štávy od 4 měsíce

41
4.10.04 17:38

štávy od 4 měsíce

Ahoj maminky,
chtela bych se zeptat, jestli ovocne stavy urcene od 4. mesice miminku redite nebo se davaji nezredene. Nemuzu to nikde najit, tak dekuji za radu-
 Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
4.10.04 17:55

Ahoj Mončo,
já ředím veškeré šťávy, které Lucince dávám. Dostává je od 7. měsíce a ještě teď jí je ředím cca 1(šťáva):2,5(voda). Zvykla si na to a pokud jí dám neředěnou, tak to nechce moc pít. Je to lepší, protože se tolik nenaučí na to sladké a taky je toho víc. Třeba Kubík se neředěný vypít snad ani nedá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.10.04 18:21

Diky za odpoved, jak velkou stavu kupujes, ja jsem koupila od Hami od 4m a to mi prijde, ze je tak 150ml a to mi prijde na 2,5l. vody dost rozredene, tak jestli mas nejake velke nebo to takhle redis ?
 Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
4.10.04 18:42

Ze začátku jsem taky kupovala Hami. To ředění je 1 díl šťávy a cca 2,5 dílu vody ne 2,5 litru. Někdy dám vody míň a někdy víc, podle toho jak se strefím, protože Lucinka už pije z těch lahviček od Jupíků a ty nemají míru. :lol: Do 3dcl lahviček jsem nalila necelou deci šťávy a dolila to vodou. Myslím, že to nemusíš měřit přesně na mililitry. :lol: Já to ředím taky proto, že nechce pít vodu (tu pije jen v noci po vyčištění zoubků) a tak by vypila velké množství džusů a zbytečně tloustla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.04 21:53

Ahoj,

no s tím tloustnutím po ovocných štávách bych si hlavu nelámala. Náš kluk pije ovocné šťávy (Hami, Hipp, Frutek, Kubík) od čtyřech měsíců zá:,–(ně neředěné (ředěné plival) a rozhodně mu nehrozí, že by si tím skazil postavu. A to má splávek opravdu vytrénovaný …
Ono to spíš leze do peněz, protože čím je mimís větší, tím toho víc vyžunká. Náš kluk v letních vedrech kromě čajíčků klidně porazil i čtyři lahvičky štáviček denně.

Já bych nic neředila, jen ať si drobek pochutná!

Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.10.04 11:26

Pozor na velke mnozstvi neredenych stavicek - muzou totiz zpusobovat koprivky a alergie. V priruckach o vyzive prtousu jsem cetla, ze stavy se maji davat v maximalnim mnozstvi 150 ml denne. My stavy redime, tzn. ze napr. Kubika mame na dva dny a Hami na jeden. Redim je cca 1:2 a nedavam nikdy vic nez tech deci a pul denne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.10.04 11:34

Ahoj, ředit min. půl na půl doporučují a pediatři. Pro tak malé mimčo je to přeci jen dost silné pití a zaplácneš mu tím zbytečně žaludek a také to zatěžuje ledviny. Náš pediatr zastává názor, že by děti měly pít hlavně vodu až pak neslazené čaje popř. ředěné šťávičky. Já malé 7m dělám bylinný čaj a postupně si na něj zvykla (zatím pije málo, je ještě hodně kojená). Šťávičky určitě budu hodně ředit a hledat nedoslazované cukrem. Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure