Štěkající psy sousedky

12
12.7.22 10:58

Štěkající psy sousedky

Dobrý den.
Máme sousedku která má hodně psů. Má to vedené jako chovatelskou stanici pro lovecké psy. Cca 15-20 psů..Ovšem je tu pár problémů. Pejsci ačkoliv vím že za to nemůžou neustále štěkají a viji.. je to šílený rachot který se opakuje ve dne v noci, prostě neustále. Lidi okolo kteří tam bydlí už v minulosti zkoušeli petici a nahlásit stížnost na obecní úřad ale nic nepomohlo a bylo jim řečeno že s tím nic neudělají. Pejsci tam opravdu žijí v šíleným prostředí jde tam odtud smrad, minulý rok se stalo když jsme ještě neměli dostavěný plot že nám lezli na zahradu. Nechali tam po sobě kost ze které potom vlezli červy jelikož jsme byli na dovolené a nemohli jsme to hned uklidit. Upozornila nás na tu sousedka a mám i fotografie který zvládnou dohledat. A přesně ten smrad který cítíme od ní ze zahrady kde ona pouští ty pejsky. Na pohled se mi zdají dost vyhublí nevím jestli takový mají být nebo ne. Teď nedávno se stalo že jim jeden pes utekl a pokousal sousedku do lýtka. řeší to policie ale myslíme si že to nebude mít žádný vliv na to jestli tam ty pejsci pořád budou nebo ne. Sepisujeme ještě jednou petici a stížnost na obecní úřad..ale prosím.. kdyby měl někdo podobnou zkušenost nebo nějakou radu co by se ještě dalo dělat tak bychom byli rádi. Jde hlavně o to abychom byli všichni v bezpečí, hodně se stává že jí utíkají a představa že si moje dítě, nebo kohokoliv jiného bude hrát na zahradě a nějaký takový pes ho pokouše ho je hrozná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
12.7.22 11:18

Na veterinární správu to hlásili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
12.7.22 11:22

Petice jsou k ničemu. Pokud máte důkazy, že pejsci nemají dobré podmínky, tak nahlásit na Státní veterinární správu.

• Citovat
  • Upravit
12
12.7.22 11:24

To nevím jestli hlásili, jen mě napadlo ze ted když pokousal sousedku by se věci mohly dát do pohybu. A nahlásit to musí úřad, nebo můžeme i my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
12.7.22 11:25
  • Citovat
  • Upravit
53518
12.7.22 11:25
@Simimia píše:
To nevím jestli hlásili, jen mě napadlo ze ted když pokousal sousedku by se věci mohly dát do pohybu. A nahlásit to musí úřad, nebo můžeme i my?

Vy. Ale je dobře, že je to i u policie. Kolikrát čekají, až se něco stane… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.7.22 11:46

Tak uvidíme. Napsala jsem tam, pošlu když tak i fotky..snad se dají věci do pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
12.7.22 12:09

Tak to vám nezávidím. Každopádně fotka kosti s červy je k ničemu, to se prostě může stát, když zůstane dýl nedotknutá. Vy musíte vyfotit to že jsou pohublí ale pozor, lovečtí psi bývají.. taky musíte vyfotit že žijí v exkrementech, pro to už omluva neni.

• Citovat
  • Upravit
12
12.7.22 12:23

Nemyslela jsem to tak že budu fotit tu kost. Stalo se to minulý rok a ten smrad je to samé co jde teď od ní, já sem si na 100procent jistá že jsou ve špatných podmínkách, Špína, smrad.. jak zvenku tak zevnitř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
12.7.22 15:09

Mám podobnou zkušenost s chovnou stanicí (naštěstí už neexistuje) NO. ' Vyřešil ' to až covid. Kdy majitelka zemřela, pan se nestačil postarat a psi jim byli odebráni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.22 15:12
@Simimia píše:
Nemyslela jsem to tak že budu fotit tu kost. Stalo se to minulý rok a ten smrad je to samé co jde teď od ní, já sem si na 100procent jistá že jsou ve špatných podmínkách, Špína, smrad.. jak zvenku tak zevnitř :(

Tak je asi sotva v 15 kusech denně venčí o kotce nebo výběh neuklízí. V takovém počtu to za týden musí vypadat a smrdět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová