Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky potřebovala bych poradit. Je mi 20 let a s přítelem máme 3 měsíční holčičku. Přítel se za mnou přestěhoval před dvěma lety, bydlel kousek za Prahou, v malé vesnici u Rakovníka. Dlouho tu nemohl sehnat práci, to se potom podařilo a ted ho propustili a jelikož to tu finančně nezvládáme musíme se přestěhovat tam kde bydlel přítel předtím, ale ten problém je, že je to na vesnici, v bytovce a to nej nakonec s tchýni o patro výš
Nejvíc mě ale trápí, že moje rodina malou nebudou výdat tak často, jsme s maminou jak nejlepší kamarádky a už ted když se řeší téma stěhovaní obě tu bulíme. Vím, že kvůli malé a aby jsme taky něco v životě měli musím odjet…ale mám strašnej jakoby pocit viny, že tu maminu nechám samotnou a to i zbytek mé rodiny vubec se stěhovat nechci co mám dělat?
I když máme v planu se za 3-4 roky vrátit ale ani já sama tomu nevěřím!
Příspěvek upraven 18.12.13 v 00:23
A tam kde přítel bydlel dřív, tam práci má sehnanou?
Přijde mi totiž jinak nesmysl se stěhovat 250km bez zajištěného příjmu ![]()
@Mar__tanka1983 Jojo práci má sehnanou tam kde pracoval předtím, než se přištěhoval za mnou, má to přes zhnámého.
Tak aspoň že tak…
no co dělat, asi ti nezbyde než si zvyknout. Pokud je u vás práce těžko k sehnání, nějak živit se musíte, tak asi není o čem přemýšlet…
Ale asi bych přemýšlela o tom, jestli je nutné stěhovat se do stejného baráku jako bydlí tchýně…aby to nedělalo zle, a v kombinaci s tím, že se ti bude stýskat po mámě, si pak neměla zaječí úmysly ![]()
Jinak to boužel nejde zatím..časem by jsme chtěli prodat byt až doplatíme hypotéku a postavit si vlastní…hold budu muset zatnout zuby
ale na to, že sme se měli stěhovat v březnu, ted už je to v únoru..strašně to uteklo ![]()
Noa není šance sehnat práci tam u vás? podle km soudím že bydlíte někde na Moravě, vím že je to tam těžký..ale maldej chlap sežene práci všude, když chce
Ne tak přesně bydlíme Pardubicky kraj..je to tu šílený s prací, vím, že nám tam bude líp a hlavně tam méme byt a tady sme v nájmu, a kdyby nebylo malé asi by mě tam nikdo nedostal ani párem volů. Jemu se tam taky moc nechce jenže je to ted zatím nejlepší řešení,
Já jsem v Ostravě
mý rodiče v Praze
líp to dopadnout nemohlo
.
@Gabii94 tyjo, to je tolik k Rakovníku jo? Pardubice jsou od Prahy okolo 100km ne, a Rakovník od Prahy něco přes 50?
Máš aspoň šanci, že se budete s mamkou aspoň vídat, třeba 1 za měsíc? že bys tam na pár dní jela?
teď čtu, že ten byt na hypo máte tam, to byla asi pěkná blbost si ji brát co
na jak dlouho to ještě máte? Já s tebou fakt docela soucítím, něco takovýho si nedovedu představit, bydlím od mamky kousek, když dobře jede mdh, tak od dveří ke dveřím okolo 20 minut, a přijde mi to akorát, nedokážu si představit bydlet úplně jinde ![]()
Jsi prece zodpovedna za sve dite, stejne jako jeho otec. Mamka vas dve uzivi? Co ti jednou rekne dcera na to, zes ji pripravila o tatu?
Nevim, co pritel dela, ale vim, ze v Pardubicich se prace sehnat da, je tu hodne prilezitosti