Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já už to mám po třetí. Vrací se mi to po čtyřech letech. Poprvé to byla ureaplasma. Trvalo to rok, než jsem se z toho dostala. Po druhé byly stejné příznaky, ale ureaplasma neprokázána. Přešlo to po čtyřech měsících. A nyní to mám už rok a nic se mi neprokázalo. Ani ureaplasma, ani chlamydie. Už z toho šílím. Říkají, že to může být vulvodynie, nebo psychosomatika. Je to peklo😥
Ahojte, řeším podobný problém. Rozjelo se to před měsícem po divočejším sexu a vůbec nezabírá ani Gyno Pevaryl od doktora ani omezení cukrů (sladké dlouhodobě moc nejím) ani probiotika ani Laktacyd.
Výtok žádný, přitom u kvasinek jsem vždy měla ten bílý. Jen suchost. Na psychosomatiku v tomto případě moc nevěřím. Začalo to druhý den po tom sexu. Od té doby spolu ani nespíme, nejde to, jak strašně moc to svědí.
Schválně chodím doma v sukni bez kalhotek a nic. V životě jsem neměla nic tak nepříjemného a to jsem v těhotenstvích na kvasinky docela trpěla. Prosím poradíte, co ještě zkusit?
Zajít na stěry co se tam pomnožilo a pak si koupit vaginální probiotika + to co na to lékař nasadí. Jestli to je např. streptokok, tak to chce přeléčit ATB.
Ahoj, řeším to samé už skoro 2 roky a bez výsledku. Na gyndě furt bere stěry, dělá citologie a na nic nedošel, jen že si mám dát probiotika, ty ale musím brát furt jinak bych nepřežila. V moči nic není, crp nic, urea a chlamydie několikrát testování a nic, je to záhada, ale prostě furt cítím bolest a píchání. Měla jsem Polygynax i Macmiror, nic to nedělá, i atb Doxyhexal, nic nepomohlo. Rozhodla jsem se že s gyn už to řešit nebudu, půjdu přírodní cestou a 2× týdně cvičím, zkouším bylinky a léčivé houby, no uvidíme…
Jop. Pravidelné mytí spodku Cytealem. Prostě se umyju Chilly a pak ještě Cyteal a od té doby jsem po deseti letech OK.
Ahoj.
Před týdnem přišlo pálení na konci curani a bolesti spodku. Dostala jsem antibiotika na mocak, k nim zobala probiotika, lichorerisnici a vitaminy a zůstala v posteli. Jenže pak přišlo pálení pochvy, hlavne venku a občas při curani. Antibiotika jsem dobrala a říkala jsem si, ze to je mykoza. Výtok jsem sice neměla… což u mylozy vždy mívám a mykozu jsme neměla už 5 let!
Tak jsem sla na gyndu, rekla mi, ze mam mykozu jako blázen.. i přesto, ze jsem ji říkala, ze to uvnitř je zbytek Jenamazolu z předchozích par dnů, který nepomohl, ze nemám výtok ani svědění, jen pálení a bolesti podbrisku… UTZ ok. Dostala jsem polygynax a bylo… jenže čtvrtý den za mnou a potíže se zhoršují. Pálení zase přišlo a přijde mi to, jako kdybych byla na zacatku léčby před týdnem a už mě to nebaví. Napadly mě chlamydie…
Protože jestli to mykoza není, tak mě napadla zničena mikroflora, a to nevim, jak mam napravit. Doktorka ma dalších 10 dni dovolenou a zástup je na ambulanci v nemocnici… kdyztak pujdu tam. Ale nebaví mě to…
Nemate někdo podobně zážitky?