Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte dievcatka, lekar mi predpisal duphaston od 14DC 2 tabletky denne po dobu 13 dni. Chcela by som sa Vas opytat, ake s nim mate skusenosti, resp. ci sa Vam podarilo po nom otehotniet. Pytam sa preto, lebo doktor mi kazal urobit si tehotensky test den pred vy:,–(enim duph. a ked bude pozitivny, tak musim tento hormon uzivat az do 12tt. Ja sa ale bojim, ze 13 dni od mozneho oplodnenia este nemusim mat pozitivny test. Ako ste na tom boli vy uspesne tehulky? Moc dakujem za prispevky. PS. lekar mi robil folikulometriu 13DC a dominantny folikul mal 21 mm…takze predpokladam, ze k ovu doslo ten 14DC. Lili
ahoj lili,
mne zabral po 3mesiachoch. myslim ze je to najmenej hormolne zatazujuci pripravok. prave dufam ze mi ho dr aj teraz predpise.
pomaha dobremu uhniezdeniu mimiska. a co sa tyka testu tak po 13dnoch moze ukazat 2//. totiz ty mozes otenhotniet iba v 1. faze cyklu-kym nezacnes brat duphaston.
nebud sklamana ked to nezaberie ned 1. mesiac. ![]()
drzim palce
danka
Danka dakujem za odpoved. Ja som ale duph. zacala brat 14dc s tym, ze ovu prisla az 15dc. Doktor vravel, ze duph ovulaciu nijako neovplyvnuje, ale som z toho absolutny magor, pretoze v pribalovom letaku sa pise o posobeni duphastonu na hlien, ktory produkuje krcok tak, ze tento sa stava hustym a tazko priechodnym pre spermie
. Kazdopadne tebe lekar na:,–(il aj nieco na vyvolanie ovulacie alebo len duph? Pa Lili
Ahoj holky, prosím o radu a vlastní zkušenosti. Doktorka mi predepsala Duphastone na pomoc při otěhotnění mám brát od 22DC po dobu deseti dni. Beru ho první cyklus. Dobrala jsme ho 7.7. A už od toho 7.7 mi začala bolesti jako při MS které se táhnou až do dneska s tím ze jsem dneska jen lehce růžove zaspinila. Každý cyklus jsem měla MS bolesti až ten den kdy měla přijít. Začali a já věděla ze do dvou hodin je tu. Teď už je to tedy čtvrtý den co to boli, ale bez známky MS. Tehu test si zatím dělat nechci porootoze jsem už po dvou potratech do 10tt a rozhodli jsme se s přítele, ze bude lepší to nezjistivat a pak mi třeba na gynde řeknou radostnou zprávu až pujdu na kontrolu. Tak mě spis jen zajímalo jestli mi tohle muže i způsobit ten duphastone, ze ještě pořad bráni tomu aby MS začala. Nevím jak dlouho tělu trvá než lék odfiltruje.
Děkuji za případně odpovědi.