Stěhování od rodiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
889
18.12.13 00:10

Stěhování od rodiny

Ahoj holky potřebovala bych poradit. Je mi 20 let a s přítelem máme 3 měsíční holčičku. Přítel se za mnou přestěhoval před dvěma lety, bydlel kousek za Prahou, v malé vesnici u Rakovníka. Dlouho tu nemohl sehnat práci, to se potom podařilo a ted ho propustili a jelikož to tu finančně nezvládáme musíme se přestěhovat tam kde bydlel přítel předtím, ale ten problém je, že je to na vesnici, v bytovce a to nej nakonec s tchýni o patro výš :,( Nejvíc mě ale trápí, že moje rodina malou nebudou výdat tak často, jsme s maminou jak nejlepší kamarádky a už ted když se řeší téma stěhovaní obě tu bulíme. Vím, že kvůli malé a aby jsme taky něco v životě měli musím odjet…ale mám strašnej jakoby pocit viny, že tu maminu nechám samotnou a to i zbytek mé rodiny vubec se stěhovat nechci co mám dělat? :zed: I když máme v planu se za 3-4 roky vrátit ale ani já sama tomu nevěřím!

Příspěvek upraven 18.12.13 v 00:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
18.12.13 00:14

A kolik to je km od tve mamky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
18.12.13 00:22

252 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
18.12.13 00:29

A tam kde přítel bydlel dřív, tam práci má sehnanou?
Přijde mi totiž jinak nesmysl se stěhovat 250km bez zajištěného příjmu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
18.12.13 00:39

@Mar__tanka1983 Jojo práci má sehnanou tam kde pracoval předtím, než se přištěhoval za mnou, má to přes zhnámého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
18.12.13 00:42

Tak aspoň že tak…
no co dělat, asi ti nezbyde než si zvyknout. Pokud je u vás práce těžko k sehnání, nějak živit se musíte, tak asi není o čem přemýšlet…
Ale asi bych přemýšlela o tom, jestli je nutné stěhovat se do stejného baráku jako bydlí tchýně…aby to nedělalo zle, a v kombinaci s tím, že se ti bude stýskat po mámě, si pak neměla zaječí úmysly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
18.12.13 00:51

Jinak to boužel nejde zatím..časem by jsme chtěli prodat byt až doplatíme hypotéku a postavit si vlastní…hold budu muset zatnout zuby :zed: ale na to, že sme se měli stěhovat v březnu, ted už je to v únoru..strašně to uteklo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.12.13 00:51

Noa není šance sehnat práci tam u vás? podle km soudím že bydlíte někde na Moravě, vím že je to tam těžký..ale maldej chlap sežene práci všude, když chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
18.12.13 00:53

@slavuska1 přesně když chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.12.13 00:56

@Gabii94 on nechce? on chce zpátky tam jde bydlel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
18.12.13 01:00

Ne tak přesně bydlíme Pardubicky kraj..je to tu šílený s prací, vím, že nám tam bude líp a hlavně tam méme byt a tady sme v nájmu, a kdyby nebylo malé asi by mě tam nikdo nedostal ani párem volů. Jemu se tam taky moc nechce jenže je to ted zatím nejlepší řešení,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
18.12.13 01:02

Já jsem v Ostravě
mý rodiče v Praze
líp to dopadnout nemohlo :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
31672
18.12.13 01:06

@Gabii94 tyjo, to je tolik k Rakovníku jo? Pardubice jsou od Prahy okolo 100km ne, a Rakovník od Prahy něco přes 50? :think: Máš aspoň šanci, že se budete s mamkou aspoň vídat, třeba 1 za měsíc? že bys tam na pár dní jela?
teď čtu, že ten byt na hypo máte tam, to byla asi pěkná blbost si ji brát co :| na jak dlouho to ještě máte? Já s tebou fakt docela soucítím, něco takovýho si nedovedu představit, bydlím od mamky kousek, když dobře jede mdh, tak od dveří ke dveřím okolo 20 minut, a přijde mi to akorát, nedokážu si představit bydlet úplně jinde :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.12.13 01:24

Jsi prece zodpovedna za sve dite, stejne jako jeho otec. Mamka vas dve uzivi? Co ti jednou rekne dcera na to, zes ji pripravila o tatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 01:38

Nevim, co pritel dela, ale vim, ze v Pardubicich se prace sehnat da, je tu hodne prilezitosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max