Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já to mám taky. Nekouřím, za to mám alergickou rýmu, je to hrozný. Zkus zajít na alergologii, jestli nemáš chronickou rýmu kvůli alergii. Pomáhá na to Zyrtec, apod. když je to neúnosné tak sprej s kortikoidy. Hlavně si nestříkej do nosu spreje typu Olynt..
Děkuji moc za odpovědi. Nekouřím a nikdy jsem nekouřila. Zkusím ještě tu alergologii.
Ahoj. Mohu se zeptat, jak se to u vás prosím vyvyjí? Mám stejný problém, nekouřím, nepiju…strava celkem zdravá, pestrá. Jediná větší neřest je asi stres. Ted jsem absolvovala gastroskopii, jelikož mi tvrdili, že je to určitě z refluxu a ono nic, vše dobré. Ale stejné, hrozně mě to obtěžuje a je to nepříjemné… ![]()
@Stevia jakože alergická reakce na ten lék? No já si chvílemi myslím, že to bude z nějakého jídla čl co… Ale typ ještě nemám, nevypozorovala jsem. ![]()
Ahoj, zajímalo by mě, jestli tu měl nebo má někdo podobný problém. Už dva roky mám pocit, jako by mi do krku stékal jakýsi hlen. Nutí mě to na,,chrchlání¨. Už jsem kvůli tomu byla u doktorky a ta mě poslala na ORL, ale po vyšetřeních mi nic nenašli. Tak s tím nechci otravovat doktory pořád dokola, když tam nic nevidí. Už ani nevím, kam bych s tím měla jít, když na ORL na nic nepřišli.