Stékající hlen do krku

Anonymní
26.9.19 15:08

Stékající hlen do krku

Ahoj, zajímalo by mě, jestli tu měl nebo má někdo podobný problém. Už dva roky mám pocit, jako by mi do krku stékal jakýsi hlen. Nutí mě to na,,chrchlání¨. Už jsem kvůli tomu byla u doktorky a ta mě poslala na ORL, ale po vyšetřeních mi nic nenašli. Tak s tím nechci otravovat doktory pořád dokola, když tam nic nevidí. Už ani nevím, kam bych s tím měla jít, když na ORL na nic nepřišli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
26.9.19 16:19

Kouříš? Já to mám z kouření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.9.19 16:53

Taky jsem se chtela zeptat, nejsi kuracka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 18:24

Já to mám taky. Nekouřím, za to mám alergickou rýmu, je to hrozný. Zkus zajít na alergologii, jestli nemáš chronickou rýmu kvůli alergii. Pomáhá na to Zyrtec, apod. když je to neúnosné tak sprej s kortikoidy. Hlavně si nestříkej do nosu spreje typu Olynt..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 06:53

Děkuji moc za odpovědi. Nekouřím a nikdy jsem nekouřila. Zkusím ještě tu alergologii.

• Citovat
  • Upravit
2089
27.9.19 06:57

Mám to taky a nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.1.20 19:32

Ahoj. Mohu se zeptat, jak se to u vás prosím vyvyjí? Mám stejný problém, nekouřím, nepiju…strava celkem zdravá, pestrá. Jediná větší neřest je asi stres. Ted jsem absolvovala gastroskopii, jelikož mi tvrdili, že je to určitě z refluxu a ono nic, vše dobré. Ale stejné, hrozně mě to obtěžuje a je to nepříjemné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
6.1.20 19:36

Ja to mela po jednom léku na tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.1.20 20:22

@Stevia jakože alergická reakce na ten lék? No já si chvílemi myslím, že to bude z nějakého jídla čl co… Ale typ ještě nemám, nevypozorovala jsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí