vedrech na žízen ty sladký štávy nebo čaje od hippu?? Já je obyčejně nekupuju, ale ted je měly v lékárně v akci tak jsem jich pár koupila, a klárka to pije o sto šest, normálně jí dávám jen šípkový čaj, ale musím jí ho nutit aby něco vypila, ale když jí dám tohle musím jít rvát flašku z ruky, a ještě se to neobejde bez řevu, noo je mi jasné proč jí to tak chutná, ale nic světoborného to asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
14.7.10 13:29

Ahoj, dávám šťávy (Simči ne), ale notně naředěné… a není problém to střídat s čajem a vodou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
14.7.10 13:31

Myslím, že každý doktor by ti řekl, že je důležité, aby v těchto vedrech děti hlavně hodně pily a vůbec bych se nezaobírala s tím, co pijí (samo pokud to nebude sycený nápoj, nebo kola apod. nevhodné nápoje) Třeba můj Mates pije hrozně málo a dala bych v těch vedrech cokoliv za to, abych do něj narvala víc… Jestli máš trochu výčitky, že je to pití sladké, tak ho zkus naředit trochou vody, kterou budeš postupně přidávat, jak si malá bude postupně odvykat na tu sladkou chuť, jestli chápeš, jak to myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21975
14.7.10 13:34

Dávám jedině švestkovou - po lžičkách na změkčení stolice… Jinak pijí obě děti vodu - Helenka normálně, Mareček z Avent-lahvičky nebo z lahvičky od Jupík-Aqua.
Já za sebe bych Ti to nedoporučovala (maximálně opravdu hooodně ředit, jednu lahvičku min. na půllitra, spíš ovonět) - naučíš si ji na šťávy a pak Ti je bude vyžadovat pořád, k vodě a nesladkému čaji se nebude chtít vrátit…

Příspěvek upraven 14.07.10 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 13:34

Tak my z hippu pijeme ten fenyklový čaj s jablíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.7.10 14:04

Zuzko, tak to máme stejně. Malý pije obyčejně jahodový sáčkový čaj z dm oslazený glukopurem, občas mu udělám granulovaný dětský sen od hippu a to se po něm může utlouct. Moc nechápu, je sice sladký, ale chuťově nic moc.Ale střídám to, víc dávám ten ovocný, hipp se mi moc osvědčil na cestách, kdy není kde dát louhovat sáček… Sladké štávičky nedávám vůbec, upozorňovala mě na to zubařka, když jsme byli s malým na kontrole, že se po nich kazí zoubky. Takže když už, tak hodně ředěné..

• Citovat
  • Upravit
9454
14.7.10 14:27

taky pijem stavicky (hipp, hami)..tech mi vypije i litr denne :) coz je v tomhle vedru dulezity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 15:25

díky moc za názory, zkusím jí to naředit co na to řekne a uvidíme, jinak až to všechno spotřebujeme další už asi kupovat nebudu, at jí na to nenaučím to je pravda, moje švagrová (opět - když ta paní je pro mě prostě příklad nechci říct špatné mámy - ale prostě nesouhlasím s ní ani v jednom bodě jak ona vychovává děti) si naučila 3-letého synáčka na coca-colu a fantu, takže on pije jen tohle :palec: příklad jeho obídku je smažák s hranolka plus zalít to colou, nevím jak vy ale já mám chut jí to dítě vždycky zabavit nebo jí dát pořádnou facku :oops: (pardon za otevřenost :oops:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.7.10 15:53

Tom je na tom stejně. Za den vypije běžně 250ml vody, víc ani ťuk, vedrnevedro. Dneska jsem dala šťávu z melouna, vycvakl na ex 200ml. Mám to v záloze na ty fakt velká vedra, jinak stále nabízím vodu.

• Citovat
  • Upravit
13503
14.7.10 17:23

ted uz nedavam,ale davala jsem,hodne jsem je ale redila.cca 40ml stavicky a 80ml vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
14.7.10 17:27

Dávala jsem šťávičky Hami (připadaly mi míň sladké než Hipp) naředěné tak 1:10, malá málo pila, čaje nechtěla a nechce dodnes, časem jsme přešli na samotnou vodu. Granulované čaje jsem ani nezkoušela, jsou moc sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
15.7.10 13:57

Já dávám šťávy výjimečně a hodně ředěné. Malá má ale stejně nejraději vodu -asi to má po mně!A dávám Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
15.7.10 14:51

Já dávám jen vodu a prso :wink: . Jak píšou ostatní, dětěm chutná, jak je to sladký - vidím to u té švestkové nebo hruškové šťávičky, kterou dáme po lžičkách občas na zácpu, jako BOhunka. Tu miluje a vždycky se na to sápe. Nechci jí učit, že pití je nutně sladký.

• Citovat
  • Upravit
11529
15.7.10 15:14

teď jsme nějací nemocní a máme vysoké teploty, takže čaj moc nechce, zachraňují mě tyhle šťávy, ale jak se píše, hodně zředěné vodou, takže mi jedna lahvička výjde na dva tři dny…
musí pít, tak je mi jedno, jestli to je sladké nebo jaké, ale jak to ředím já, nepříjde mi to sladké, ale pije, to je hlavní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
15.7.10 21:01
veverttka píše:
Já dávám jen vodu a prso :wink: . Jak píšou ostatní, dětěm chutná, jak je to sladký - vidím to u té švestkové nebo hruškové šťávičky, kterou dáme po lžičkách občas na zácpu, jako BOhunka. Tu miluje a vždycky se na to sápe. Nechci jí učit, že pití je nutně sladký.

Taky to tak dělám. Ale na druhou stranu si řikám, že přeci jen ne nadarmo se říká, že je to sladký jak cecek. :mrgreen: Tím prsem ho k příjmu normálních nesladkých tekutin také dvakrát nemotivuji. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko